• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
ANGOL, NÉMET NYELVI és DRÁMATÁBOR Sopronban

ANGOL, NÉMET NYELVI és  DRÁMATÁBOR Sopronban,

A táborainkban saját készítésű, projektalapú tananyagaink alapján délelőttönként napi 4 intenzív, beszédközpontú nyelvi órát tartunk, ahol fejlesszük a szókincset, a beszéd-, az írás- és olvasáskészséget, korrigáljuk a nyelvi hibákat és életszerű szituációkban szerepjátékokkal gyakoroltatjuk a beszédhelyzeteket. A nyelvi foglalkozások életkornak és tudásszintnek megfelelő csoportbontásban folynak. Az oda- és hazautazás napját kivéve, minden délután a szomszédos Ausztriába kirándulunk, ahol interaktív programjaink során élményszerűen gyakorlatba helyezzük a délelőtt tanultakat.

Az idei táborunk témája „A természet nyelve”: izgalmas, új, interaktív nyelvi projektünk keretében "természetbúvárként" kutatva fedezzük fel elsősorban a szomszédos Ausztriában a természet csodálatos világát és nyelvét kapcsolódva a természetismeret és a biológia általános iskolás tananyagához, Sopron és a Fertő – tó környékének élővilágát előtérbe helyezve. Az egyik napon Bécsbe kirándulunk, ahol a Tenger Házába és a Természettudományi Múzeumba látogatunk el. Másik két délután pedig interaktív gyermekprogramokon veszünk részt Lackenbach kastélyában és a Fertő – Hanság Nemzeti Parkban. Természetesen idén sem hagyjuk ki a schattendorfi strandot.

Továbbá a gyermekek a jelentkezés időpontjától a tábor napjáig két hetente játékos nyelvi feladatokat kapnak tőlünk emailben és virtuális táblánkon az interneten. Év közben pedig rendszeresen szervezünk nekik egész napos tábortalálkozókat kirándulás és nyelvi program keretében.

Programterv:

Délelőttönként: napi 4 nyelvi foglalkozást tartunk kislétszámú angol és német nyelvi csoportokban (6 – 8 fő). Játékos feladatok és életszerű szituációk gyakorlásával ismerjük meg a természet csodáit Sopron és a Fertő – tó környékének élővilágát.

Délutáni programok:
Bécs (egy nap): Tenger Háza és a Természettudományi Múzeum
Lackenbach kastélya: interaktív természeti élménymúzeum
Fertő – Hanság Nemzeti Park és a Neusiedlersee – Seewinkel Nationalpark kalandtúra
Schattendorfi strand


Táborok típusa:     Ott alvós nyári tábor, idegen nyelvi
Időpontja:        2018-07-02 - 2018-07-07
Helyszíne:            Sopron
Korhatár:            8-15 éves korig
Oktatás:              4-8 fős csoportokban
Étkezés:             Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető
Utazás:    Különjáratú autóbusszal
A tábor teljes díja: 75 900 Ft  + 22 € (ausztriai belépőkre)

A tábor díja magában foglalja:

- Szállást, 4 ágyas szobákban, wc-vel és zuhanyzóval (Soproni Gyermek és Ifjúsági Táborban)
- Napi háromszori étkezést (ételallergia, pl. lisztérzékenység esetén is)
- Minden foglalkozás díját
- Minden délutáni és esti program díját
- A tábor helyszínére való utazást és hazautazást (Nagykőrös - Kecskemét - Budapest (M0/M1 autópálya) - Tatabánya - Győr - Sopron útvonalon különjáratú autóbusszal), és a tábori programokra való utazás költségét is
- Balesetbiztosítás díját Ausztriában

A tábor díján felül a belépők ára a délutáni programokra 22 €.

Részletek
ANGOL, NÉMET NYELVI és DRÁMATÁBOR Sopronban
Ár :75.900 Ft
Szeretnéd, ha a gyermeked nyáron is biztonságban lenne, ha hasznosan töltené a szabadidejét? Több mint tizenötéves tapasztalattal rendelkező nyelvtanári csapatunk a táborok során mindent megtesz azért, hogy a professzionális nyelvoktatást nemzetközi környezetben egy felejthetetlen nyári élménnyel kösse össze, és hogy a gyermeked a lehető legjobban érezze magát.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
ANGOL, NÉMET, SPANYOL NYELVI és DRÁMATÁBOROK Sopronban 2018.07.02 - 2018.07.07 75900 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet