https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

REJTÉLYEK FÖLDJE Animációs tábor

Kreatív alkotótáborunkban megismerkedhetnek a gyerekek az animáció alapjaival, a mozgóképpel létrehozott történetmesélés lehetőségével. Térbeli figurákat alkotunk papírból, fából, textilből, és elkészítjük hőseink életterét, majd a stop-motion technika segítségével rövid kisfilmet készítünk. Táborunkhoz nincs szüksége a gyerekeknek saját digitális eszközökre, csak végtelen képzeletre és szabad alkotókedvre.
Napközis
XI. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
9-14

Képek

Képek száma: 6.

Részletek

REJTÉLYEK FÖLDJE Animációs tábor  

Készíts velünk kisfilmet kis létszámú táborunkban stop-motion technikával. Délelőttönként budai szabadtéri sétákat teszünk a Gellért hegyen, a Feneketlen tó körül, a Kopaszi-gáton ahol drámajáték foglakozások során kialakítjuk a történet vázát, az elképzelt karaktereket megtervezzük, és megismerkedünk az animációs filmkészítés ezen technikájával. Délután elkészítjük a saját karakterek 3D mozgatható figuráit, hátteret, életteret alakítunk ki számukra színes technikákkal. Ebben az évben egy közös film elkészítésén dolgozunk majd, együtt alakítjuk ki a történetet, megfestjük a jelenetek háttereit, ahol a szereplőitek életre kelhetnek. A tábor végére közösen elkészítjük a kisfilmet hőseitek kalandjaikról. Nincs szükség digitális eszközökre, ezt a művésztanár és felnőtt segítője kezeli majd. Az összevágott kisfilmet a tábort követő hét elején minden résztvevő számára elküldjük.

HELYSZÍN: Budapest, XI. kerület

IDŐPONT: 2024 június 24-28 között, naponta 9-16 óra között. További felügyeletet előre egyeztetve fél óránként 2500 Ft  térítés ellenében biztosítunk.

TÁBORVEZETŐ: Csenki Laura Teodóra látványtervező művész, szakmai vezető: Király Fanni Ferenczy Noémi-Díjas iparművész, rajztanár

RÉSZVÉTELI DÍJ: 55000 Ft Testvérkedvezmény 2000 Ft gyermekenként. Előleg jelentkezéskor kapott bankszámlára utalással: 20000 Ft. A részvételi díj tartalmazza a napközis táborban felhasznált művészeti alapanyagok költségét, a tízórait, és az éttermi ebédet.

Napi programterv

ÉRKEZÉS: reggel 9-9 30  között a művészeti tábor helyszínére

DÉLELŐTT: 9 30 -12 óra között szabadtéri séta, tízórai elfogyasztása, drámajáték foglakozások, vázlatfüzetben karakterrajzolás a természetben /Gellérthegy, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Kopaszi-gát

EBÉD: 12-13 óra között egy közeli étteremből hozatott menü elfogyasztása (ételallergiát a jelentkezési lapon kérjük jelezni)

DÉLUTÁN: 13-16 óra között kreatív alkotómunka a művészeti tábor helyszínéül szolgáló tágas lakásban. Kérjük a gyerekekért 16 óráig jöjjenek, további felügyeletet előre egyeztetett feltételekkel, és díjazás fejében vállalunk.

Turnusok

REJTÉLYEK FÖLDJE animációs tábor
55.000 Ft/turnus
2024. jún. 24. - jún. 28.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!