Hogyan válasszunk tábort a gyereknek?

Örök dilemma, hova küldjük a csemetét a nyáron, és a kifejezetten bővülő kínálat még „nehezíti” is a dolgunkat! A Táborfigyelő.hu portál gyűjtötte össze a legfontosabb tényezőket, ami jó, ha befolyásol a döntéskor.

Bővebben...
 

Ezért hatékonyabb a tábori tanulás

Sok szülő van azon az állásponton, hogy ha már táborozni megy a gyermek, akkor ott érezze jól magát és ne tanulással teljen ez az időszak is. Emellett megoszlanak a véleménynek, hogy egy táborban van-e helye az oktatásnak. Tóth Béla, a Táborfigyelő.hu vezetője szerint az egyik leghatékonyabb tanulási forma a táborokban van. Lássuk az okokat!

Bővebben...
 

Négy veszélyes tévhit a táborokról

Idén először rekordkorán, már március elején elindultak a jelentkezések a nyári táborokra, valamint már a tavaszi szünetben is egyre több gyermek vakációzik, így a gyermektáborokat összehasonlító Taborfigyelo.hu portál összegyűjtötte a legfontosabb tévhiteket, hibákat, hogy elkerülhessük őket.

Bővebben...
 

Beindultak a táborszervezők – közel 300 turnus egy helyen

Habár még csak tavasz van és három hónap múlva kezdődik a várva várt vakáció a gyerekeknek, a táborszervezők többsége már kész a programokkal, fogadják a jelentkezéseket. A szülők és gyermekeik részére teljesen ingyenes tábor összehasonlító portál, a Táborfigyelő gyűjtötte össze az újdonságokat.

Bővebben...
 

Nem változó, vagy csökkenő árak?
Mi várható 2014-ben a táborok világában?

Még a farsangi időszak zajlik, miközben többen már gőzerővel a nyáron gondolkodnak. A táborszervezők már az idei, 2014-es táborok véglegesítésén dolgoznak, többen már közzé is tették az idei időpontokat, programokat. A gyermektáborokat összehasonlító www.taborfigyelo.hu oldal ennek kapcsán közel 100 táborrészvételével zajlott kutatást tartott az elmúlt esztendei és az idei táborokról.

Bővebben
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 5

Sajtónyilatkozat

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet