• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Zsennyei Horgász és Kaland tábor
SZÉP kártya elfogadóhely
MKB SZÉP kártya elfogadóhelyK&H SZÉP kártya elfogadóhelyOTP SZÉP kártya elfogadóhely

Zsennyei Horgász és Kaland tábor

A horgásztáborba jelentkezhet 8 éves kortól minden kalandot, természetet szerető, horgászatot kedvelő vagy azt szívesen megtanulni vágyó fiú, és lány egyaránt.

A táborban a horgászaton túl, focizni, asztali teniszezni, tollasozni is tanulnak a gyerekek. Próbára tehetik bátorságukat a csodaszarvas tájpark kötélpályán. Esténként tábortűz mellett szalonnasütés. Azok, akiknek még horgász vizsgájuk nincsen, a tábor végére azt megszerezhetik. A helyszínen vizsgabizottság előtt tett hivatalos vizsga lehetőségét megszerveztük, melyre a felkészülést a tábor idő alatt folyamatosan végezzük.

A táborba érkezés ideje: A táborkezdés első napján, 07.00 – 08.30 ig.
8.30 - tol bemutatkozás, tábori ismertető.
A Tábor vége, táborozók átadása: Péntek 16.00-18.00-ig

Táboridőpontok:

1. Július 2-6
2. Július 16-20
3. Július 30 – Augusztus 3
4. Augusztus 13 - 17

Elszállásolás 5 személyes faházakban. Étkezés: naponta ötszöri étkezés + büfé lehetőség.

Helyszín: Zsennye

Korosztály: 8-18 éves kor

Részvételi díj: 33 000.- Ft/fő/turnus részvételi díj, a faházas elszállásolást, napi ötszöri étkezést, a napijegy árát, foglalkozásokat, kirándulást, belépőket és 24 órás felügyeletet tartalmazza. A teljes részvételi díjat a tábor kezdete előtt 7 nappal kell befizetni. Lemondás esetén a turnus indulása előtt egy héttel túl, a már befizetett részvételi díj 50%-át tudjuk visszafizetni. 1 héten belül történő lemondás esetén sajnos nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.

Figyelem! A jelentkezők száma korlátozott, ezért azok elfogadása a jelentkezési lap leadása, illetve a befizetés sorrendjében történik.

A horgásztábor célja elméleti, és gyakorlati tudnivalók elsajátítása. A környezet és a természet megismerésére. Horgászat minden nap. A horgászatot a megye tizenhatszoros bajnokcsapatának horgászai oktatják. Próbálunk minden tavi horgászmódszert elsajátítatni (spicc botozást, match, feederezést és harcsázást is). A turnus ideje alatt lesz mód éjszakai horgászatra, halismeretek és elméleti horgászmódszerek elsajátítására.

Sportolási lehetőségként focizunk, pingpongozunk, tollasozunk, csocsózunk, eső esetén horgász elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk, és különböző táblajátékokat és kártyajátékokat biztosítunk. Este tábortűz, bátorság próba, szalonnasütés, vetélkedők. Horgászverseny ill. egyéb játékos vetélkedők, sportok, ahol horgászfelszereléseket, érmeket, különböző kategóriákban egyéni és csapatértékeléssel lehet megnyerni.

Amit a táborba hozni kell:

A hálózsák, esőkabát, gumicsizma, sportcipő, papucs vagy szandál, vegyes ruházat, /meleg ruha is! / sapka, vagy kendő, fürdő nadrág, műanyag vagy fém bögre, törölköző, szúnyogriasztó krém, tisztasági csomag, naptej, íróeszköz, zseblámpa, fejlámpa - Minimum 1db, maximum 3db horgászbotot (legalább 1 db picker vagy feeder bot, 4-5 m spiccbot, ajánlott), úszókat 2-3 db (kishalazáshoz, keszegezéshez, pontyozáshoz), horog, ólom. A horgász felszerelésekhez, amit hozni kellene: ollót, horogszabadítót, 3 kg etetőanyagot, merítő szákot etetőkosár, forgót, gumigyöngy ütközőt, legalább 150 m 23-25 ös zsinór, a sok nagytestű hal miatt ajánlott.

Minden leendő Táborlakónak horgászfelszerelése feltöltésére, egyszeri alkalommal 20% kedvezményt biztosít minden termékre Szombathelyen horgászüzletünk.

Állami horgászjegy a táborozóknak kötelező, mely igény esetén, a helyszínen 1500,-Ft ellenében megváltható.

A szervezők csalit, etetőanyagot, és alap felszerelést (horgokat, zsinórt, ólmot) szükség esetén biztosítanak. Teljes ellátás miatt zsebpénzként napi 1000 Ft ajánlott, tapasztalataink alapján, az alapvető horgászfelszerelések hiánya miatt is szükséges. A büfében horgászcikk, etetőanyag, csali, meleg szendvics, hot-dog, kapható.

A horgásztáborba történő jelentkezés a „JELENTKEZÉSI LAP”, valamint a részvételi díj befizetésével válik teljessé! A "Törvényes képviselő nyilatkozata a gyermek egészségi állapotáról” a jogszabálynak megfelelően, tábor megkezdése előtt 4 nappal, de legkésőbb, a jelentkezéskor, előre kitöltve, helyszínen is leadható.

Köszönjük a figyelmet, minden táborozónknak felejthetetlen horgászsikereket, az élmény dús napokat garantáljuk!

Részletek
Zsennyei Horgász és Kaland tábor
Ár :33.000 Ft
A horgásztáborba jelentkezhet 8 éves kortól minden kalandot, természetet szerető, horgászatot kedvelő vagy azt szívesen megtanulni vágyó fiú, és lány egyaránt. A táborban a horgászaton túl, focizni, asztali teniszezni, tollasozni is tanulnak a gyerekek. Próbára tehetik bátorságukat a csodaszarvas tájpark kötélpályán. Esténként tábortűz mellett szalonnasütés. Azok, akiknek még horgász vizsgájuk nincsen, a tábor végére azt megszerezhetik.
extra41:1
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Zsennyei Horgász és Kaland tábor 2018.07.02 - 2018.07.06 33000 Ft
Zsennyei Horgász és Kaland tábor 2018.07.16 - 2018.07.20 33000 Ft
Zsennyei Horgász és Kaland tábor 2018.07.30 - 2018.08.03 33000 Ft
Zsennyei Horgász és Kaland tábor 2018.08.13 - 2018.08.17 33000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet