• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Az elveszett tündék nyomában - kalandjáték tábor

Az elveszett tündék nyomában - kalandjáték tábor

E nyári kalandjáték a tündék világának felfedezéséről szól, vagyis a természet láthatatlan és mesés erőivel való kapcsolatteremtésről. Azoknak a különleges élményeknek – csodáknak – megtapasztalásáról, amelyektől a városi életforma, a hétköznapi gondolkodás és érzékelés elszigetel bennünket.

2017 nyarán, a tábor első fordulójában, megelevenedett a tündék völgye; a résztvevők csodás kalandokat éltek át, s részesei lettek egy – reményeink szerint – hosszú-hosszú éveket átívelő kalandjátéknak. Most, e játékot kibővítve, új turnust szervezünk azok számára, akik belépnének a tündék varázsos világába.

A Tündék völgye kísérlet egy olyan mikrokozmosz megteremtésére, amelyik lehetőséget ad azoknak, akik hiányolják a csodát és varázslatot a világban, hogy e nyári együttlét során megtapasztalják azt.
A játék alapja nem egy kitalált rendszer, egy előre megalkotott forgatókönyv, hanem a nyári kaland, a rejtőző tündékkel való kapcsolatfelvétel során nyert információkból fokról fokra épülő világ. Egy kis közösség saját, rejtett világa, amelyik életre hívja a tünde életformát (világképet, kultúrát, szokásrendszert, társadalmi működést).

A kalandjáték vezetőinek – akik között megtalálható óvodapedagógus, gyógypedagógus, növénydoktor, irodalomtanár és író – szándéka, hogy a tünde életforma részét képezzék mindazok az értékek, amelyeket saját életükben elsődlegesnek tartanak: irodalmi és népzenei kincseink, a természet mint élő és intelligens rendszer szemlélete, a nem hatalmi elven működő döntéshozatal és közösségi szerveződés, s az együttműködő (erőszakmentes) kommunikáció. Ezek gyakorlatát feltett szándékuk fokról fokra a közösségi élet részévé tenni.

Helyszín: Mór, Vértes Tájvédelmi Körzet

Korosztály: 9-12 éves kor

Napi programterv:

7:45-9:00 mozgás a természetben, utána reggeli
10:00-12:30 kiscsoportos felfedezőutak az erdőben, utána megbeszélés
13:00-15:00 ebéd, utána szieszta
15:00-18:00 sport, kreatív foglalkozások, kalandjáték
18:30-19:30 vacsora
19:30-20:30 tábortűz
20:30-21:00 zuhanyozás, lefekvés

Turnus: 2018-07-29 - 2018-08-04

Ár: 49 000 Ft, mely tartalmazza a foglalkozások díját, valamint a napi négyszeri étkezést. 10% testvérkedvezményt biztosítunk.

Részletek
Az elveszett tündék nyomában - kalandjáték tábor
Ár :49.000 Ft
Nyári kalandjáték indul útjára a Vértesben. A 9-től 12 éves gyerekeknek szóló tábor a mesebeli tündék világának felfedezéséről, a természet láthatatlan és mesés erőivel való kapcsolatteremtésről szól. Azoknak a különleges élményeknek – csodáknak – megtapasztalásáról, amelyektől a városi életforma, a hétköznapi gondolkodás és érzékelés elszigetel bennünket.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Az elveszett tündék nyomában - kalandjáték tábor 2018.07.29 - 2018.08.04 49000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet