Hamarosan kicsengetnek! Íme, a vakáció táboros újdonságai, trendjei!

Már most látszik, hogy rekordévet és több meglepő újdonságot hoz az idei vakáció a szülőknek és táborozóknak. A nagycsaládosok helyzete a dráguló táborok miatt nehezebb lehet, bár a legtöbb vakációs üdülésnél van testvérkedvezmény, sőt már sok helyen SZÉP Kártyával is lehet fizethetni! A taborfigyelo.hu portál vezetője, Tóth Béla tájékoztatott az idei tábortrendekről!

Bővebben...
 

Legyen offline a gyerek egy hétig a táborban!

Egy hónap, és itt a nyári szünet! Közel nyolcszáz táborturnus várja a csemetéket a vakáció idejére, viszont a legjobb táborok gyorsan betelnek, így érdemes már most foglalni! Abban, hogy milyenek a mai táborok, és mitől lesz jó egy vakációs üdülés, Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője volt segítségünkre!

Bővebben...
 

Drágább táborok, több kiskatona! Így táborozunk 2017-ben!

Az idei évben elsősorban a kaland- és sporttáborokat keresik a szülők és gyerekek, de egyre többen keresik a katonai táborokat is! A legdrágább táborok több mint kétszázezer forintba, a legolcsóbbak alig több mint tízezer forintba kerülnek. Íme, a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál adatai a 2017-es táborszezonról!


Bővebben...
 

Brutális drágulás jön a nyári táboroknál!

Esetenként húsz százalékos áremeléssel reagálnak a táborszervezők az elmúlt évek stagnáló díjaira, ami elsősorban a későn reagáló családok pénztárcáját terhelheti meg! A vakációs lehetőségek árai döntő többségében emelkednek, de ennek mértéke nagyon eltérő, míg a táborozás egyre inkább a családi nyaralásokhoz hasonló. Tóth Bélával, a Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító oldal vezetőjével értékeltük az idei várható trendeket.

Bővebben...
 

Beteg gyermekek kívánságainak teljesítése, segít a Táborfigyelő!

Budapest egyik legnagyobb sportrendezvényén, az IRONMAN 70.3 triatlonversenyen az idei esztendőben sem csak a sport a fő téma, a beteg gyerekek álmait valóra váltó Csodalámpa Alapítvánnyal közösen jótékonysági akciót is indítanak, melyhez a Táborfigyelő gyermektábor összehasonlító portál is örömmel csatlakozik.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5

Sajtónyilatkozat

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet