• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
The World is a Stage - Színház az Egész Világ

The World is a Stage - Színház az Egész Világ

Feltörekvő színészek és színésznők figyelem! Kíváncsiak vagytok milyen az igazi színház? Szeretnétek szert tenni egy kicsivel több önbizalomra egy támogató környezetben? Ezen a nyáron az „Előadóművészet Szerelmesei” drámatáborban lehetőségetek lesz improvizációs játékokban részt venni, lesznek hangképző és mozgás-koordinációs órák, megpróbálkozunk a forgatókönyv-írással és még sok minden mással is!

Gyere, élvezd, legyél vakmerő, legyél bátor, légy önmagad! A tábor végén nem csak az angolod lesz erősebb, hanem az önismereted is hatalmasat fejlődik majd.

A program angol nyelvi környezetben folyik és 25 órányi formális angol nyelvű oktatást is tartalmaz.

A tábor hétfőtől péntekig 8:30-16:00-ig tart.

Korosztály: 7-12 éves kor

Helyszín: II. kerület

Napi programterv:

Délelőtt formálisabb oktatás, délután pedig a tábor tematikájába illeszkedő feladatok az udvaron illetve a tantermekben.

Turnus
:

2018-07-09 - 2018-07-13

Ár:

A tábor 49,000 forintba kerül, amely magában foglalja az ebédet, tízórait, uzsonnát, innivalót és az összes foglalkozás költségét.

Részletek
The World is a Stage - Színház az Egész Világ
Ár :49.000 Ft
Angol drámatábor anyanyelvi tanárokkal! Feltörekvő színészek és színésznők figyelem! Kíváncsiak vagytok milyen az igazi színház? Szeretnétek szert tenni egy kicsivel több önbizalomra egy támogató környezetben? Ezen a nyáron az "Előadóművészet Szerelmesei" drámatáborban lehetőségetek lesz improvizációs játékokban részt venni, lesznek hangképző és mozgás-koordinációs órák, megpróbálkozunk a forgatókönyv-írással és még sok minden mással is!
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
The World is a Stage - Színház az Egész Világ 2018.07.09 - 2018.07.13 49000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet