• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Robotika és kölyökmérnök, Natura helyszínelők - természetvédelmi kis fürkész és Néptánc - citera - népi hangszerek tábor

Robotika és kölyökmérnök, Natura helyszínelők - természetvédelmi kis fürkész és Néptánc - citera - népi hangszerek tábor

Aktív, vidám hangulatú 3in1 tábor 8-17 éveseknek! 

1.csapat: A TÁBOR, ahol a Minecraft kockák összekapcsolódva és ”felszerelkezve” megelevenedhetnek és akár nagyon-nagyon sok érzékelős, Scratch nyelvet beszélő robotokká válhatnak a vezetésed alatt. Kíváncsi vagy, hogyan működnek a robotok? Szeretsz szerkezeteket, mütyüröket építeni? Készítenél saját áramköröket? Programoztál már? Vagy még nem? “Kölyök mérnök” csapatunkban a helyed! Általuk épített robotokkal, mütyürökkel, konstrukciókkal együttélésre képes;

2.csapat: Érdekel az élő természet, a biológia? Szeretnéd mikroszkóppal, kémcsövekkel felszerelkezve, izgalmas küldetések keretében felfedezni a vadregényes Ráckevei Dunaág megbúvó vízi és parti apróságok, növények élővilágát? Csatlakozz “Natura helyszínelő” csapatunkhoz! Tücsköt-bogarat vizi "emmegmi"-t megismerni, vizsgálni lelkesedő;

3.csapat: Érdeklődsz a néptánc iránt? Érdekelnek a régi időket is idéző népi hangszerek? Hovatovább szeretnél megtanulni kicsit citerázni? Szeretsz játszani? Legyél társunk egy igazán páratlan hangulatú, víg kedélyű időutazáson! Ismerkedj meg sok olyan népi játékkal, tánccal, énekkel, mesével, mellyel azok a gyerekek múlatták az időt, akik még a televíziót sem ismerték. Az út szélén termő növényekből készítették játékaikat, nem pedig az internetről rendelték. Vár a “Nádihegedűs“csapat! Magyar néptánc és népi hangszerek világát szeretők közös tábora.

Délelőtt és délután csapatonként - kis csoportokra bontva - a világukhoz illeszkedő tematikus foglalkozások. Ezt követi a tábor szintű közös, - eddig tapasztalatok szerint - víg kedélyű vetélkedők, játékos tudáspróbák. Kedvtől függően, már-már állóvízes, túrakajakos, pancsolós vizi akadályverseny, kirándulás, kisvárosi GPS-es "kincskereső" verseny. Bográcsozás, grillezés, megint csak választástól függően citerázás, tábori táncház, üzemlátogatással színesített kirándulás.
Egy kicsi kultúra, leheletnyi néprajz, szakadatlan jókedv, móka&kacagás.

Helyszín: Szigetszentmárton

Korosztály: 8-17 éves kor

Programterv:

Délelőtt 09-12 óra között tematikus foglalkozás, tízórai szünettel
Délután 14-17 óra között tematikus foglalkozás, uzsonna szünettel
18- tábor szintű, közös, irányított szabad foglalkozás
Délelőtti foglalkozás előtt mosakodás, körlet rendezés, reggeli,
De és Du foglalkozás között ebéd, csendes pihenő /szabad foglalkozás
Du és esti program között szabad foglalkozás
Tematikus foglalkozás: korosztály és csapatba jelentkezéstől függően kialakított, pedagógusok és önkéntes egyetemi hallgatók segítő közreműködésével, együttműködésében tartott interaktív csoportos foglalkozások.
1 nap de és du foglalkozását nem a táborban, hanem partner vállaltnál látogatva tartjuk meg. Robotok, automatizált gépek, egyéb berendezések alkalmazása a felnőttek világában, a "dolgozóban".
1 meleg vacsora táborlakók közreműködésével grillezés, további 1 meleg vacsora szintén a táborlakók aktív közreműködésével bográcsozás.
Tábor szintű irányított foglalkozás: 1 esetben GPS kincsesláda keresés / néprajzi felfedező csapat vetélkedő; 1 esetben állatfarm, mini élménypark - tábortól kb. 300 méterre - látogatás; Számháború és túrakenus vízi akadályverseny, strand (módjával, hiszen a tábor aktív pihenős élete távoli a punnyadós vízkövesedéstől)

Turnus: 2017-07-09 - 2017-07-15

Szállás:

A Duna holtága mentén, ahol a folyó sodrása talán még a "dunántúli nagy tavaink" hullámzásánál is nyugodtabb . Szomszédos, a kultúrában, hagyományban oly gazdag múltú, két nemzetiség tagjainak is otthont adó csodálatos, virágzó helység, Ráckeve.
Szigetszentmárton Budapesttől Délre, a fővárostól mért távolsága, közúti közlekedés esetén kb. 38 km.
A szállás kőházban, valamint 4-6 fős saját vizes helyiséggel rendelkező bungalókban / faházakban kerülnek kialakításra.

Ár:
55 000Ft/fő

Részletek
Robotika és kölyökmérnök, Natura helyszínelők - természetvédelmi kis fürkész és Néptánc - citera - népi hangszerek tábor
Ár :55.000 Ft
Kíváncsi vagy, hogyan működnek a robotok? Szeretsz szerkezeteket, mütyüröket építeni? Esetleg készítenél saját áramköröket? Programoztál már? Vagy még nem? “Kölyök mérnök” csapatunkban a helyed!

Érdekel az élő természet? Az élővilág, a biológia? Szeretnéd mikroszkóppal, kémcsövekkel felszerelkezve, izgalmas küldetések keretében felfedezni a vadregényes Ráckevei Dunaág megbúvó vízi és parti apróságok, növények élővilágát? Csatlakozz “Natura helyszínelő” csapatunkhoz!

Legyél társunk egy igazán páratlan hangulatú, víg kedélyű időutazáson! Ismerkedj meg sok olyan népi játékkal, tánccal, énekkel, mesével, mellyel azok a gyerekek múlatták az időt, akik még a televíziót sem ismerték. Az út szélén termő növényekből készítették játékaikat, nem pedig az internetről rendelték. Vár a “Nádihegedűs“csapat!

Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Aktív, vidám hangulatú 3in1 tábor 8-17 éveseknek 2017.07.09 - 2017.07.15 55000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet