Beteg gyermekek kívánságainak teljesítése, segít a Táborfigyelő!

Budapest egyik legnagyobb sportrendezvényén, az IRONMAN 70.3 triatlonversenyen az idei esztendőben sem csak a sport a fő téma, a beteg gyerekek álmait valóra váltó Csodalámpa Alapítvánnyal közösen jótékonysági akciót is indítanak, melyhez a Táborfigyelő gyermektábor összehasonlító portál is örömmel csatlakozik.

Bővebben...
 

Megjelentek a multitáborok és az extrém katonai táborok!

Soha ilyen széles nem volt még a táborkínálat!

2016. június 15-e az utolsó tanítási nap, ezt követően tizenkét hetes nyári szünet veszi kezdetét. A vakációt felkészülten várják a táborszervezők is, soha ennyi tábor közül még nem választhattak az érdeklődők! A bővülés több újdonságot is tartogat, megjelentek a multitáborok, ahogy idén először igazán népszerűek a missziókat végrehajtó katonai táborok!

Bővebben...
 

Hat top tábor, amire még lehet jelentkezni

A legjobb táborok nagy része már betelt, viszont felmérések szerint a szülők több mint tizede közvetlenül a nyári szünet előtt kezd el tábort keresni a gyermekének. A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál. Alább összegyűjtötték a hat legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú táborokat, amire még lehet jelentkezni.

Bővebben...
 

Egy hónap, és ránk zúdul a nyári szünet! Ezek az idei nyár slágertáborai!

A Taborfigyelo.hu gyermektáborokat összehasonlító portál szervezésében 500 szülő részvételével zajlott kutatásban felmérték, milyen táborokat keresnek a 2016-os évben, mik lehetnek az idei év táborslágerei, hol táboroznak a lurkók, valamint hogyan alakulnak a táborok árai. Több újdonság mellett több pénz juthat idén a vakációra, míg az év legkeresettebb újdonságai a katonai táborok!

Bővebben...
 

Több pénzért fiatalabb gyereket is táboroztatunk

Egyre többet költünk a táborokra és egyre fiatalabban küldjük a gyereket táborozni. Többek között ez állapítható meg a Táborfigyelő.hu elemzéséből. A gyermektábor összehasonlító portál több mint háromezer táborjelentkezést tanulmányozott az elmúlt évekből, valamint az idei esztendőből a táborozók lakhelye, kora, valamint a táborokra költött összeget vizsgálva.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 5

Sajtónyilatkozat

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet