https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

HP varázslótábor

9-14 éves varázslótanoncoknak, minden nap exkluzív, varázslatos programokkal és élményekkel! A táborban megelevenedik a leghíresebb varázslóiskola világa. Az eddig csak a könyvben és a filmen látott tárgyak, tantárgyak és varázslatok életre kelnek és felejthetetlen mágikus kalandokat tartogatnak az ifjú varázslótanoncok számára. Minden nap első felében exkluzív „kimozdulós” programot tartunk, majd ebéd után jönnek az alkotós, kézműves, izgalmas és vicces foglalkozások, melyeken minden nap készül valami hazavihető. Készítünk saját varázspálcát, bájitalokat, szárnyas aranygolyót, saját varázslótanonc figurákat. De hogy az egész héten át tartó házak versenyét ki nyeri, azt még mi sem tudhatjuk. Napi különleges programként a Kviddics Liga vezetésével valódi kviddics edzést és bajnokságot tartunk a Városligetben, próbára tesszünk éles elménket a Bölcsek Köve nyomában című szabadulójátékban, a hármashatár-hegyi Tiltott Rengetegben kalandozva szellemi akadálypályán küzdhetik végig magukat a kis tanoncok, valódi bájitaltan órán veszünk részt az Arany Sas Patikamúzeumban, ahol az alkímiába is bepillantást nyerhetünk. Meglátogat minket Tóth Tamás Boldizsár, a Harry Potter könyvek és filmek magyar fordítója és arról mesél, hogyan keltek életre a könyvekben szereplő, azelőtt még sosem létező szavak, és még sok minden másról. A táborozóknak a tábor előtt névre szóló meghívó levelet küldünk, ha nem is bagollyal, de az eredetihez megszólalásig hasonló kivitelben!
Napközis
VII. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
9-14

Képek

Képek száma: 11.

Részletek

HP varázslótábor

Ha már jó ideje azt a bizonyos levelet várod a varázslóiskolából, ha reggel a szemed is szemfelnyitó varázslattal nyitod, ha nyáron is a csíkos sáladért nyúlsz elinduláskor, akkor Neked biztosan a HP varázslótáborban a helyed!

A táborban idén is megelevenedik a leghíresebb varázslóiskola világa. Az eddig csak a könyvben és a filmen látott tárgyak, tantárgyak és varázslatok életre kelnek és felejthetetlen mágikus kalandokat tartogatnak az ifjú varázslótanoncok számára.

A napok első felében exkluzív „kimozdulós” programokat tartunk, mely illeszkedik a nap tematikájához, majd ebéd után jönnek az alkotós, kézműves, izgalmas és vicces foglalkozások, melyeken minden nap készül valami hazavihető.

Készítünk saját varázspálcát, bájitalokat, szárnyas aranygolyót, varázslótanonc figurákat. Kóstolunk bájitalokat, ismerkedünk legendás lényekkel, és bepillantunk a számmisztika világába is.

Napi különleges programként ellátogatunk az Árpád-kilátót övező erdőbe, ahol a Tiltott Rengeteg akadálypálya állomásain masírozunk végig, gyűjtve a pontokat a házak versenyében.

A Kviddics Liga vezetésével valódi kviddics edzést és bajnokságot tartunk a Városligetben, ahol mindenki a szabályok szerint, kedvére kergetheti az aranycikeszt!

A Bölcsek Köve nyomában című logikai csapatjátékban, közismertebb nevén szabadulójátékban logikádat, kreativitásodat teheted próbára, és sok rejtélyes feladvány megoldása után kezedben tarthatod a Bölcsek Kövét.

Valódi bájitaltan órán veszünk részt az Arany Sas Patikamúzeumban, ahol szükség lesz mindenre, amit a bájitaltan tanártól tanultatok és az alkímiába is bepillantást nyerhetünk.  Aznap természetesen mindenki elkészítheti a saját bájitalát is, különleges színekben, formás kis üvegcsékben.
Meglátogat minket Tóth Tamás Boldizsár, a Harry Potter könyvek magyar fordítója és arról mesél, hogyan keltek életre az olyan, azelőtt még sosem létező szavak, mint a hoppanálás, a gurkó vagy a Kóbor Grimbusz. És még sok minden másról, ami a kis közönséget érdekli.

Minden nap egy új kaland, tele élményekkel, melyeket végigkísér a házak versenye.

A táborozóknak a tábor előtt meghívó levelet küldünk, ha nem is bagollyal, de az eredetihez megszólalásig hasonló kivitelben!

Helyszín: VII. kerület

Étkezés:

A táborban napi 3-szori étkezést (reggeli, 2 fogásos meleg ebéd, uzsonna), korlátlan folyadék (ásványvíz, tea, bájital :)) fogyasztást biztosítunk.

Korosztály:

A táborba 9-14 éves gyerekeket várunk.

Rólunk mondták:

„Színvonalas, érdekes programokon vettek részt a gyerekek. 12 éves lányom minden napról élvezettel számolt be. A szervezők kedvességéért külön köszönettel tartozunk.”

Turányi Zsófia, Magdi (12) édesanyja

“Nem tudtam volna elképzelni, hogy amíg haza nem érünk a táborból, még mindig a táborról mesél Emese. Összefoglalva az 1 hét tábort: Ismeretlen gyerekeket is összeköt egy közös téma, sokat tanultak egymástól, közösség formálódott a “HÁZAK” tagjaiban és a 4 ház között is. Többet tudtak meg a történetről kvízkérdéseken keresztül, ügyeskedtek a kézműves tárgyakban, a kviddicset ki kell próbálni, a szabadulószoba izgalmas volt. Köszönjük.”

Tisza Andrea, Emese (13) édesanyja

A tábor díja: 65 000Ft

A tábor díja tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programokon való részvételi díjat, anyagköltséget, a felügyeletet.
A programokra való tömegközlekedéshez jegyek vagy bérlet szükséges.

Kedvezmények:
Testvérkedvezmény: -5%
Early bird kedvezmény 2024. március 31-ig történő jelentkezéssel: -5%

A kedvezmények nem összevonhatók. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Napi programterv

A tábor programjai, napirendje:

08:00 – Gyülekező, reggeli
09:00 – Napi főprogram (kviddics edzés és bajnokság a Kviddics Ligával a Városligetben, szabadulójáték a Bölcsek köve nyomában, kalandozás a Tiltott Rengetegben, bájitaltan és alkímia az Arany Sas Patikamúzeum interaktív foglalkozásán, találkozás a Harry Potter könyvek és filmek magyar fordítójával)
12:30 – Két fogásos ebéd a közeli Regős Vendéglőben
13:30-17:00 – Kézműves, kreatív programok minden nap hazavihető alkotásokkal, kvízek, uzsonna, jó idő esetén bizonyos napokon Városliget

Turnusok

HP varázslótábor
65.000 Ft/turnus
2024. jún. 24. - jún. 28.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések

 Papp Katalin  5 2022-06-20 - 2022-06-24  2022-06-26 19:26
Lilla rendkívül élvezte a tábort (9 éves), ami talán nem meglepő annak fényében, mert rajong a Harry Potter történet(ek)ért. Tartalmasan töltötték el az időt a táborban a gyerekek, mindenhol visszaköszöntek a könyvekből ismert események, tárgyak. Nagyon ötletesnek tartom felnőttként is pl. ahogy a kviddics bajnokságot megelevenítették a táborban, minden napra jutott valami újdonság. Aki szereti Harry Potter meséjét és varázslatos világát, annak mindenképp ajánlom!
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 1 darab)

 Papp Katalin  5  2022-06-26 19:26 HP varázslótábor (2022-06-20 - 2022-06-24)
Lilla rendkívül élvezte a tábort (9 éves), ami talán nem meglepő annak fényében, mert rajong a Harry Potter történet(ek)ért. Tartalmasan töltötték el az időt a táborban a gyerekek, mindenhol visszaköszöntek a könyvekből ismert események, tárgyak. Nagyon ötletesnek tartom felnőttként is pl. ahogy a kviddics bajnokságot megelevenítették a táborban, minden napra jutott valami újdonság. Aki szereti Harry Potter meséjét és varázslatos világát, annak mindenképp ajánlom!