Demo Slothttps://146.190.110.216/https://167.172.89.125/https://pesanantar.gramedia.com/demo-olympus/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxo

Fotós tábor tinédzsereknek napközi jelleggel, Budapesten, egész nyáron

FOTÓS TÁBOR tinédzsereknek, Budapesten, napközi jelleggel, változatos programokkal, egész nyáron több időpontban, hétfőtől péntekig, 108 000 Ft helyett 44 900 Ft-ért.
Napközis
IX. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
11-18

Képek

Képek száma: 11.

Részletek

Fotós tábor fiataloknak a fényképezés sokoldalú izgalmaival

FOTÓS TÁBOR tinédzsereknek. Budapesten, napközi jelleggel, több időpontban, hétfőtől péntekig, 108 000 Ft helyett 44 900 Ft-ért

Tudd biztonságban gyermekedet a nyári szünetben is úgy, hogy ő is jól érezze magát, miközben a fotózás műhelytitkaiba is beleshet, és új barátságokat köthet.

Ajánlatunk azoknak szól, akik munkaidejükben felsős-középiskolás korú gyermeküknek olyan elfoglaltságot keresnek, amely a megbízható felügyelet mellett változatos programmal köti le figyelmét.

Idei napközi fotós táborainkat annak figyelembevételével szervezzük meg, hogy az elmúlt évek recessziója után a részvételi díjat a lehető legalacsonyabban tarthassuk.

A fotózás olyan élvezetes és változatos tevékenység, amelyet több-kevesebb sikerrel mindenki gyakorol, ám a jó képek elkészítéséhez elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat is szükséges. Ezt kínáljuk mi, szórakoztató nyári elfoglaltságként, amely során gyorsan kialakuló, és sokáig megmaradó új barátságok is szövődnek.  Mi több, a fényképezés rejtelmeinek megismerése egy érdekes szakma alapjait is jelentheti a pályaválasztáshoz.

Közel tizenöt éve, minden évben megrendezett nyári, napközi jellegű táborunk minden napra új feladatokat tűz ki, különböző helyszíneken, így a résztvevők egy percig sem unatkoznak, és a feladatok megoldása új kihívásokat és garantált sikerélményeket kínál, ami rendkívül fontos a tinédzserek életében. A programok évente változnak, így visszatérő táborozóink sem fognak unatkozni. Ráadásul a fényképezés olyan közös tevékenység, amelynek során sok új és tartós barátság is köttetik, még a félénkebb résztvevők esetében is.

A tábor megfelelő alapot ad a fotós tudás további fejlesztésére is, és az elkészült remek képek örökre emlékezetessé teszik a közösen megélt kalandokat.

A TÁBOR TEMATIKÁJA

- A fényképezés elmélete, gép- és eszközismeret
- Városfotózás
- Modellfotózás
- Tárgyfotózás
- Természetfotózás
- Képelemzés
- Igény esetén, a szülők hozzájárulásával esti-éjszakai városfotózás, 20-24 óra között. Ezen a családtagokat is szívesen látjuk.

ÉTKEZÉS

A részvételi díj csökkentése érdekében a költséges éttermi étkezéseket kihagytuk ajánlatunkból, hiszen előzetes felmérésünk szerint napközben otthonról hozott szendvicsek is megfelelőek a táborozóknak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

- A táborok  tervezett időpontjai. Egyes táboraink egy-egy héttel egybehangzó kívánság szerint eltohatók, különös tekintettel a megváltozott évzáró idpontjára. 2024. június 24-28. (eltolható július 1-5.) július 22-26, augusztus 19-23. (eltolható augusztus 26-30). (hétfő-péntek). Azt a tábort tudjuk elindítani, amelyre legalább 5 fő jelentkezik. Naponta 10-16 óra között. Igény esetén a kezdés előtt, és a befejezés után felügyeletet biztosítunk.  
- Az Olympus minden évben támogatja táborunkat, így ha valakinek nincs fotós felszerlése, tudunk kölcsön kamerát biztosítani.
- A tábor kezdete előtt lehetősége van a személyes találkozásra, ismerkedésre.
- Műtermünk Budapest IX. kerületben, a Páva utcában található.
- A táborozás ajándékba is adható. Ekkor AJÁNDÉKUTALVÁNYT készítünk, a kívánságnak megfelelő, személyre szóló szöveggel.
- A tábor idejére javasoljuk a BKV tanulóbérlet kiváltását.
- Az esetleges belépők díját a részvételi díj nem tartalmazza, mivel a végleges program függ a táborozók kívánságától is. Az elmúlt évek tapasztalata alapján ez a költség kb. 6-7 ezer Ft/fő, ami az áremelések függvényéban változhat.
- A részvevők saját felszerelésükkel dolgoznak, de van mód más eszközök kipróbálására is.
- A felügyeletet és az oktatást hasonló táborokban és tanfolyamokon több éves tapasztalatot szerzett munkatársak biztosítják.
- Ingyenes jegyzet.
- Fotó Klub tagság.
- Tanácsadás fényképezőgép és kiegészítők vásárlásához. Partnereinknél kedvezménnyel.
- A részvételről táborozóink oklevelet kapnak.
- Hallgatóink legjobb fotóiból minden évben megrendezzük a fénykép-ÁSZok kiállítást.
- Kedvezményes részvételi lehetőség további tanfolyamainkon és workshopjainkon.
- Testvér-barát kedvezmény: 2000/fő Ft. Korábbi táborozóinknak -10%.
- LEMONDÁS:A tábor kezdete előtti 15. napig 20%. Azután 40%. Ha a táborba előzetes értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük.

Turnusok

Napközi fotós tábor Budapesten tinédzsereknek
44.900 Ft/turnus
2024. jún. 24. - jún. 28.
Napközi fotós tábor Budapesten tinédzsereknek
44.900 Ft/turnus
2024. júl. 22. - júl. 26.
Napközi fotós tábor Budapesten tinédzsereknek
44.900 Ft/turnus
2024. aug. 19. - aug. 23.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!