• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Napközis fotós tábor tinédzsereknek

Napközis fotós tábor tinédzsereknek

Fotós Tábor tinédzsereknek. Budapesten, napközi jelleggel, július 2-6 és augusztus 13-17 között, hétfőtől péntekig, 10-től 16 óráig, 90 000 Ft helyett 35 900 Ft-ért!  Akár részletre is!

Tudd biztonságban gyermekedet a nyári szünetben is úgy, hogy ő is jól érezze magát, miközben a fotózás műhelytitkaiba is beleshet.

Ajánlatunk azoknak szól, akik munkaidejükben tinédzser korú  gyermeküknek olyan elfoglaltságot, amely a megbízható felügyelet mellett változatos programmal köti le figyelmét.

A fotózás olyan élvezetes és változatos tevékenység, amelyet több-kevesebb sikerrel mindenki gyakorol, ám a jó képek elkészítéséhez elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat is szükséges. Ezt kínáljuk mi, szórakoztató nyári elfoglaltságként, amelynek során gyorsan kialakuló, és sokáig megmaradó új barátságok is szövődnek.  Mi több, a fényképezés rejtelmeinek megismerése egy érdekes szakma alapjait is jelentheti a pályaválasztáshoz.

Hatodik éve megrendezett nyári, napközi jellegű táborunk minden napra új feladatokat tűz ki, különböző helyszíneken, így a résztvevők egy percig sem unatkoznak, és a feladatok megoldása új kihívásokat és garantált sikerélményeket kínál, ami rendkívül fontos a tinédzserek életében. A tábor megfelelő alapot ad a fotós tudás további fejlesztésére is, és az elkészült remek képek örökre emlékezetessé teszik a közösen megélt kalandokat.

A tábor utolsó napjára versenyt hirdetünk! A tábor résztvevői szavazhatnak a táborban készült fotókra. A legtöbb szavazatott kapott fénykép készítője választása szerint visszakapja a részvételi díj 50 százalékát vagy díjtalanul részt vehet egyik általa választott fotós tanfolyamunkon.

A TÁBOR TEMATIKÁJA
- A fényképezés elmélete, gépismeret
- Városfotózás
- Modellfotózás
- Tárgyfotózás
- Természetfotózás
- Képelemzés
- Igény esetén, a szülők hozzájárulásával esti-éjszakai városfotózás, 20-24 óra között. Ezen a családtagokat is szívesen látjuk.

ÉTKEZÉS
A tízórai és ebéd árát a részvételi díj tartalmazza. Étkezés a tematika szerinti helyszíntől függően.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
•    A táborok időpontjai: 2018. július 2-6 és augusztus 13-17. (hétfő-péntek), 10-16 óra között. Igény esetén érkezés 8.30-tól, 17 óráig pedig felügyeletet biztosítunk.
•    A tábor kezdete előtti szombaton a szülőkkel egyeztető megbeszélést szervezünk. Aki erre nem tud eljönni, előzetes egyeztetés alapján máskor találkozunk.
•    A tábor résztvevői saját fényképezőgépüket használják, de a Canon, a Nikon és az Olympus  támogatásával lehetőség lesz több fényképezőgép kipróbálására is.
•    Az elméleti órák helyszíne: Budapest IX. kerület (autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető).  Ugyanitt találkozunk reggel, és ide visszük vissza délután azokat a gyerekeket, akik (vagy a szüleik) ezt igénylik.
•    A tanfolyamon a felügyeletet és az oktatást hasonló táborokban és tanfolyamokon több éves tapasztalatot szerzett munkatársak biztosítják.
•    Ingyenes jegyzet. Tankönyv külön rendelhető, 25% kedvezménnyel. Saját közösségi csoport a Facebookon, Fotó Klub tagság, valamint részvételi lehetőség éves fotókiállításunkon, amely legjobb hallgatóink képeit mutatja be.
•    A tábor fotós tanfolyamának elvégzéséről hallgatóink oklevelet kapnak.
•    RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES. A teljes részvételi díjat a június 10-ig kell befizetni.
•    Kedvezmények: A teljes részvételi díj egyösszegű befizetése esetén (május 1-ig) 3000 Ft. Testvér-barát kedvezmény: 2000/fő Ft. Korábbi táborozóinknak -10%.
•    Kedvezményes részvételi lehetőség további tanfolyamainkon és workshopjainkon.
•    Egyhetes fotós táborunkat Abádszalókon szervezzük meg, július utolsó-augusztus első hetében.  A részletes információk a Táborfigyelő oldalán is elérhetők.

Részletek
Napközis fotós tábor tinédzsereknek
Ár :35.900 Ft
Fotós Tábor tinédzsereknek. Budapesten, napközi jelleggel, július 2-6 és augusztus 13-17 között, hétfőtől péntekig, 10-től 16 óráig, 90 000 Ft helyett 36 900 Ft-ért! Akár részletre is!
Tudd biztonságban gyermekedet a nyári szünetben is úgy, hogy ő is jól érezze magát, miközben a fotózás műhelytitkaiba is beleshet.
Ajánlatunk azoknak szól, akik munkaidejükben tinédzser korú gyermeküknek olyan elfoglaltságot, amely a megbízható felügyelet mellett változatos programmal köti le figyelmét.
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Napközis fotós tábor tinédzsereknek 2018.07.02 - 2018.07.06 35900 Ft
Napközis fotós tábor tinédzsereknek 2018.08.13 - 2018.08.17 35900 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet