Táborfigyelő
A gyermek érettsége, és ne a kora alapján válasszunk nyári tábort!

A FEM3 CAFÉ cím műsorban adtunk tanácsokat a táborokkal kapcsolatban!

Közeleg a nyári szünet, ideje eldönteni, hogy milyen tábort érdemes választani a gyermeknek. Az hogy a szülő a napközis- vagy az ottalvós táborok mellett dönt, az inkább a gyerek érettségétől függjön ne a korától. Tóth Béla a Táborfigyelő ügyvezetője mesélt a különféle táborokról és arról, hogy egy-egy ilyen nyári kikapcsolódás milyen jótékony hatásokkal lehet a gyermek szocializációjában és fejlődésében.


 
A táborozás olyan, mint egy háromlábú szék - A Táborfigyelő tanácsai az I/I Azurák Csabával című műsorban

A gyerek nyári táboroztatása több szempontból is jó: megfelelő felügyelet alatt van, jól érzi magát és segít a szocializációban, és a gyerekek alkalmazkodóképességének fejlesztésében – mondja Tóth Béla a taborfigyelo.hu ügyvezetője. Olyan, mint egy háromlábú szék, teszi hozzá. Az ügyvezető arról is beszélt, hogy a legkeresettebbek a kaland- és sporttáborok, de a tavaly még újdonságnak számító millitary táborok idén már a dobogó harmadik fokán állnak.

 
Áremelés! A HírTv Reggeli járat című műsorában jártunk!

A HírTv Reggeli járat című műsorában jártunk! Drágábbak az idén a gyermektáborok. Árakról, trendekről kérdeztük a Táborfigyelő.hu vezetőjét, Tóth Bélát.

 
A Babavilág című műsorban beszélgettünk a gyerektáborokról!

Az adásból továbbá kiderül, hogy milyen szempontok szerint célszerű gyerektáborokat választani, és milyen szocializációs előnyei lehetnek egy tábornak.

 
Egyre több és izgalmasabb nyári tábor közül választhatnak idén a szülők! Tanácsaink a TV2 Mokka című műsorában!

Az árak között azonban jelentős különbségek is lehetnek. Van olyan tábor például, ami 220 ezer forintba kerül. Az idei lehetőségekről és az árakról Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője beszélt. Szekeres Nóra pedig elmesélte, neki milyen tapasztalatairól vannak a témával kapcsolatban, hogyan éli meg, amikor hosszabb időre táborozni megy kisfia.


 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Gyorskereső - megye

Gyorskereső - max. ár

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet