Programozó és katonai táborokban nyaral a gyerekek többsége idén!

Az idei nyár több újdonságot is hoz a táborozási piacon, a legtöbben informatikai és programozó táborokat keresnek, míg a katonai és military táborok népszerűsége is rekordokat dönt! A szülők nincsenek egyszerű helyzetben, mert a sok tábor közül nehéz kiválasztani az igazán jót, ezzel együtt is több mint kétszázezer gyermek táborozását várja idén a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál.

Bővebben...
 

Így válasszunk tábort: itt a minimumprogram!

A Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál és több mint félszáz táborszervező közös munkája eredményeképpen létrejött az úgy nevezett Táboros szakmai minimumprogram, aminek hatására a táborok elvárt minősége emelkedhet, illetve a szülők tudatossága is növekedhet a táborválasztásnál.

Bővebben...
 

2018 lesz a táborbumm éve, több mint 200 ezer gyermek táborozhat idén!

A Taborfigyelo.hu gyermektábor-összehasonlító portál előrejelzései szerint az idei esztendő minden tekintetben a rekordok éve lehet a táborpiacon! Soha ennyi táborozó, rendkívül széles táborkínálat, és újszerű élmények várják a nebulókat az oktatási év végeztével. Habár az év utolsó tanítási napja, 2018. június 15-e még odébb van, a szülők megkezdték a jelentkezéseket a nyári táborokba!

Bővebben...
 

Hamarosan kicsengetnek! Íme, a vakáció táboros újdonságai, trendjei!

Már most látszik, hogy rekordévet és több meglepő újdonságot hoz az idei vakáció a szülőknek és táborozóknak. A nagycsaládosok helyzete a dráguló táborok miatt nehezebb lehet, bár a legtöbb vakációs üdülésnél van testvérkedvezmény, sőt már sok helyen SZÉP Kártyával is lehet fizethetni! A taborfigyelo.hu portál vezetője, Tóth Béla tájékoztatott az idei tábortrendekről!

Bővebben...
 

Legyen offline a gyerek egy hétig a táborban!

Egy hónap, és itt a nyári szünet! Közel nyolcszáz táborturnus várja a csemetéket a vakáció idejére, viszont a legjobb táborok gyorsan betelnek, így érdemes már most foglalni! Abban, hogy milyenek a mai táborok, és mitől lesz jó egy vakációs üdülés, Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője volt segítségünkre!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6

Sajtónyilatkozat

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet