Így válasszunk tábort: itt a minimumprogram!

A Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál és több mint félszáz táborszervező közös munkája eredményeképpen létrejött az úgy nevezett Táboros szakmai minimumprogram, aminek hatására a táborok elvárt minősége emelkedhet, illetve a szülők tudatossága is növekedhet a táborválasztásnál.

Az idei esztendő a rekordok éve lesz a táborpiacon, várhatóan több mint 200 ezer gyermek fogja a vakációs heteket gyermektáborokban tölteni. A rendkívül széles táborkínálat, valamint a szülők és gyermekeik irányából várható növekvő kereslet miatt elengedhetetlen, hogy legyen egy táboros szakmai minimumprogram, amely egyrészt irányt mutat a családoknak a táborkeresésben, másrészt amihez minden táborszervező igazodni tud.

„A cél az volt, hogy lerakjuk a táboros alapokat. Ez a Táboros szakmai minimumprogram azon alaptéziseket tartalmazza, amit szülőként minimálisan el kell várnunk egy tábortól, illetve aminél ma egy táborszervező csak többet adhat a gyerekeknek, kevesebbet semmiképpen!” – mondta el Tóth Béla, a www.taborfigyelo.hu vezetője.

A Táboros szakmai minimumprogram érinti a táborfelügyelők, a táborok tematikája, a szabadidős programok, a korosztályi bontás, a szállások minősége, az étkezés témakörét, de kitér az okoseszközök használatára is.

„Kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy a Táborfigyelő vezetésével több mint félszáz táborszervezővel közösen dolgozva meg tudtuk alkotni ezt a minimumprogramot. Szeretnénk, ha ez egy olyan iránytű lenne a szülőknek, ami segít eligazodni az egyre növekvő táborpiacon.” – hangsúlyozta Tóth.

Szükséges is az iránytű, a Táborfigyelő portálon már több mint 500 táborturnus közül válogathatnak a szülők és csemetéik. A táborok többsége előfoglalási kedvezményekkel csábítja a korán foglaló családokat, amivel akár 10-20%-ot is lehet a tábordíjakból spórolni, ami gyermekenként és turnusonként akár tízezer forintot is jelenthet!


A Táboros szakmai minimumprogram itt tölthető le!

A Táboros szakmai minimumprogram itt érhető el!

 
Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet