https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Kerékpáros élménytábor

Táborunk évek óta megrendezésre kerülő, népszerű esemény sok visszatérő gyerekkel, "belenövő" testvérekkel. A táborba 7-15 éves gyerekeket várunk, akik vonzódnak a kerékpározáshoz, a természethez, és szívesen vesznek részt egy közös kalandban. A természetközelséget, a gyakorlati életet, a fizikai valóságot és teljesítményt, csapatszellemet szeretnénk előnyben részesíteni a virtuális valósággal és -kapcsolatokkal szemben, ezért az internet és telefon használatot erősen korlátozzuk, TV nincs. A srácokat-lányokat bevonjuk a napi munkába is, segítenek a terítésben, a kertben, a kerékpárok karbantartásában, és ami még adódik, de azért nem túlélő tábort szervezünk. Kerékpározunk, kirándulunk, strandolunk, kisvasutazunk, csónakázunk, gombászunk, vadlesünk… Általában nagyon kis forgalmú közutakon, kerékpárúton vagy könnyű terepen kerékpározunk. Rossz idő esetére is biztosítjuk a programokat, van egy "klubunk", házimozival, vannak sakkjaink társasjátékaink, könyveink...
Ott alvós
Lispeszentadorján (Zala megye), Magyarország
MKB OTP K&H
7-15

Képek

Képek száma: 23.

Részletek

Kerékpáros élménytábor

Kedves Érdeklődő Gyerektulajdonos!

Táborunk évek óta megrendezésre kerülő, népszerű esemény sok visszatérő gyerekkel, "belenövő" tesvérekkel. Ezért is bővítjük a turnusok számát.

A táborba 7-15 éves gyerekeket várunk, akik vonzódnak a kerékpározáshoz, a természethez, és szívesen vesznek részt egy közös kalandban. A természetközelséget, a gyakorlati életet, a fizikai valóságot és teljesítményt, csapatszellemet szeretnénk előnyben részesíteni a virtuális valósággal és -kapcsolatokkal szemben, ezért az internet és telefon használatot erősen korlátozzuk, TV nincs. A srácokat-lányokat bevonjuk a napi munkába is, segítenek a terítésben, a kertben, a kerékpárok karbantartásában, és ami még adódik, de azért nem túlélő tábort szervezünk. Kerékpározunk, kirándulunk, strandolunk, kisvasutazunk, csónakázunk, gombászunk, vadlesünk… és felelevenítjük a régi klasszikus csapatjátékokat, vetélkedőket.
Általában nagyon kis forgalmú közutakon, kerékpárúton vagy könnyű terepen kerékpározunk. A napi táv 20-50 km. Rossz idő esetére van egy "klubunk", házimozival, vannak sakkjaink társasjátékaink, könyveink... volt már nálunk gyerek színielőadás, vetélkedő.... :)

Táborunk hat éjszakás, hétnapos program, benne teljes ellátás bőséges, svédasztalos reggeli, kétfogásos ebéd és vacsora, gyümölcs, tízórai és uzsonna, további falatozás igény és program szerint. Elhelyezés 3-4 ágyas fürdőszobás szobákban. Az ár tartalmazza emellett a programok, belépők költségét és fagyipénzt is, illetve a saját kerékpárok egyszeri átvizsgálását, beállítását, túravezetést, kerékpáros oktatást, a programokhoz kapcsolódó kerékpár- és személyszállítást. A tábor díja saját kerékpárral 118 000 Ft. Kerékpár a táborban is bérelhető kedvezményes 6000 Ft/turnus áron.

A táborokat vasárnap délután nyitjuk (első étkezés vacsora, kérjük 15 és 18 óra között érkezni) és szombat délután zárjuk (utolsó étkezés ebéd, szülők érkezése és távozás 14:00 óra után.). A jelentkezőknek további tájékoztatást, jelentkezési lapot és házirendet küldünk.
Szeretettel várjuk a fiatalokat, és a szülők érdeklődését :)

Napi programterv

A programokat rugalmasan alakítjuk a csapat összetétele és az időjárás függvényében.

Reggeli általában 8 órakor, vacsora 7 órakor. A köztes étkezések helyszíne, időpontja programfüggő.

Nagyon kis forgalmú közutakon, kerékpárúton vagy könnyű terepen kerékpározunk. A napi táv 20-50 km. Ha a csapat öszetétele indokolja, akkor alternatív túraprogramot alakítunk ki, pl. a kisebbeket busszal szállítjuk haza az utolsó szakaszon, vagy a "keményebb" srácoknak külön tereptúra szakaszt iktatunk be.

Rossz idő esetén a táborhelyen maradunk, társasjáték, vetélkedő, filmvetítés, esetleg egyszerű kézműves foglalkozás a program a jól felszerelt klubunkban.

A tervezett programok (változhatnak): erdei kisvasutazás bringástul, termálstrand-élményfürdő 2 alkalommal, rafting hajós evezőstúra a Murán bringaszállítással, Budafai arborétum, Szécsiszigeti vízimalom, Lovászi bunker, Pákai Öveges emlékház látogatás. Csónak, kajak, stand up paddle, fürdés  a Kistolmácsi tóban, számháború...

Turnusok

Kerékpáros élménytábor
118.000 Ft/turnus
2024. júl. 7. - júl. 13.
Kerékpáros élménytábor
118.000 Ft/turnus
2024. aug. 4. - aug. 10.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!