• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Felfedező tábor Csobánkán
SZÉP kártya elfogadóhely
OTP SZÉP kártya elfogadóhely

Felfedező tábor Csobánkán

Miért különleges a Felfedező tábor?

Mert nagyon sokszínű. Célunk, hogy felszabadítsuk a gyerekekben lévő rengeteg energiát, hogy szabadon tudjanak játszani, alkotni, sportolni, ezáltal felejthetetlenné váljon a nyári szünidejük. Olyan izgalmas kalandokra invitáljuk őket, amelyek a megszokott városi életmódtól teljesen eltérőek. A parkos területek, ahova a táborainkat szervezzük, sok meglepetéssel szolgálnak majd a résztvevőinknek. Azokkal az újdonságokkal, amivel a természetben találkozhatnak, játékosan, különböző feladatokat közösségileg megoldva fognak megismerkedni. Minden tét nélkül. Legyen szó akár a tűzrakásról, a közösségi életről a természetben vagy a különböző hasznos képességek eltanulásáról. Ezzel egyszerre élményt nyújtva, és valami újra tanítva őket. Maguk is megtapasztalhatják majd azt a különleges atmoszférát, amelyet a tábortűz megrakása, és a hozzá kapcsolódó énekek és a játékok teremtenek a tábornak.

Azokban a kihívásokban, amelyek várnak rájuk, fiatal vezetőink lesznek a társaik, akik rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal, amelyek szükségesek ilyen környezetben, azáltal, hogy ők maguk is több ilyen tábornak voltak részesei/szervezői.

Ahogy egyik volt táborozónk édesanyja fogalmazott:
“mindent összegezve, nagyon jól sikerültek a programok, a gyerekek olyan élményekkel gazdagodtak, amire máskülönben nem tehettek volna szert”.

A Felfedező tábort olyan fiataloknak ajánljuk, akik szívesen kimozdulnak a hétköznapok zajából, és töltenek el közel egy hetet a természet közelében. Akik szívesen kipróbálják milyen sátrazni, tüzet rakni és kirándulni. Szeretnek játszani, mozogni, közösségben lenni. Itt biztosan le tudják kötni szabad energiáikat, miközben rengeteg élménnyel gazdagodnak a sportos játékok, vetélkedők, kézműves és szabadidős foglalkozások alatt. Társaik ebben, fiatal vezetőink lesznek, akik segítenek kihozni minden résztvevőből a maximumot. Fedezd fel mi rejtőzik benned!

Tábor típusa: bentlakásos, sátrazós
Ajánlott életkor: 7-14 éves
A táborok hossza: 6 nap
Kezdete és vége: minden táborunk vasárnap kezdődik és pénteken ér véget.
Érkezés: vasárnap 8-10 óráig.
Távozás: pénteken 16-18 óráig.
Telefonhasználat: minden gyerektől beszedjük a telefonokat, hogy azok ne merüljenek le gyorsan, illetve, hogy a tábor programjaira tudjanak figyelni. Azokat minden este a vacsorát követően visszaosztjuk egy háromnegyed órára, hogy mindenki haza tudjon telefonálni.

Helyszín: Csobánka

Napi programterv:

7:30 Ébresztő (felkelés, öltözködés, wc)
8:00 Reggeli eligazítás
8:20 Közös reggeli
9:00 Sátor rendrakás / szolgálat (fogmosás)
9:20 Sátorszemle
9:30 Programkezdés
12:15 Program vége
12:30 Ebéd
13:30 Csendes pihenő / szolgálat
14:30 Délutáni program
17:30 Program vége
17:45 Csoportos szabadidő
18:45 Őrsi idő
19:15 Vacsora
19:45 Fürdés őrsönként
20:30 Tábortűz
21:45 Zászlólevonás
22:30 Lefekvés

Turnusok:

2018.07.08. - 07.13
2018.07.29 - 08.03.

Ár: 35.990 forint
OTP SZÉP Kártyát elfogadunk!

Táborunkat Nagykovácsiban és Tiszaugon is megtartjuk!

Részletek
Felfedező tábor Csobánkán
Ár :35.990 Ft
Táborunk különlegességét a sokszínűsége és a természet közelsége adja. Célunk, hogy felszabadítsuk a gyerekekben lévő rengeteg energiát, hogy szabadon tudjanak játszani, alkotni, sportolni, ezáltal felejthetetlenné váljon a nyári szünidejük. Olyan izgalmas kalandokra invitáljuk őket, amelyek a megszokott városi életmódtól teljesen eltérőek. A parkos területek, ahova a táborainkat szervezzük, sok meglepetéssel szolgálnak majd a résztvevőinknek.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Felfedező tábor Csobánkán 2018.07.08 - 2018.07.13 35990 Ft
Felfedező tábor Csobánkán 2018.07.29 - 2018.08.03 35990 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet