• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Musical tábor

Musical tábor

A musicalek világa elvarázsol, egy más világba repít, és hatalmába kerít. A sok gyönyörű dallam, ének, tánc, színes jelmezek, csodálatos díszletek, szinte mindenkit rabul ejtenek, aki egyszer megnéz egy zenés darabot a színházban. Tanodánk hat éve működik Budapesten, ahol profi színészek, énekesek, táncosok foglalkoznak a fiatalokkal, musical előadásokat készítünk nekik, és fellépési lehetőségeket is kapnak. Emellett 6 éve szervezünk és tartunk nekik nyári intenzív musical táborokat. Idén a nagy érdeklődésre való tekintettel a kisebbeknek is kipróbálhatják magukat egy ismert musical szereplőiként a hét során. Az órák egy része az szabadban lesz megtartva, és egyik nap a tematikába építve ellátogatunk az állatkertbe is. A hét zárásaként pedig bemutatunk egy musical részletet a szülőknek.

A nyári táborban tanáraink:
Ének: Jónás Andrea: színész, énekesnő
Tánc: Nemcsók Nóra - színész, táncos, színpadunk koreográfusa
Színpadi játék: Marinkovics Zsófia - színész, színházi szaknevelő, a diákszínpad vezetője és rendezője
A tábor ára tartalmazza az órákon való foglalkozást, a napi 3X-i étkezést(tízórai, ebéd, uzsonna), és az állatkerti belépő árát.

Helyszín: II. kerület

Korosztály: 8-13 éves kor

Napi programterv:

Érkezés 8:00-9:00 között. Utána 1,5 óra ének, tánc, vagy színpadi játék foglalkozás, tízórai, majd óra a szabadban ebédig. Ebéd után kis pihenő, majd 1,5 óra foglalkozás, utána uzsonna, a délután további részében pedig musical és kreatív foglalkozások. Távozás 16:00-17:00 között. A héten egy délelőtt állatkerti látogatás, mely szervesen kapcsolódik az aznap délutáni színpadi játék órához. A pénteki napon délután bemutatjuk a szülőknek a héten elkészült musical részletet.

Turnus: 2018-07-02 - 2018-07-06

Ár: 32 000 Ft

Részletek
Musical tábor
Ár :32.000 Ft
A Musical tábort olyan lányoknak és fiúknak ajánljuk, akik szeretik a musicalek világát, és szeretnének képzett művészektől többet tanulni róla, vagy éppen csak szeretnek énekelni, táncolni, szeretnék kipróbálni magukat, és ezt szívesen megmutatnák másoknak is.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Musical tábor 2018.07.02 - 2018.07.06 32000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet