https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Fotós tábor tinédzsereknek napközi jelleggel, Budapesten, egész nyáron

FOTÓS TÁBOR tinédzsereknek, Budapesten, napközi jelleggel, változatos programokkal, egész nyáron több időpontban, hétfőtől péntekig, 108 000 Ft helyett 44 900 Ft-ért.
Napközis
IX. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
11-18

Képek

Képek száma: 11.

Részletek

Fotós tábor fiataloknak a fényképezés sokoldalú izgalmaival

FOTÓS TÁBOR tinédzsereknek. Budapesten, napközi jelleggel, több időpontban, hétfőtől péntekig, 108 000 Ft helyett 44 900 Ft-ért

Tudd biztonságban gyermekedet a nyári szünetben is úgy, hogy ő is jól érezze magát, miközben a fotózás műhelytitkaiba is beleshet, és új barátságokat köthet.

Ajánlatunk azoknak szól, akik munkaidejükben felsős-középiskolás korú gyermeküknek olyan elfoglaltságot keresnek, amely a megbízható felügyelet mellett változatos programmal köti le figyelmét.

Idei napközi fotós táborainkat annak figyelembevételével szervezzük meg, hogy az elmúlt évek recessziója után a részvételi díjat a lehető legalacsonyabban tarthassuk.

A fotózás olyan élvezetes és változatos tevékenység, amelyet több-kevesebb sikerrel mindenki gyakorol, ám a jó képek elkészítéséhez elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat is szükséges. Ezt kínáljuk mi, szórakoztató nyári elfoglaltságként, amely során gyorsan kialakuló, és sokáig megmaradó új barátságok is szövődnek.  Mi több, a fényképezés rejtelmeinek megismerése egy érdekes szakma alapjait is jelentheti a pályaválasztáshoz.

Közel tizenöt éve, minden évben megrendezett nyári, napközi jellegű táborunk minden napra új feladatokat tűz ki, különböző helyszíneken, így a résztvevők egy percig sem unatkoznak, és a feladatok megoldása új kihívásokat és garantált sikerélményeket kínál, ami rendkívül fontos a tinédzserek életében. A programok évente változnak, így visszatérő táborozóink sem fognak unatkozni. Ráadásul a fényképezés olyan közös tevékenység, amelynek során sok új és tartós barátság is köttetik, még a félénkebb résztvevők esetében is.

A tábor megfelelő alapot ad a fotós tudás további fejlesztésére is, és az elkészült remek képek örökre emlékezetessé teszik a közösen megélt kalandokat.

A TÁBOR TEMATIKÁJA

- A fényképezés elmélete, gép- és eszközismeret
- Városfotózás
- Modellfotózás
- Tárgyfotózás
- Természetfotózás
- Képelemzés
- Igény esetén, a szülők hozzájárulásával esti-éjszakai városfotózás, 20-24 óra között. Ezen a családtagokat is szívesen látjuk.

ÉTKEZÉS

A részvételi díj csökkentése érdekében a költséges éttermi étkezéseket kihagytuk ajánlatunkból, hiszen előzetes felmérésünk szerint napközben otthonról hozott szendvicsek is megfelelőek a táborozóknak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

- A táborok  tervezett időpontjai. Egyes táboraink egy-egy héttel egybehangzó kívánság szerint eltohatók, különös tekintettel a megváltozott évzáró idpontjára. 2024. június 24-28. (eltolható július 1-5.) július 22-26, augusztus 19-23. (eltolható augusztus 26-30). (hétfő-péntek). Azt a tábort tudjuk elindítani, amelyre legalább 5 fő jelentkezik. Naponta 10-16 óra között. Igény esetén a kezdés előtt, és a befejezés után felügyeletet biztosítunk.  
- Az Olympus minden évben támogatja táborunkat, így ha valakinek nincs fotós felszerlése, tudunk kölcsön kamerát biztosítani.
- A tábor kezdete előtt lehetősége van a személyes találkozásra, ismerkedésre.
- Műtermünk Budapest IX. kerületben, a Páva utcában található.
- A táborozás ajándékba is adható. Ekkor AJÁNDÉKUTALVÁNYT készítünk, a kívánságnak megfelelő, személyre szóló szöveggel.
- A tábor idejére javasoljuk a BKV tanulóbérlet kiváltását.
- Az esetleges belépők díját a részvételi díj nem tartalmazza, mivel a végleges program függ a táborozók kívánságától is. Az elmúlt évek tapasztalata alapján ez a költség kb. 6-7 ezer Ft/fő, ami az áremelések függvényéban változhat.
- A részvevők saját felszerelésükkel dolgoznak, de van mód más eszközök kipróbálására is.
- A felügyeletet és az oktatást hasonló táborokban és tanfolyamokon több éves tapasztalatot szerzett munkatársak biztosítják.
- Ingyenes jegyzet.
- Fotó Klub tagság.
- Tanácsadás fényképezőgép és kiegészítők vásárlásához. Partnereinknél kedvezménnyel.
- A részvételről táborozóink oklevelet kapnak.
- Hallgatóink legjobb fotóiból minden évben megrendezzük a fénykép-ÁSZok kiállítást.
- Kedvezményes részvételi lehetőség további tanfolyamainkon és workshopjainkon.
- Testvér-barát kedvezmény: 2000/fő Ft. Korábbi táborozóinknak -10%.
- LEMONDÁS:A tábor kezdete előtti 15. napig 20%. Azután 40%. Ha a táborba előzetes értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük.

Turnusok

Napközi fotós tábor Budapesten tinédzsereknek
44.900 Ft/turnus
2024. jún. 24. - jún. 28.
Napközi fotós tábor Budapesten tinédzsereknek
44.900 Ft/turnus
2024. júl. 22. - júl. 26.
Napközi fotós tábor Budapesten tinédzsereknek
44.900 Ft/turnus
2024. aug. 19. - aug. 23.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!