Demo Slothttps://146.190.110.216/https://167.172.89.125/https://pesanantar.gramedia.com/demo-olympus/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxo

2018 lesz a táborbumm éve, több mint 200 ezer gyermek táborozhat idén!



Évről évre egyre népszerűbbek a nyári táborok, és egyre több család érzi úgy, hogy a vakációs üdülések többet nyújtanak manapság, mint egyszerű gyermekfelügyeletet.

2018 lesz a táborbumm éve, több mint 200 ezer gyermek táborozhat idén!

„A készség- és képességfejlesztés szinte minden tábor sajátja, függetlenül annak konkrét témájától, azaz hogy lovastáborról, kézművestáborról, vagy épp idegen nyelvi táborról beszélünk. Mindezek mellett kiemelendő a csemeték szociális érése, ami az új környezetbe való beilleszkedéssel és az új baráti kapcsolatok létesítésével jár!” – állítja Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője.

Az elmúlt öt évben növekvő trendet mutat a táborozók száma, és a Táborfigyelő vezetője szerint ez az idei esztendőben csúcsosodhat ki!

2018 lesz a táborbumm éve, több mint 200 ezer gyermek táborozhat idén!


„A jelenlegi előrejelzéseink szerint a 2018-as esztendő lehet a rekordok éve a táborpiacon! Soha annyi tábor még nem volt, mint amennyiből idén válogathatnak a gyerekek és szüleik, és úgy látjuk, az idei évben a táborozó gyerekek száma meghaladhatja a 200 ezer fős álomhatárt!” – mondta el Tóth Béla.

A várható rekordszámú jelentkezéshez hozzájárul, hogy az idei évben a táborok áraiban minimális változás prognosztizálható, azaz egy-egy tábor esetében pár ezer forintos emeléssel számolhatnak a szülők. Több tábor esetén előfoglalási kedvezmények is érvényesíthetőek, ami azt jelenti, hogy minél előbb foglaljuk le a gyerekek nyári táborozását, annál olcsóbban tudjuk ezt megtenni!

2018 lesz a táborbumm éve, több mint 200 ezer gyermek táborozhat idén!

„Az előrejelzés szerint az ott alvós táborok átlagára valamivel 40 ezer forint felett várható, míg a napközis táborok esetében az átlagos tábordíj egy hétre 30 ezer forint körül lesz. Az előfoglalás mellett szól még érvként, hogy a korai táborjelentkezések esetén még igazán nagy merítésből választhatunk, mi dönthetünk a táborok és azok turnusai között kedvünkre, míg pár hónap múlva már csak a maradékból választhatunk. Jelenleg a Táborfigyelőn közel 200 táborturnus érhető el, a kínálat már most, év elején is rendkívül széles!” – mondta el a Taborfigyelo.hu vezetője.

A szülők többsége felismerte, hogy a gyermek táborozására már úgy kell tekinteni, mint a családi nyaralásra. Érdemes időben, akár fél évvel a tábor kezdete előtt tájékozódni, és a megfelelő vakációs lehetőség megtalálása után le is foglalni a csemeténk helyét, hogy biztosíthassuk nekik a biztonságos és élménygazdag szünidőt.

Az összes imázskép letöltése nagy méretben itt!