Táboros hírek
Legyen offline a gyerek egy hétig a táborban!

A nyári szünet az idei esztendőben tizenegy hetes lesz, amit a szülők akkor sem tudnak megoldani, ha felváltva veszik ki a szabadságukat. Utóbbi egyrészt nem szerencsés, másrészt a legtöbb esetben nem is kivitelezhető, ilyenkor – ahol erre lehetőség van – jönnek a nagyszülők, közeli barátok segítségként a gyerekek felügyeletének megoldásra. A nagymamák és nagypapák esetében, de a szülőknél is gyorsan egyértelművé válik, hogy nem tudunk „versenyre kelni” az óvodában, vagy iskolában lévő húsz-huszonöt másik gyermekkel, ilyenkor gyakorlatilag lehetetlen lekötni a lurkókban felszabaduló energiát! A legjobb módszer ezekre, ha gyerekekkel tölti a nyári szünidő egy részét csemeténk, azaz táborozni megy!

A cikk tovább olvasásához kattintson ide!

 
Vakáció gyerekeknek és szülőknek!

A Hatos Csatorna Gyógyhatás című műsorában beszélgettünk az elindult vakációról!

 
Bonum TV DÉLELŐTT című műsor: Hamarosan kicsengetnek!

A BonumTV Délelőtt című műsorában Jákfalvy Kata vendége Tóth Béla, a taborfigyelő.hu vezetője volt, akivel a gyerekek nyári táboroztatásáról beszélgettek.

 
Kezdődik a táborszezon!

Az Érd Tv Párbeszéd című műsorában beszélgettünk a nyári táborokról!


 
A Hegyvidék Tv Budai Magazin című műsorában beszélgettünk a táborokról

Már csak néhány hetük maradt a szülőknek, hogy eldöntsék, nyáron milyen tábort válasszanak a gyerekeik számára. A paletta egyre színesebb, de hogy milyen szempontok alapján érdemes választani, arról Tóth Bélát a Táborfigyelő ügyvezetőjét kérdezzük.

 
Itt a nyár! - Hol táborozzon gyermekünk? - Tanácsaink a Promontor Televízióban

A legkülönfélébb táboroztatási lehetőségeket vettük sorra Tóth Bélával, a Táborfigyelő ügyvezetőjével.

 
Sokkal drágbbak a nyári táborok! A TV2 Tényekben nyilakoztunk!

Drágultak a nyári táborok, 15-20 százalékkal átlagosan, idén a legdrágább egy szuperintenzív angol nyelvi tábor, Angliából érkező anyanyelvi tanárokkal, egy hét 219 ezer forintba kerül. De az ottalvós táborokban is egy hét átlagosan 45 ezer forint. A gyereküket egyedül nevelő szülőknek van viszont speciális tábor, sokkal olcsóbban. A legnépszerűbbek idén a kalandtáborok és a sporttáborok, de sokan küldik a gyereküket katonai- és lövésztáborba.

 
Drágulnak a nyári táborok! Az RTL Klub Híradójában segítettünk tájékozódni!

Táborok 12 ezertől 220 ezerig!

Akár 20 százalékkal többet kell idén fizetni értük, mint egy éve - a táborfigyelő portál szerint. Ráadásul hamar megtelnek az olcsóbb táborok, ezért érdemes időben jelentkezni. A kínálat viszont egyre növekszik, például hercegnős-, vitorlás, de még Harry Potter tábort is meghirdettek.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Részletes tábor keresés

Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet