• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Around the World in a Week - Egy Hét Alatt a Világ Körül

Around the World in a Week - Egy Hét Alatt a Világ Körül

„A világ olyan, mint egy könyv és akik nem utaznak, csak a könyv egyetlen oldalát olvassák” - Szent Ágoston

Lehetne e jobb annál, mint, hogy a nyarad egy részét lenyűgöző kultúrák felfedezésével töltsd? A nyelvészek szerint legalább 7,000 élő nyelvet beszélnek a földön, és a legtöbb kultúra más-más szokással, gasztronómiával, ötletekkel és hitvilággal rendelkezik. Az angol mint világnyelv segít abban, hogy megismerkedhess egy sor fantasztikusan izgalmas kultúrával.

Ha ez a „világkörüli kalandtúra” jól hangzik, akkor csatlakozz hozzánk az idén nyáron! A program garantáltan leköti majd a gyerekeket, kipróbálhatnak különböző helyi játékokat, kézműveskedhetnek, és kiélhetik a kreativitásukat. A program angol nyelvi környezetben folyik és 25 órányi formális angol nyelvű oktatást is tartalmaz.

A tábor hétfőtől péntekig 8:30-16:00-ig tart.

Korosztály: 8-14 éves kor

Helyszín: II. kerület

Napi programterv:

Délelőtt formálisabb angol oktatás, délután a tábor tematikájába illeszkedő játékos feladatok az udvaron és a termekben.

Turnus:

2018-07-16 - 2018-07-20

Ár:

A tábor 49,000 forintba kerül, amely magában foglalja az ebédet, tízórait, uzsonnát, innivalót és az összes foglalkozás költségét.

Részletek
Around the World in a Week - Egy Hét Alatt a Világ Körül
Ár :49.000 Ft
Angol nyelvi tábor anyanyelvi tanárokkal Budán! Lehetne e jobb annál, mint, hogy a nyarad egy részét lenyűgöző kultúrák felfedezésével töltsd? A nyelvészek szerint legalább 7,000 élő nyelvet beszélnek a földön, és a legtöbb kultúra más-más szokással, gasztronómiával, ötletekkel és hitvilággal rendelkezik. Az angol mint világnyelv segít abban, hogy megismerkedhess egy sor fantasztikusan izgalmas kultúrával.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Around the World in a Week - Egy Hét Alatt a Világ Körül 2018.07.16 - 2018.07.20 49000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet