• A tábor turnusai közül a Jelentkezés fülön válogathat!
Leírás
Utánpótlás kézilabdakapus tábor
SZÉP kártya elfogadóhely
MKB SZÉP kártya elfogadóhelyK&H SZÉP kártya elfogadóhelyOTP SZÉP kártya elfogadóhely

Utánpótlás kézilabdakapus tábor

Tisztelt Szülők, kedves Kapusnövendék!

Örömmel tájékoztatom, 2018 június 17-22-ig újra megrendezésre kerül az Utánpótlás Kézilabdakapus edzőtábor! Újdonság, hogy immár 6 nap kerül megrendezésre a tábor. A gyermekek szállását sikerült még közelebb hoznunk az edzések helyszínéhez. Igyekeztünk a gyerekek azon kérésének is eleget tenni, hogy csökkentsük a lépcsők számát. (habár ez, Veszprémben nem egyszerű feladat) Újdonság lesz tovább, hogy olyan edzőt tudtunk megnyerni a tábornak, aki a rugalmasság és a dinamika fejlesztésében tud segítségére lenni a gyerekeknek. Bízunk abban, hogy ezek a változások nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is elnyeri tetszését.

A tábor kimondottan az U11-U16-es kapus lányoknak és fiúknak kerül megszervezésre. A gyermekek létszáma maximum 40 fő, így kétszer 20 fős csoportokban, korosztályokra osztva (U11-U13 és U14-U16) dolgoznak a gyerekekkel.

Vezető Edző: Vanja Radic, aki speciálisan csak kapusok képzésével foglakozik. Nyolc országban tart előadásokat, edzéseket és táborokat az utánpótlásban dolgozó edzőknek és gyerekeknek.
Edző: Marina Scrobot, rugalmassági és dinamikai tréner
Edző: Zita Porobic, jelenleg a Pénzügyőr SE ifjúsági játékosa.
Alexander Djurdjevic, a Telekom Veszprém KC ifjúsági kapusa.

A gyermekek elhelyezése egy közeli panzió színvonalas 2-3-4 ágyas zuhanyzós szobáiban történik. A reggeli, illetve az esti étkezéseket a panzió saját konyhája biztosítja, sportdietetikus irányítása mellett. Az ebéd egy közeli kávéházban történik, mellette tízórait és uzsonnát, valamint az edzések ideje alatt folyamatosan hideg ásványvizet adunk a gyerekeknek. Így napi ötszöri étkezést biztosítunk a tábor résztvevőinek.

Helyszín: Veszprém

Korosztály: 11-16 éves kor

Turnus: 2018. június 17-22.

A gyerekeknek hozniuk kell magukkal:

1. Egészségügyi nyilatkozat
2. Kitöltött és aláírt jelentkezési lap
3. TAJ kártya, Személyi igazolvány
4. Érvényes sportorvosi igazolás fénymásolat vagy egyesületi igazolás
5. Úszóruha

A gyerekek fejlődéséről Nemzetközileg elismert szakedzőink gondoskodnak. Biztonságukról és foglalkoztatásukról pedagógusok gondoskodnak a nap 24 órájában.

Érkezés a táborba 2017 június 17 reggel 8:00, első edzés 9:00 órakor kezdődik. Az elutazás 2017 június 22.-én 14 órától lesz lehetséges. Azon gyerekeknek, akik távolabbi lakhelyről érkeznek, lehetőségük van arra, hogy a tábor kezdete előtti napon érkezzenek, így is biztosítva a kis kapusok teljes edzési lehetőségét.

Programok:
A gyermekek életkornak megfelelően két csoportra osztva, napi két edzésen vesznek részt. A pihenőidőben a város nevezetességeinek megtekintése (állatkert, vár, Telekom Aréna, stb.), Jó idő esetén balatonalmádi strand és egy közeli kalandpark.

Fizetés:
A fizetés csak a jelentkezés elfogadásának visszaigazolása után, átutalással történik. Ez évtől lehetőség van SZÉP Kártyával való fizetésre is. A fizetés határideje a jelentkezés visszaigazolását követő két hét. Lehetőséget biztosítunk két részletben történő díj fizetésére.

Tábor díja 75.000,- Ft/fő.

Továbbá van lehetőség SZÉP kártyával való fizetésre is. Jelenleg a K&H és az MKB Bank kártyái élnek, de 1-2 héten belül az OTP Bank SzÉP Kártyáját és az Erzsébet Plusz kártyát is fogadni tudjuk!

Tájékoztatom, hogy a tábor visszamondására térítés mentesen, a tábor kezdete előtt 30 nappal van lehetőség.
• 29-21 nappal a tábor előtt a díj 30%-a megfizetendő!
• 20-11 nappal a tábor előtt a díj 50%-a megfizetendő!
• 10-0   nappal a tábor előtt visszamondásra nincs lehetőség, a díj 100%-a megfizetendő!

Azon jelentkezőknek, akik a tábort megelőző este érkeznének, szállást és hidegvacsorát biztosítunk, aminek a költsége 6000,-Ft/fő

Az ár tartalmazza valamennyi szolgáltatás költségét (teremhasználat, étkezés, strandbelépő vagy kalandparkbelépő, utazási díjat, szállásköltség, edzők és gyermekfelügyelők díjai, kulturális költségek díját, valamint meglepetés vendégek költségét.

Részletek
Utánpótlás kézilabdakapus tábor
Ár :75.000 Ft
Fiatal kézilabdakapus növendékek speciális képzése, 11-16 éves leányoknak fiúknak. Nemzetközileg elismert szakedző irányításával.
extra41:1
Képek
 Elérhetőség
Contact for property
Kérjük gépelje be az alábbi karaktereket (kattintson a képre új karakter sorozatért):
Type characters you see.
 * 
Jelentkezés
Turnus Időszak Ár  
Utánpótlás kézilabdakapus tábor 2018.06.17 - 2018.06.22 75000 Ft


Joomla tárhely - karbantartás - felügyelet