https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

Tavaszi Táborok: Az Új Vakációs Trend


A hosszabb tavaszi szünet új lehetőségeket kínál a gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Táborok széles skálájából válogathatnak, ám érdemes sietni, mert a helyek gyorsan fogynak. Tóth Béla, a taborfigyelo.hu ügyvezetője elárulja, mire lehet számítani az árak terén, és mikor érdemes lefoglalni a legjobb élményeket a tavaszi szünetre.

 

Tavaszi táborainkat itt érik el!

Biztonságos és élménydús nyári táborainkat itt találják!

A tavaszi szünet első napja március 28-a lesz, és az első tanítási nap a tavaszi szünet után április 8-a. Ez egy elég komoly változás az elmúlt évekhez képest, ugyanis 11 napos lesz az iskolai szünet. Hosszabb, mint amit az elmúlt esztendőkben tapasztaltunk. Ugye volt egy átrendeződés, hogy rövidebb lett a nyári szünet, és valamelyest hosszabb a tavaszi, illetve a téli szünet ennek kapcsán, és így viszont nagyon sok olyan tavaszi táborra van lehetőség, amire az elmúlt években nem volt, jellemzően két-három napos minitáborok voltak jellemzőek az elmúlt esztendőkben, amik napközis jelleggel működtek, idén viszont már ottalvós táborokból is több van, ugye a 11 nap alatt lehet akár bőven egy egyhetes, ott alvós tábort is szervezni, és a kínálat nagyon szépen alkalmazkodott ehhez, nagyon sok táborra lehet jelentkezni, és a témákat tekintve is nagyon széles a választék, a rajzfilmes fejlesztők, kézműves táborok mellett életvezetési és kalandtáborok ugyanúgy foglalhatók, mint íjász, állatbarát vagy éppen állatkerti programok, és a jó hír, hogy a teljes iskolai korosztályt lefedik ezen táborok, azaz 6 éves kortól egészen 18 éves korig tudnak táborozni a gyerekek. Természetesen az életkori sajátosságok figyelembevételével minden kisebb-nagyobb gyermek megtalálja azt az élményt a tavaszi szünetben, amit ezen táborok nyújtani tudnak. Ami fontos, hogy a szülők fejében, illetve a gyerekek egy részének a fejében is a táborok elsősorban a nyárhoz köthetőek. Így a tavaszi táborok és a tavaszi szünet, ez kevésbé egyértelmű, hogy akkor itt táborozzunk egyet, viszont miután a kínálat nagyon széles, innentől kezdve érdemes foglalni, de mégsem annyira széles, mint a nyári időszakban, úgyhogy aki táboroztatná a csemetéjét a tavaszi szünetben, annak érdemes minél előbb foglalni, hogy be ne teljen előttük a turnus.

- Még nem késtek el tehát a szülők a táborfoglalással?

- Még nem késtek el, nagyjából olyan 60-70 százalékos foglaltságon vannak ezek a táborok, de azt is látni kell, hogy néhány napon belül jó eséllyel a táborok nagy része be fog telni, úgyhogy aki táboroztatná a tavaszi szünetben a gyermekét, annak érdemes minél előbb foglalni.

- Milyen árakkal érdemes kalkulálni?

- Nagyságrendileg, amivel számolhatnak a szülők, ugye mondjuk egy egyhetes tábort nézünk, az nagyjából 40 ezer forinttól kezdődnek, ez ugye attól is függ, hogy ottalvós vagy napközis tábort választunk. Az ottalvós táborok valamelyest drágábbak, azok olyan nagyjából 50 ezer forint alsó árkategóriától indulnak, de egészen a 120 ezer forintig fel tudnak úszni, nyilván attól is függ, hogy milyen a téma, illetve hogy milyen hosszú az az adott tábor, hogy négynapos, ötnapos, vagy esetleg teljesen egyhetes.