Táborfigyelő
A Babavilág című műsorban beszélgettünk a gyerektáborokról!

Az adásból továbbá kiderül, hogy milyen szempontok szerint célszerű gyerektáborokat választani, és milyen szocializációs előnyei lehetnek egy tábornak.

 
Egyre több és izgalmasabb nyári tábor közül választhatnak idén a szülők! Tanácsaink a TV2 Mokka című műsorában!

Az árak között azonban jelentős különbségek is lehetnek. Van olyan tábor például, ami 220 ezer forintba kerül. Az idei lehetőségekről és az árakról Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője beszélt. Szekeres Nóra pedig elmesélte, neki milyen tapasztalatairól vannak a témával kapcsolatban, hogyan éli meg, amikor hosszabb időre táborozni megy kisfia.


 
MÉREGDRÁGÁK A NYÁRI TÁBOROK - Tv2 Tények

Drágábbak lettek idén a nyári táborok. Van olyan szülő, aki azt mondja, ha a gyerek jól szeretne szórakozni, akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni, ugyanis az elmúlt évekhez képest 15-20%-kal is emelkedtek az árak. A legdrágább program több mint 200 ezer forintba kerül, egy ottalvós táborért pedig átlagosan negyvenkétezret kell fizetni.

 
Tv2 Tények - DRÁGULNAK A NYÁRI TÁBOROK

Drágulnak a nyári táborok. Sok szülő már most elkezdett spórolni, hogy ki tudja fizetni gyereke táboroztatásának költségeit. A legolcsóbb egyhetes tábor 20 ezer forintba, a legdrágább pedig 180 ezer forintba kerül. A legtöbb tábor 2-3 ezer forinttal lesz drágább. De van olyan is, amiért 20 ezer forinttal kell majd többet fizetni.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Gyorskereső - megye

Gyorskereső - max. ár

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet