Táborfigyelő: 100 remek ötlet a gyerekek szünidejére, a nyári tétlenség ellen!


Ön egy rövid időre nem csak felszabadulhat a gyereknevelés nehézségei alól, de kiváló szórakozást is biztosíthat gyermekének.

Gyermeke testhezálló feladatok során egyre önállóbb lesz. Fejlődik személyisége, kifejező képessége miközben új dolgokat sajátít el, amelyek jövőjét is segíteni fogják. Egy csapat fontos tagjaként oldódnak esetleges gátlásai, nő az önbizalma. Megtanul vigyázni az egészségére, és értékelni fogja a környezetét.

Gyermeke hálás lesz, amiért megtapasztalhatja a felhőtlen szórakozást egy békés, barátságos és felfedezésre váró, új környezetben a személyiségének leginkább megfelelő tematikára építve, mindezt hasonló korú és gondolkodású fiatalok között.

Hallgatta már gyermeke élménybeszámolóját egy jól sikerül nap után, amikor eljutott egy addig számára ismeretlen helyre? Azon ritka pillanatok egyike, amikor abba sem akarta hagyni a mesélést és alig várta, hogy ismét hasonló élményben legyen része. Teljesen kivirult, szinte repült a boldogságtól.

Vagy látta már, amikor elmélyülten alkotott valamit, majd boldogan mutogatta? Előfordul, hogy szülőként arra sincs ideje, hogy megdicsérje gyermekét és kimutassa, hogy tetszik az alkotás. Mit gondol, a gyerekek szabadidejüknek nagy részét nem vesztegetik el? Csak unatkoznak a szokványos ingerszegény környezetben a négy fal között. Erről persze az elfoglalt szülők nem tehetnek, de szerencsére van megoldás.

Közel 100 színvonalas tábor várja az érdeklődőket országszerte a legváltozatosabb programokkal, ahol több éves tapasztalattal rendelkező táboroztatók ügyelnek a gyerekek biztonságára, testi épségére. Honlapunkon, a www.taborfigyelo.hu oldalon egyúttal a jelentkezni is tud a konkrét turnusba, így egyszerűsíti is az kapcsolódó ügyintézést.

 
Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet