• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Tánctábor Szigetszentmiklóson

Tánctábor Szigetszentmiklóson

A felejthetetlen élmények és a sok nevetés mellett színvonalas tánctanárok képeznek, egyedi és változatos órákon vehetsz részt. Mindegy, hogy a hip-hopon belül milyen stílust szeretnél megtanulni, nálunk minden megtalálható és megtanulható. Nem számít, hogy kezdő vagy, vagy már régóta tanulod a lépéseket, várunk, ha szeretnél kikapcsolódni, táncolni és fejlődni. Extraként részese lehetsz az igazi táncos életérzésnek. Hogy mi is ez? Igaz barátságok, önbizalom és életstílus, ami a tábor után is minden nap veled tart majd!Elsősorban a tinédzser korú és a tánc iránt vágyó fiataloknak. Fontos megjegyeznünk, hogy a táborlakókat a zene és a tánc szeretete köti össze, így bárkit, aki ezek iránt elkötelezett, nagy örömmel várjuk a táborunkba. A tánctáborba az jelentkezhet, aki betöltötte 10. életévét.

Oktatás

Táborunkban tánciskolánk teljes tanári kara jelen lesz.
Oktatóink gyakorlati tapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkező, az egészséges életmód és a tánc iránt elkötelezett pedagógusok, akiknek örömet okoz a gyermekek foglalkoztatása.
Munkájukat felügyelő tanárok, úszómesterek, egészségügyi felelős, és 24 órás biztonsági szolgálat segíti, hogy táborozóink a lehető legtöbb figyelemben részesülhessenek.

Varázs Doboz

Titkos üzenetben kívánságokat lehet kérni és feladatokat küldeni egymásnak. Figyelembe vesszük az egyedi kéréseket is, hogy mindenki álma valóra válhasson a táborban.


Táncórák

Naponta 4 táncóra vár a táborlakókra. A profi koreográfiák tanulása mellett rutinfejlesztő gyakorlatokat sajátítanak el, és természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a testi erőnlét fejlesztésére is. Idén újdonságként lesznek meghívott külsős tanárok, akik workshop formátumban fognak órát tartani.

Strand, Wellness, Fürdők

Táborunk helyszínét a meseszép szigetszentmiklósi Oázis Wellness Park biztosítja, ahol a táborozók egy helyen strandolhatnak, csúszdázhatnak és használhatják a wellness részleget.

Tánc Versenyek

A résztvevőket csapatokra osztjuk. A csapatoknak a tábor végére egy megadott zenére kell egy saját produkciót készíteniük. A legjobban teljesítő csapatnak pedig extra ajándék lesz a jutalma.

Turnusok:

I .turnus: 2017.07.07-11
II: turnus: 2017.07.12 -16

Tábor helyszíne
: Szigetszentmiklós

Korosztály: 10-18 éves kor


Elhelyezés és költségek:

A. Típusú szoba (4-7 ágyas) - EZEN SZOBATÍPUSOK BETELTEK!
Turnus ár: 41.900 Ft / fő
Férőhely: 21

B. Típusú szoba (2-4 ágyas)
Turnus ár: 44.900 Ft / fő
Férőhely: 34

Az ár tartalmazza az 5 napos, 4 éjszakás szállást, a fürdő és a wellness használatot, a táncórákat, a sportolási lehetőségeket, a napi háromszori étkeztetést, és a programokat. Az ár nem tartalmazza az útiköltséget és a költőpénzt. Maximálisan ajánlott költőpénz: 5.000 Ft.

Kedvezmények:
Hozd el barátaidat, mert most minden egyes meghívott táborozó után 1000 Ft kedvezményt biztosítunk számodra.

Részletek
Tánctábor Szigetszentmiklóson
Ár :41.900 Ft
A felejthetetlen élmények és a sok nevetés mellett színvonalas tánctanárok képeznek, egyedi és változatos órákon vehetsz részt. Mindegy, hogy a hip-hopon belül milyen stílust szeretnél megtanulni, nálunk minden megtalálható és megtanulható. Nem számít, hogy kezdő vagy, vagy már régóta tanulod a lépéseket, várunk, ha szeretnél kikapcsolódni, táncolni és fejlődni. Extraként részese lehetsz az igazi életérzésnek. Hogy mi is az? Igaz barátságok, önbizalom és életstílus, ami a tábor után is minden nap veled tart majd!
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Tánctábor Szigetszentmiklóson (Elhelyezés: B. Típusú szobában) 2017.07.07 - 2017.07.11 44900 Ft
Tánctábor Szigetszentmiklóson (Elhelyezés: B. Típusú szobában) 2017.07.12 - 2017.07.16 44900 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet