• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Természettudományos tábor

Természettudományos tábor

Gyere és élj át Velünk egy felejthetetlen nyári kalandot!

Táborunkban a hozzád hasonló fiatalokkal részesévé válhatsz a közös gondolkodás és a szabad alkotás örömének. Számtalan, kreatív, sokoldalú programon keresztül megfigyelheted és különböző eszközökkel megvizsgálhatod a természetes jelenségeket, környezetünket. Teret, eszközöket és segítséget adunk ahhoz, hogy újragondold és formabontó technikákkal megjelenítsd a számodra legizgalmasabb gondolatokat, témákat. A délutáni közös játékok, a nyíri erdőben tett bátorságpróbák, kalandtúrák, szabadidős csapatjátékok és sportfoglalkozások alatt pedig életreszóló barátságokat is köthetsz! Idei táborunk témája a KÖRFORGÁS lesz, amelyet számos szempontból körbejárunk, értelmezünk, feldogozunk egy fantasztikus, mesebeli erdei környezetben.

A délutáni Diákakadémia foglalkozásain érdekes és izgalmas történeteket ismerhetsz meg. Az Akadémia programjában vendégeink lesznek:

Greenpeace – 55 országban jelenlévő környezetvédő szervezet
Scheuring István – biológus, evolúció kutató
Sebők Máté – thai box edző

Pályázz, nyerj és töltsd velünk a nyári szünet legjobb hetét!

Ha 5-8. osztályos, általános iskolás tanuló vagy és érdeklődsz a természettudományok iránt, esetleg kortársaidhoz képest kiemelkedő teljesítményeket érsz el, ám családodnak nincs lehetősége, hogy anyagilag támogasson egy nyári képzésben való részvételben KÖZTÜNK A HELYED!

A pályázat nyerteseinek az Alapítvány INGYENESEN biztosítja a teljes tábori ellátást (szállás, étkezés, programok).

A táborra való jelentkezés két fordulóból áll.

Első forduló:

Pályázati anyagod három részből álljon:

Pályamunka – Válassz egy olyan, a KÖRFORGÁS – hoz kapcsolódó témát, ami téged megihlet és/vagy szerinted a legizgalmasabb vagy a legfontosabb az emberiség történetében, mindennapi életében!
A természettudományok érdekelnek? Kutass, böngéssz és gondold újra a témát, fogalmazd meg egy-két oldal terjedelemben, vagy mutasd be egyéb multimédiás (videó, diavetítést) technikával, számodra mit jelent, téged mire ösztönöz a téma! Mi az, ami leginkább megfogott, elgondolkodtatott? Milyen kutatási eredményeket, összefüggéseket találtál vagy találnál magadnak a KÖRFORGÁS témakörében? Saját, önálló gondolataidra, ötleteidre, kreatív alkotásaidra vagyunk kíváncsiak!

Bemutatkozás – Pályaműved mellé feltétlenül írj magadról egy rövid (egy oldalas) bemutatkozást! Mi az érdeklődési köröd, mit csinálsz a legszívesebben? Milyen eredményeid, terveid vannak a jövőre nézve? Min szoktál gondolkodni, töprengeni? Milyen öröm ért az utóbbi hónapokban? Mi volt a legszomorúbb dolog ami az utóbbi időben történt veled? Milyen tevékenységek közben érzed a legjobban magad? Kivel vagy kikkel vagy együtt a legszívesebben? Mit csinálsz ha egyedül vagy?

Jelentkezési adatlap kitöltése

A pályázat beadási határideje: 2018. április 24.

Második forduló:
Az első fordulóban beadott pályázati anyag sikeres elbírálását követően három dokumentum (osztályfőnöki, szülői adatlapok és a gyermek kérdőív) együttes, hiánytalan benyújtása jelenti a pályázat második fordulójában való részvételt.

Korosztály: 11-14 éves kor

Helyszín: Kecskemét

Napi programterv:

A gyerekek egy napjának sematikus programja.

08:00-09:00 Reggeli
09:00-12:00 Műhelymunkák
12:00-13:00 Ebéd
13:00-15:00 Vendégelőadók
15:00-17:00 Műhelymunkák

A nap további részében szabadidős tevékenységek, játékok, kirándulások lesznek, este vacsora, szabadidő és alvás.

Turnus: 2018-07-01 - 2018-07-06

Ár: A tábor ingyenes!

Részletek
Természettudományos tábor
Ár :1 Ft
Gyere és élj át Velünk egy felejthetetlen nyári kalandot! Táborunkban a hozzád hasonló fiatalokkal részesévé válhatsz a közös gondolkodás és a szabad alkotás örömének. Számtalan, kreatív, sokoldalú programon keresztül megfigyelheted és különböző eszközökkel megvizsgálhatod a természetes jelenségeket, környezetünket. Teret, eszközöket és segítséget adunk ahhoz, hogy újragondold és formabontó technikákkal megjelenítsd a számodra legizgalmasabb gondolatokat, témákat. A délutáni közös játékok, a nyíri erdőben tett bátorságpróbák, kalandtúrák, szabadidős csapatjátékok és sportfoglalkozások alatt pedig életreszóló barátságokat is köthetsz! Idei táborunk témája a KÖRFORGÁS lesz, amelyet számos szempontból körbejárunk, értelmezünk, feldogozunk egy fantasztikus, mesebeli erdei környezetben.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Természettudományos tábor 2018.07.01 - 2018.07.06 1 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet