• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Videótábor gyerekeknek

Videótábor gyerekeknek

A táborba azokat a 10-14 éves gyermekeket várjuk, akik érdeklődnek a videókészítés, YouTuber élet iránt, vagy csak szeretnék megtanulni a videózás alapjait.

Minden nap más témában (állatos, gaming, humor, önkifejezés, technikai alapok, beszédtechnika) mélyülnek el a gyerekek és ennek megfelelően csoportokban készítik el a videókat. A szakmai segítséget oktatóink és adott témában nagy tapasztalatot szerzett youberek segítik.

Előképzettség nem feltétel! Csak egy okostelefonra és egy adatkábelre van szükség. Minden mást biztosítunk.

Helyszín: III. kerület

Korosztály: 10-14 éves kor

Napi programterv:

1. nap – Ismerkedés, hasznos tartalmak a YouTube-on
VENDÉG YouTuber: MartinVlogol
Ismerkedés egymással játékos formában és ismerkedés a videókészítéssel.
Hasznos tartalmak a Youtube-on: Martin civilben nyelvtanárként dolgozik, YouTuberként a következő témákban készít videókat: nyelvtanulás és annak fontossága, helyes táplálkozás, edzés, önismeret és motiváció, a legújabb trendek.
Megalkotjuk a stábokat. Csoportonként 3-4 fő alkot egy-egy stábot, melyben felváltva lépnek különböző videókészítő szerepekbe: forgatókönyvíró, operatőr, főszereplő, riporter, rendező, vágó.

2. nap – Állatos videók
VENDÉG YouTuber és Youtube specialista: Juhász Noémi és Reynard a pomerániai törpe spicc
Noémitől megtanulhatod, hogyan kell egy profin beállított és optimalizált csatornát létrehozni, mikre kell a tartalom gyártáskor és terjesztéskor figyelni, hogyan tudod kereső barátabbá tenni a videóid, hiszen hiába a jó tartalom, ha azt senki nem találja meg! Szó lesz a YouTube irányelveiről és működési mechanizmuasairól, valamint az aktuális trendekről is.
Molnár Kinga, kutyás terapeuta vezetésével játékos tapasztalatokon keresztül tudhatod meg, hogyan szeretnek tanulni a kutyák és mire kell figyelni, ha videókat szeretnél készíteni velük.
Extra 1-2 óra a szülőknek : biztonságos internet használat, jogi kérdések, visszásságok, félelmek, stb.

3. nap – Gamer és Humor nap
VENDÉG YouTuber: Gery és YourChoice
Megtanulod, hogyan készíts videót, miközben a kedvenc számítógépes játékodat játszod. Humoros, kibeszélő videókról mesélnek a meghívott YouTuberek. Egy képzett színész megmutatja, hogy mik a kamera előtti szereplés trükkjei és szabályai.

4. nap – Kreatív nap
VENDÉG YouTuber: Plaura és Blitch
Egy filmes stáb több szerepébe lépve készíthetsz kisfilmet, ami akár a kedvenc hobbid akár a közeli parkban fellelt érdekes természetfilmes téma köré szerveződhet. Te lehetsz a forgatókönyvíró, az operatőr, a főszereplő, a rendező és a vágó.

5. nap – Extra nap, a szórakozásé a főszerep
Díszvetítés keretében megnézzük a videótáborban készült filmeket. Csapatépítő játékokkal búcsúzunk egymástól: természetesen a videózásé és a szórakozásé lesz a főszerep

Turnus: 2017-08-21 - 2017.08.25

Ár: 65000 Ft/fő

Részletek
Videótábor gyerekeknek
Ár :65.000 Ft
A táborba azokat a 10-14 éves gyermekeket várjuk, akik érdeklődnek a videókészítés, YouTuber élet iránt, vagy csak szeretnék megtanulni a videózás alapjait.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Videótábor gyerekeknek 2017.08.21 - 2017.08.25 65000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet