Iskolából tanulni küldjük nyáron a gyereket?

Egyre többen küldjük oktató, fejlesztő táborba gyermekünket a nyári szünetre. Ezen üdülések alkalmával a klasszikus táborozás mellett idegen nyelvet sajátíthatnak el, készségfejlesztésen, tehetséggondozáson vagy játékos önismereti tréningeken vehetnek részt a gyerekek. A Taborfigyelo.hu szerint ezen képzések nagyon hatékonyak, áraik pedig csak kis mértékben magasabbak az átlag táborárnál.

Bővebben...
 

Már csak egy hónap a nyári szünetig!

A diákok egyre hangosabban számolnak vissza, vágják a centiket, hiszen egy hónap múlva megkezdődik a nyári szünet. A nekik hatalmas öröm közel ekkora gondot is teremt a szülőknek, hiszen a 11 héten át tartó vakációra meg kell oldani a gyerekek felügyeletét. Erre a táborok a leginkább alkalmasak, a Táborfigyelő segít, hogyan válasszunk megfelelő, gyermekünkhöz igazán passzoló tábort.

Bővebben...
 

Bevezették a PÉK-állandót a nyári táboroknál

A nyári táborokat gyűjtő Taborfigyelo.hu portál a szülőknek nyújt segítséget a PÉK-állandóval. Így válasszon tábort!

Bővebben...
 

Az extrém és luxus táborok éve, idén több pénz juthat táborokra

A Taborfigyelo.hu gyermektáborokat összehasonlító portál szervezésében 250 szülő részvételével zajlott kutatásban felmérték, milyen táborokat keresnek a 2015-ös évben, mik lehetnek az idei év „tábor slágerei”, hol táboroznak a lurkók, valamint mennyit költünk gyermekenként egy táborra. Több újdonság mellett több pénz juthat idén a vakációra, míg az extrém táborok népszerűbbek lesznek.

Bővebben...
 

TÁBOR NÉPSZERŰSÉGI JELENTÉS 2014 - Infografikával!

A Taborfigyelo.hu gyermektáborokat összehasonlító portál szervezésében 400 táborozó és szüleik részvételével zajlott kutatásban felmérték, mik a 2014-es év „tábor slágerei”, hol táboroznak a lurkók, valamint mennyit költünk gyermekenként egy táborra. A portál szerint a későn ébredők sem csúsztak le az idei szezonról.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 5

Sajtónyilatkozat

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet