Táboros hírek
Bonum TV DÉLELŐTT című műsor: Így válasszunk tábort! - Tóth Béla, Táborfigyelő

Hogyan igazodjunk ki a nyári gyermektábor kínálatban? Milyen egy jó tábor? Tóth Bélával beszélgettünk a Délelőttben, aki a "Táboros szakmai minimumprogramról" is beszámolt.

bonum delelott


 
Angol tanfolyam napsütésben? – Igen, Máltán!

Nyelvet tanulni anyanyelvi környezetben a legkönnyebb, ám ennek kivitelezése a g yerekek esetében sokszor nem könnyű. Mire számíthatunk, ha a gyereket egy másik országba küldjük nyári táborba?  Hogy zajlik az oktatás? Számos jogosan felmerülő kérdés, melyekről a Gyerek és Junior angol programokat egyaránt kínáló Maltalingua School of English nyelviskola képviselőjét kérdeztük.

Bővebben...
 
Storcz Botond vízivándornak állt

Az idei évtől újraindul hazánkban a vándortábor mozgalom. Ennek apropóján beszélgettünk Storcz Botond sokszoros Olimpiai-, Világ- és Európa-bajnok kajakozóval a Vízivándor program nagykövetével.


Mi a legfontosabb tudnivaló a Vándortábor programról?

Talán az a leglényegesebb, hogy rengeteg 11-18 év közötti gyereket és fiatalt viszünk el az idei nyártól vándortáborozni az ország legszebb folyóira és erdőibe. Én a vízi vándortáborok szervezésében segítek, de emellett gyalogos erdei vándortáborok is indulnak.

Miért gondolod, hogy a mai világban vonzó lehet egy vándortábor az általános és középiskolás gyerekeknek?

Bővebben...
 
Legyen offline a gyerek egy hétig a táborban!

A nyári szünet az idei esztendőben tizenegy hetes lesz, amit a szülők akkor sem tudnak megoldani, ha felváltva veszik ki a szabadságukat. Utóbbi egyrészt nem szerencsés, másrészt a legtöbb esetben nem is kivitelezhető, ilyenkor – ahol erre lehetőség van – jönnek a nagyszülők, közeli barátok segítségként a gyerekek felügyeletének megoldásra. A nagymamák és nagypapák esetében, de a szülőknél is gyorsan egyértelművé válik, hogy nem tudunk „versenyre kelni” az óvodában, vagy iskolában lévő húsz-huszonöt másik gyermekkel, ilyenkor gyakorlatilag lehetetlen lekötni a lurkókban felszabaduló energiát! A legjobb módszer ezekre, ha gyerekekkel tölti a nyári szünidő egy részét csemeténk, azaz táborozni megy!

A cikk tovább olvasásához kattintson ide!

 
Vakáció gyerekeknek és szülőknek!

A Hatos Csatorna Gyógyhatás című műsorában beszélgettünk az elindult vakációról!

 
Bonum TV DÉLELŐTT című műsor: Hamarosan kicsengetnek!

A BonumTV Délelőtt című műsorában Jákfalvy Kata vendége Tóth Béla, a taborfigyelő.hu vezetője volt, akivel a gyerekek nyári táboroztatásáról beszélgettek.

bonum delelott

 

 
Kezdődik a táborszezon!

Az Érd Tv Párbeszéd című műsorában beszélgettünk a nyári táborokról!

 

 
A Hegyvidék Tv Budai Magazin című műsorában beszélgettünk a táborokról

Már csak néhány hetük maradt a szülőknek, hogy eldöntsék, nyáron milyen tábort válasszanak a gyerekeik számára. A paletta egyre színesebb, de hogy milyen szempontok alapján érdemes választani, arról Tóth Bélát a Táborfigyelő ügyvezetőjét kérdezzük.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Részletes tábor keresés

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet