Rendezve
Kategória : Külföldi táborok
Típus : Ott alvós
Korosztály : 2-18
Ország : Horvátország
Megye : Šibenik-Knin
Cím : Tribunj, Horvátország
Település : Tribunj
Ár: 31.000 Ft
Tengeri Családi Tábor - Tengeri Iskola Kalóztábor Tengeri Családi Tábor - Tengeri Iskola Kalóztábor Tengeri Családi Tábor - Tengeri Iskola Kalóztábor Tengeri Családi Tábor - Tengeri Iskola Kalóztábor Tengeri Családi Tábor - Tengeri Iskola Kalóztábor
Két szuper tábort szervezünk idén:

1. Családi tábor

Táborunkat abból a célból hoztuk létre, hogy segítsünk a gyermekes családoknak abban, hogy minden időt hasznosan tudjanak eltölteni nyaralásuk alatt, a lehető legtöbb időt tudják családjukra és magukra fordítani, hogy igazán pihentető és feltöltő, tartalmas nyaralást kapjanak a pénzükért.
Ezért nem csak kulturált szállást biztosítunk vendégeink számára, hanem a napi háromszori étkezés biztosításával gondtalanná tesszük a család nyaralását. Gyermekfoglalkozásokat vezetünk, hogy a szülők pihenése még teljesebb legyen.

2. Tengeri Iskola Kalóztábor

Az általános iskola felső tagozatos diákjai számára készítettük ezt a programot, azzal a szándékkal, hogy az iskolában - az év közben - tanult elméleti anyagrészhez hozzárendeljük a tapasztalati, gyakorlati ismeretet is, így téve komplexszé az év közben tanultakat.


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet