https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Művészeti tábor

Művészeti táborunkban minden művészeti ágban kipróbálhatják magukat a jelentkezők.
Napközis
XIII. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
6-16

Képek

Képek száma: 6.

Részletek

Művészeti tábor

Színjátszó tábor

Az első napot az ismerkedésre és a további 4 nap programjának kitalálására szánjuk. Már az ismerkedést is improvizációs, játékos színjátszó gyakorlatokra építjük. A játék tere, a jelmezek, bábok megismerésével inspirálódnak a gyerekek és kezd alakulni egy vagy több történet. A nap végére meg kell határozni hány „történetet-jelenetet” állítunk színpadra milyen színházi eszközöket képző és zeneművészeti alkotásokat fogunk felhasználni. A második, harmadik és negyedik napon kisebb nagyobb csapatokban kidolgozzuk a terv egyes részeit, a nap végén bemutatjuk a csoport tagjainak. Az egyes részleteket, megpróbáljuk összecsiszolni. Mindeközben beszélgetésekre, vizes és árnyas játszótéri programokra, mozgásra és cirkuszi zsonglőr mutatványok tanulására is jut idő minden nap A kész programot (színdarabot, műhelymunkákat) pénteken elő is adjuk a META Kamara termében. Nézők a táborozók (a csoporttal párhuzamosan más művészeti ággal foglalkozó gyerekek és tanáraik), valamint a gyerekek meghívott vendégei.

Kézműves tábor

A kézműves tábor során, „Utazás a világ körül, akár az Óperenciás tengerig is” a gyerekek minden nap más-más technikával készítenek egy-egy alkotást. Megismerkedünk a nemezeléssel, festünk, rajzolunk, szögezünk, faragunk, varrunk, papírmasé szobrokat és díszleteket, jelmezeket készítünk. Bármiből lehet bármi, az újrahasznosítás jegyében.

Zenei tábor

A tábor során a gyerekek - hangszeres tanáraink segítségével - együtt hoznak létre egy előadást, amelyben minden gyermek a saját hangszerével és énekhangjával vesz részt, és amit a tábor utolsó napján koncert formájában elő is adnak. A próbák a délelőtti órákban zajlanak, a gyerekek az ebéd utáni szabadtéri programokat követően, a zene és más művészeti ágak bevonásával, olyan foglalkozásokon vehetnek részt, amelyek a relaxációt szolgálják, a társas kompetenciákat fejlesztik, de minden esetben élvezetesek. Többféle ütőhangszert, furulyát, gitárt, zongorát próbálhatnak ki. Kezdőknek a program segít a későbbi hangszerválasztásban is.

Fotós-filmes tábor

Napjaink legfontosabb fotós-filmes eszköze a mobil telefon, amit leggyakrabban a gyerekek tartanak a kezükben. A miniatűr számítógépen számtalan funkció és program létezik, amit a felnőttek nem is ismernek. Csodálkozva fedezik fel miket is csinálnak telefonjaikkal a gyerekeik. Táborainkban képző és iparművészek, vizuális oktatásra készülő pedagógusok vezetik a programot, akik megpróbálják a tudatos képalkotást, a kép „üzenetét”, a film tartalmának fontosságát megtanítani. A gyerekek meglévő technikai tudását újabbakkal-elsősorban a vágással bővítik. A vágás segít a hatások, az üzenetek kiemelését. Ha terv azt kívánja, egymást kérik fel szerepekre, rajzokból, tárgyak, bábok mozgatásából animációs filmek készülnek. A hosszabb, rövidebb alkotásokat, hagyományosan péntek délután vetítjük (és magyarázzuk minek kellett volna még benne lenni, mi jött közbe, ami miatt… nem volt elég az 5 nap).

Napi programterv

Napirend

Érkezés, reggeli: reggel 7 órától-9 óráig.

Művészeti programok: 9-12-ig és 14-16-ig.

Ebéd: 12-13 óra között.

Szabadtéri programok, pihenés, játék, mozi: 13-14 óráig.

Programok vége és uzsonna: 16 órakor, lehetőleg előtte ne vigyék haza a szülők a gyerekeket.
Váltó cipőt, ruhát (a pancsoláshoz fürdőruhát) szeretnénk kérni.

Egyéb tudnivalók

Gyógyszerekről, allergiáról és egyéb speciális kérésekről (pl. ki-mikor mehet haza egyedül vagy kivel mehet el a táborból) kérjük, tájékoztassák a turnusvezetőt.

A tábor ideje alatt minden alapanyagot, eszközt és felszerelést biztosítunk. Saját hangszert, telefont és bármilyen értékes tárgyat a gyerekek csak a turnusvezetővel egyeztetve hozhatnak!

A tábor ára tartalmazza a szakmai részt, ami 50 000 Ft, testvérek, illetve minden további turnusra történő jelentkezés esetén 48 000 Ft/fő, és a napi három étkezést, ami előreláthatóan napi 3 000 Ft. 

Turnusok

Kézműves és zene tábor
65.000 Ft/turnus
2024. jún. 24. - jún. 28.
Színjátszó és zene
65.000 Ft/turnus
2024. júl. 8. - júl. 12.
Színjátszó és fotó- film tábor
65.000 Ft/turnus
2024. júl. 15. - júl. 19.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!