Nemzetközivé válnak a magyar táborok

A tavalyi év újdonságai mellett az idei esztendőben is készülnek innovációval a táborszervezők. Az új programtípusok mellett a legnagyobb nyitás a külföldiek és az idegen nyelvek világában várható! A Táborfigyelő portál prognózisa.

Bővebben...
 

Dömpingszerűen indultak el a táborjelentkezések!

A Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító portál adatai alapján idén indult meg legnagyobb volumenben a jelentkezés a táborokba, összehasonlítva az elmúlt évtizedben tapasztaltakkal. Az ingyenesen használható portál vezetőjét az okokról és a megtörtént fejlesztésekről is kérdeztük.

Bővebben...
 

Háromszáz kilométert utazott, hogy ninja lehessen


A végéhez közeledik a nyári szünet, így a táborozási szezon is. A Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító oldal 900 táborozó és szüleik megkérdezésével készített felmérést az idei szokásokról. Mennyit költöttünk, mennyit utaztunk, mikor táboroztunk idén?

Bővebben...
 

5 top tábor, amire még lehet jelentkezni

A legjobb táborok nagy része már betelt, viszont felmérések szerint a szülők több mint tizede a nyári szünet alatt kezd el tábort keresni a gyermekének. A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál. Alább összegyűjtötték az öt legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú táborokat, amire még lehet jelentkezni.

Bővebben...
 

Vakáció-pankráció! Megindult a roham a legjobb táborhelyekért

Felvésték a V betűt is a gyerekek a táblára, ezennel megindult a nyári szünet a nebulóknak. Sokan előre gondolkodnak, de aki most eszmél, hogy tábort kell találni a gyereknek, íme 5 sorsdöntő tipp megfelelő vakáció üdülés kiválasztásához a Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító portáltól.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5

Sajtónyilatkozat

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet