Táborfigyelő
Egyre több és izgalmasabb nyári tábor közül választhatnak idén a szülők! Tanácsaink a TV2 Mokka című műsorában!

Az árak között azonban jelentős különbségek is lehetnek. Van olyan tábor például, ami 220 ezer forintba kerül. Az idei lehetőségekről és az árakról Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője beszélt. Szekeres Nóra pedig elmesélte, neki milyen tapasztalatairól vannak a témával kapcsolatban, hogyan éli meg, amikor hosszabb időre táborozni megy kisfia.


 
MÉREGDRÁGÁK A NYÁRI TÁBOROK - Tv2 Tények

Drágábbak lettek idén a nyári táborok. Van olyan szülő, aki azt mondja, ha a gyerek jól szeretne szórakozni, akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni, ugyanis az elmúlt évekhez képest 15-20%-kal is emelkedtek az árak. A legdrágább program több mint 200 ezer forintba kerül, egy ottalvós táborért pedig átlagosan negyvenkétezret kell fizetni.

 
Tv2 Tények - DRÁGULNAK A NYÁRI TÁBOROK

Drágulnak a nyári táborok. Sok szülő már most elkezdett spórolni, hogy ki tudja fizetni gyereke táboroztatásának költségeit. A legolcsóbb egyhetes tábor 20 ezer forintba, a legdrágább pedig 180 ezer forintba kerül. A legtöbb tábor 2-3 ezer forinttal lesz drágább. De van olyan is, amiért 20 ezer forinttal kell majd többet fizetni.

 

Táborfigyelő: 100 remek ötlet a gyerekek szünidejére, a nyári tétlenség ellen!


Ön egy rövid időre nem csak felszabadulhat a gyereknevelés nehézségei alól, de kiváló szórakozást is biztosíthat gyermekének.

Gyermeke testhezálló feladatok során egyre önállóbb lesz. Fejlődik személyisége, kifejező képessége miközben új dolgokat sajátít el, amelyek jövőjét is segíteni fogják. Egy csapat fontos tagjaként oldódnak esetleges gátlásai, nő az önbizalma. Megtanul vigyázni az egészségére, és értékelni fogja a környezetét.

Gyermeke hálás lesz, amiért megtapasztalhatja a felhőtlen szórakozást egy békés, barátságos és felfedezésre váró, új környezetben a személyiségének leginkább megfelelő tematikára építve, mindezt hasonló korú és gondolkodású fiatalok között.

Hallgatta már gyermeke élménybeszámolóját egy jól sikerül nap után, amikor eljutott egy addig számára ismeretlen helyre? Azon ritka pillanatok egyike, amikor abba sem akarta hagyni a mesélést és alig várta, hogy ismét hasonló élményben legyen része. Teljesen kivirult, szinte repült a boldogságtól.

Vagy látta már, amikor elmélyülten alkotott valamit, majd boldogan mutogatta? Előfordul, hogy szülőként arra sincs ideje, hogy megdicsérje gyermekét és kimutassa, hogy tetszik az alkotás. Mit gondol, a gyerekek szabadidejüknek nagy részét nem vesztegetik el? Csak unatkoznak a szokványos ingerszegény környezetben a négy fal között. Erről persze az elfoglalt szülők nem tehetnek, de szerencsére van megoldás.

Közel 100 színvonalas tábor várja az érdeklődőket országszerte a legváltozatosabb programokkal, ahol több éves tapasztalattal rendelkező táboroztatók ügyelnek a gyerekek biztonságára, testi épségére. Honlapunkon, a www.taborfigyelo.hu oldalon egyúttal a jelentkezni is tud a konkrét turnusba, így egyszerűsíti is az kapcsolódó ügyintézést.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Gyorskereső - megye

Gyorskereső - max. ár

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet