• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Kerekerdő nomád táborok

Kerekerdő nomád táborok – tíz nap, távol a világ zajától

Idén nyáron is szeretettel várunk minden régi és új Kissünt és Sündörgőt tíznapos nyári nomád táborainkba, amelyeket idén a varázslatos Bakonyban tartunk, Vadalmás-rét közelében.

Ha szereted az állatokat és a növényeket, érdekelnek a kövek és a csillagok titkai, kíváncsi vagy népünk hagyományaira, akkor Te is tarts velünk nomád sátortáborainkba. A kirándulásokon naponta új helyeket fedezhetsz fel apránként megismerve a környék titkait. Délután csapatjátékokon teheted próbára magad, este pedig együtt éneklünk a tábortűz körül.

Kistábor [7-13 éveseknek]: 2018. július 18-27.

A tíz nap tengelyét az úgynevezett szakmai napok jelentik, amelyek rögtön a második reggel indulnak. A túrák programjáért és hosszának megválasztásáért a szakik felelősek. A gyermekek (családjaikba osztva) forgószínpadszerűen haladnak végig az öt természettudományos, a néprajzi és a konyhás szakmai napon. Ezek közül az előbbi hat folyamán az adott tématerület köré szervezett kiránduláson vesznek részt.

A délutánokat közös játékokkal, foglalkozásokkal töltik a gyerekek. Ezek többségükben nagy mozgásigényű csapatjátékok. Kora este, a vacsorát követően számolnak be a csoportok az aznap tanultakról egy előadás formájában, amely lehet színdarab, árnyjáték, versírás, népdalátköltés vagy éppen szoborkészítés. Ezeket a délutáni feladatokat a szakmai nap folyamán kapják meg a gyerekek, és közösen, gyakran a szakik segítségével oldják meg azokat. A családok előadásait követi minden este a felnőtteké, mely általában a keretmese kibontása. Esténként a tábortűz körül népdalokat éneklünk, beszélgetünk.

Nagytábor [13-17 éveseknek]: 2018. július 30. - augusztus 8.

Míg a kistáborban minden nap ugyanolyan “hosszú”, addig a nagytáborban rövid és hosszú napok váltogatják egymást. Az előbbi folyamán a túrák 14 órakor, az utóbbinál pedig 17 órakor érnek véget, amely nagyobb távolságok (akár 20 km-es útvonalak) bejárását is lehetővé teszi. A rövid napok délutánján a kistáboriakhoz hasonlatos csapatjátékokat játszunk, melyek kiegészülnek az evolúciós és telepes játékkal — ezek bonyolultabb szabályrendszerű, “gondolkodós” játékok. A kora estéken irányított beszélgetéseket és előadásokat tartunk különböző aktuális témákról (például a globális felmelegedésről, alternatív energiaforrásokról vagy éppen a génmanipulációról), illetve játékos problémafeladatokat adunk a gyerekeknek. A szituációs játékokban egymással vitázunk az előre kiosztott szerepeknek megfelelően pro és kontra olyan témákban, mint például az autópálya-építés vagy lakópark-létesítés a közeli erdő helyén.

Helyszín: Mecsek, Nyáras-forrás, Hetvehely közelében

Tábor ára:
39.800 Ft/fő a 10 napra utazással, szállással, ellátással. "Hozd el a barátod is" kedvezmény és testvérkedvezmény elérhetőek.

Korosztály:
kistábor: 7-13; nagytábor: 13-17

Részletek
Kerekerdő nomád táborok
Ár :39.800 Ft
Várjuk kalandvágyó kissünök és sündörgők jelentkezését hagyományos, nagysikerű nyári táborainkba! Ha te is felfordítasz minden követ, bebújsz minden barlangba, megszagolsz minden virágot és szeretnél megtanulni tüzet rakni, akkor a Kerekerdő természetismereti táborok igazán neked szólnak! Kistábor 7-13 éveseknek Időpont: 2018. július 18-27. Nagytábor 12-17 éveseknek Időpont: 2018. július 30. – augusztus 8.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Kerekerdő nomád tábor - Kistábor [7-13 éveseknek] 2018.07.18 - 2018.07.27 39800 Ft
Kerekerdő nomád tábor - Nagytábor [13-17 éveseknek] 2018.07.30 - 2018.08.08 39800 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet