• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Honvédelmi Tábor nomád jelleggel

Honvédelmi Tábor nomád jelleggel

Tájékoztató

A tábor a megadott időpontban, Heves megyében, Apc településen, erdős környezetben lesz megtartva nomád tábor jelleggel.

Honvédelmi és túlélési alapismeretek négy fő és több kiegészítő témakörben.

Irányított szabadidő keretein belül lehetőség lesz az íjászatra, légpuska lövészetre, túrára a környékben, rovásírás megismerésére (meghívott oktató által), katonadalok tanulására, kreativitást igénylő feladatok megoldására, bátorságpróbára és nem utolsó sorban a magyarságtudat erősítésére. Szombati napon a gyerekek számot adnak abból a tudásból, amit kaptak. Külön díjazzuk a csapatmunkát és külön az egyéni teljesítményt is.

A tábor katonai rend szerint meghatározott napirend alapján működik. A gyerekek se pénzt ne hozzanak, (nem lesz lehetőség költeni) se egyéb értéktárgyat. A táborban a különböző híradás-technikai eszközök használata (telefon, táblagép stb…) nem engedélyezett. Érdeklődni egy, csak erre a célra fenntartott számon lehet majd. Szükség esetén a megadott hozzátartozót értesítjük. A tábor ideje alatt folyamatosan több felnőtt, köztük pedagógus is felügyeli a gyerekeket.

2018. nyarán ismét megrendezzük honvédelmi táborunkat
De most sokkal hosszabb idővel és rengeteg kedvezménnyel!

Miért jó a honvédelmi táborunk?

Más táborokhoz képest egy teljesen más környezet
Fegyelemre tanít
Hierarchia szerint működik
Közösséget alkot
Megismered önmagad
Új barátokkal gazdagodsz
Az élethez való tudást ad, mint például a tűzgyújtás és a víztisztítás
Széles ismeretekkel gazdagít a természetről és az állatokról egyaránt
Mindezt exkluzív környezetben!
9 nap teljes intenzív játékos tanulás

Milyen ismeretekkel gazdagodhatok?

Tájékozódás és tereptan
Menedék építés
Lövészet, íjászat
Tűzgyújtás
Víznyerés
Ügyességi feladatok
Önfegyelem
Illemtan
Rovásírás
És megannyi más...

Néhány idézet az eddigi táborozóktól:

„A feladatok és a foglalkozások érdekesek és jók voltak. Tanulhattunk a víz tisztításáról, az égtájak felismeréséről és a tűzgyújtás fortélyairól. A szakasz vidám és vicces volt.”
„Nagyon tetszett a tábor. Jövőre is tervezek jönni. Remek volt a társaság, sok barátot szereztem. Ami tetszett: Előadások, lövészet, íjászat, rovásírás, alakizás, minden!”
„A tábor jó volt. A kaja jó volt. Az őrség jó volt, csak elfáradtam. Az ébresztő rossz volt, de nem baj. Jövőre jövök.”
„Nagyon jók voltak a napok. Ez a legjobb tábor!”
„Azt szeretném, hogy mostani bajtársaim jövőre is itt legyenek és ezzel azt mondom, hogy eszem ágába nincs kihagyni a jövőre megrendezett tábort, hiszen rengeteget tanultam ebbe az egy hétbe, többet mint kb. 2-3 hónapot a suliba.”
„A tábor nagyon jó volt! Jó volt a kaja, de a legfontosabb, hogy jó volt a hangulat. Remélem jövőre is meg lesz szervezve a tábor, mert én biztos jövök.”
„A programok nagyon tetszettek, főleg a vízzel kapcsolatos oktatás. Az őrséget nagyon élveztem, csak az ébresztéssel volt bajom. Jövőre is nagyon szívesen jövök.”
„Nagyon jó volt a tábor, jövőre is jövök. A táborban a foglalkozások tetszettek a legjobban. Azok közül a lövészet, menedéképítés. Remélem, jövőre megnyerem a dinnyeevő versenyt.”
„Nekem ez a tábor azért tetszett, mert fegyelmezettséget tanít. Kimondottan érdekesek voltak a foglalkozások. A nap fénypontja a fürdés volt. Jövőre jövök!

Hogy látja a pedagógus:

- „Fegyelmezett játszva tanulás folyamata zajlott hozzáértő, tapasztalt szakemberek vezetésével. A gyerekek képet kaphattak a katonai élet mindennapjairól, hierarchiájáról, a szervezett fegyelmezett működéséről, melynek egy kicsit részesei lehettek. A megtanult fogalmak között szerepelt még a bajtársiasság, tisztelet, fegyelem, elfogadás. Önzetlenségről, a gyerekek és a haza iránti tiszteletről, szeretetről szólt ez az egy hét. Bizton állíthatom, hogy tartalmas hétnek voltak részesei a gyerekek. Az itt tapasztalt szellemiség és tudás csakis előnyére származhat a mai fiatalságnak.”

Mennyibe kerül és milyen kedvezmények vannak?

Csak
48.000 Ft
a teljes, 9 napra (8 éjszaka), teljes ellátással.

Napi ötszöri étkezés
Szállás tábori körülmények között ( tábori sátor )
Honvédelmi alapismeretek négy fő és több kiegészítő témakörben

Kedvezmények amelyeket igénybe vehetsz:

Barátommal jövök: 3.000,-Ft/Fő
Testvéremmel jövök 4.000,- Ft/Fő
Visszatérő vagyok: 4.000,- Ft
Egyesületi tag gyereke vagyok: 5.000,- Ft
(A kedvezmények nem összevonhatóak!)

Jöjjön a lényeg...

A tábor dátuma: 2018. Július 07-től Július 15-ig.

A tábor helyszíne: Apc

Jelentkezési korhatár:
10-16 éves kor

A jelentkezés csak a minimum 50% előleg befizetésével válik érvényessé. A fennmaradó összeget egyeztetett részletben, de legkésőbb a táborba érkezéskor kell befizetni.

Részletek
Honvédelmi Tábor nomád jelleggel
Ár :48.000 Ft
A tábor katonai rend szerint meghatározott napirend alapján működik. A tábor ideje alatt folyamatosan több felnőtt, köztük pedagógus is felügyeli a gyerekeket. Honvédelmi és túlélési alapismeretek négy fő és több kiegészítő témakörben. A részvételi díj tartalmazza: 9 nap, 8 éjszaka „kosztot és kvártélyt”.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Honvédelmi Tábor nomád jelleggel 2018.07.07 - 2018.07.15 48000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet