• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Tihanyi közösségépítő tábor

Tihanyi közösségépítő tábor

Ezúttal egy újszerű és egyszeri programra várjuk a jelentkezőket, a Tihanyi-félszigetre. Ha nyitott vagy a téged körülvevő világra, és szeretnéd a nyarat igazán jó közösségben, érdekes természetismereti, társadalmi és közösségépítő foglalkozásokon eltölteni, köztünk a helyed! Fergeteges társaság, remek programok és játékok a Balaton-parton!

Alapítványunk 2008 óta foglalkozik környezeti neveléssel, az elmúlt években 140-150 fős nomád táboraink során ismertettük meg gyerekekkel hazánk jellegzetes tájait. Idén egy megújult tematikájú, kisebb létszámú és kevésbé nomád tábort szervezünk, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park sajkodi erdei iskolájában.

A táborban a résztvevők 10 fős csoportokba lesznek beosztva, ezek a csoportok egy vezetővel kiegészülve alkotják a tábori közösség alapját. Négy délelőtt során a csoportok forgószínpadszerűen különböző szakmai programokon vesznek részt. Ezeken az igazán sokszínű programokon a résztvevők és szervezők együttesen fedezik fel a félsziget élővilágát, táji és kulturális értékeit, ismerkednek az egészséges életmóddal és a civil társadalommal, valamint napi környezetvédelmi praktikákat, fortélyokat, illetve tájékozódási ismereteket sajátítanak el.

A fennmaradó napokon egyéni választás szerint érdekesebbnél érdekesebb témákról szóló előadásokba, beszélgetésekbe, interaktív foglalkozásokba és kirándulásokba kapcsolódhatnak be a résztvevők, valamint természetesen Tihany főbb látványosságainak (pl. Tihanyi Bencés Apátság, Kogart Kiállítások) meglátogatására is lehetőséget biztosítunk.

A délutánok során hasonlóan színes és változatos, de kötetlenebb programok várnak a táborozókra: a jó hangulatú közösség kialakulását segítő csapatépítő programok, játékos vetélkedők, a teljes tábor népét bevonó nagy csapatjátékok, és persze fürdőzés a Balatonban :). Szeretnénk minden alkalommal több, eltérő választási lehetőséget felkínálni a táborozóknak, hogy mindenki érdeklődésének vagy aktuális kedvének megfelelően megtalálhassa a neki tetsző játékos vagy komoly, pihentető vagy épp aktív mozgással járó programot.

Este tábortűzzel, énekléssel, alkalmanként sütögetéssel vagy egy-egy, a tábori tematikájához kapcsolódó film közös megtekintésével zárjuk a tábor napjait.

Időpont: 2017. augusztus 19-27.

Helyszín: Tihany-Sajkod
 
Jelentkezés: Külön jelentkezési határidő nincs, a rendelkezésre álló (mindössze) 40 férőhelyet a jelentkezések időrendi sorrendjében töltjük fel!

Korosztály: 12-15 év

Szállás: a jelentkezési lapon megjelölt választás szerint sátorban vagy az erdei iskola épületében.

Étkezés: Napi öt étkezés, ebből 2 étteremből szállított melegétel, 3 pedig hideg gyümölcs, zöldség, péksütemény, müzli.

Mivel minden szervező önkéntesen, azaz díjazás nélkül végzi munkáját, táborunkban nincs klasszikus értelemben vett „részvételi díj”. A 9 napos tábor során a szálláshoz, étkezéshez, programokhoz, utazáshoz, közös felszereléshez való hozzájárulás ajánlott összege kőházas szállással 35.000 Ft.

Részletek
Tihanyi közösségépítő tábor
Ár :35.000 Ft
Nyitott, természet és társadalom iránt érdeklődő fiatalok figyelmébe ajánljuk idei nyári programunkat: ezúttal egy újszerű és jelen állás szerint egyszeri programra várjuk a jelentkezőket, a Tihanyi-félszigetre. Olyan 12-15 éveseknek, akik nyitottak a körülvevő világra, szeretnék a nyarat igazán jó közösségben, érdekes természetismereti, társadalmi és közösségépítő foglalkozásokon eltölteni, köztünk a helyük! Fergeteges társaság, remek programok és játékok a Balaton-parton!
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Tihanyi közösségépítő tábor - kőház 2017.08.19 - 2017.08.27 35000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet