Táborfigyelő
A táborozás olyan, mint egy háromlábú szék - A Táborfigyelő tanácsai az I/I Azurák Csabával című műsorban

A gyerek nyári táboroztatása több szempontból is jó: megfelelő felügyelet alatt van, jól érzi magát és segít a szocializációban, és a gyerekek alkalmazkodóképességének fejlesztésében – mondja Tóth Béla a taborfigyelo.hu ügyvezetője. Olyan, mint egy háromlábú szék, teszi hozzá. Az ügyvezető arról is beszélt, hogy a legkeresettebbek a kaland- és sporttáborok, de a tavaly még újdonságnak számító millitary táborok idén már a dobogó harmadik fokán állnak.

 
Áremelés! A HírTv Reggeli járat című műsorában jártunk!

A HírTv Reggeli járat című műsorában jártunk! Drágábbak az idén a gyermektáborok. Árakról, trendekről kérdeztük a Táborfigyelő.hu vezetőjét, Tóth Bélát.

 
A Babavilág című műsorban beszélgettünk a gyerektáborokról!

Az adásból továbbá kiderül, hogy milyen szempontok szerint célszerű gyerektáborokat választani, és milyen szocializációs előnyei lehetnek egy tábornak.

 
Egyre több és izgalmasabb nyári tábor közül választhatnak idén a szülők! Tanácsaink a TV2 Mokka című műsorában!

Az árak között azonban jelentős különbségek is lehetnek. Van olyan tábor például, ami 220 ezer forintba kerül. Az idei lehetőségekről és az árakról Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője beszélt. Szekeres Nóra pedig elmesélte, neki milyen tapasztalatairól vannak a témával kapcsolatban, hogyan éli meg, amikor hosszabb időre táborozni megy kisfia.


 
MÉREGDRÁGÁK A NYÁRI TÁBOROK - Tv2 Tények

Drágábbak lettek idén a nyári táborok. Van olyan szülő, aki azt mondja, ha a gyerek jól szeretne szórakozni, akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni, ugyanis az elmúlt évekhez képest 15-20%-kal is emelkedtek az árak. A legdrágább program több mint 200 ezer forintba kerül, egy ottalvós táborért pedig átlagosan negyvenkétezret kell fizetni.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4

Gyorskereső - megye

Gyorskereső - max. ár

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet