https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

MESTERSÉGÜNK CÍMERE! művészeti, kézműves és ÉLMÉNYFESTŐ alkotótábor

MESTERSÉGÜNK CÍMERE művészeti, KÉZMŰVES alkotó - és ÉLMENYFESTŐ tábor. Alkotni vágyó, kíváncsi gyermekekkel indulunk el egy különleges kalandra régi és új különleges mesterségek nyomdokán. Művészeti, kézműves alkotótáborunkat a kézműves mesterségek iránt érdeklődő gyerkőcöknek ajánljuk! Ha szeretnél céhinas lenni, szívesen kitanulnád régi és új mesterségek csínját-bínját, hát itt a helyed! Megismerkedünk elődeink ma is élő kézműves mesterségeivel, játékaival. Kalandozunk a Szentendrei Skanzenbe. Megismerkedünk a fazekasság, a papírmerítés, a könyvkötés, a szövés-fonás, a tűzzománcozás, a gyöngyszövés, a nemezelés és az üvegfestés vagy a tiffany üvegmívesség tudományával! Megtapasztaljuk milyen csuda élmény, ha kezünk nyomán életre kelnek a tárgyak! Nagy kedvencünk a szitázás és a póló batikolás sem maradhat el! Mesterségünk Címere táborunk a XII. Kerület Hegyvidèk részèn, csodálatos zöldövezetében és a Városmajorban várja a gyerkőcöket.
Napközis
XII. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
5-14

Képek

Képek száma: 36.

Részletek

Mesterségünk Címere művészeti, kézműves és ÈLMÉNYFESTŐ alkotótábor

Alkotni vágyó KisMestereknek, régi és mai mesterségek nyomában, èlményfestéssel.

Tábor típusa: napközis, Hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig

- 2024. Július 01 - 05.
- 2024. Július 22 - 26.

Helyszín és időpont a XII. kerület legszebb  zöldövezetében, nagy kerttel, ősfàkkal, Kő Boldizsár Mese Terek játszóudvarával. 

Tábor típusai: Napközis Hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig

Ízelítő a Mesterségü Címere művészeti, kézműves alkotótábor programjából

alkotni vágyó KisMestereknek, régi és mai mesterségek nyomában

MESTERSÉGÜNK CÍMERE KÉZMŰVES és ÉLMÉNYFESTŐ ALKOTÓTÁBOR règi és új mestetségek nyomában

Több mint két évtizede nyári tàborunk, 5 éve kiválóra minősített NYÁRI tábor.

Helyszín: HEGYVIDÉKEN, hatalmas kerttel, Buda legszebb zöldövezetében. 

IDŐPONTOK:
- 2024. Július 01 - 05.
- 2024. Július 22 - 26.

Tábor típusa: napközis tábor
Hétfőtől csütörtökig 8 órától 17 óráig
Ajánlott korosztály: 5 – 10 és 10 - 14 éveseknek
korosztályi bontásban

TÁBORPROGRAM:
Tudod mi a szösz és a nemez? No és a csepü, lapu, gongyola? Csiszoltál már üveget? Láttál már izzó tűzzománc kemencét? Festettél már igazi vászonra festőkéssel? Ha szeretnél különleges és ősi mesterségeket, képzőművészeti technikákat megtudni, légy te is céh inas a Tündérkert műhelyben! Ismerkedj meg elődeink ma is élő kézműves mesterségeivel, játékaival. Találj rá kedvenc mesterségedre, és készítsd el remekművedet! Készítsd el egyedi tervezésű edényed a Tündérkert fazekasműhelyében. Ismerd meg a papírmerítés, bőrmívesség, szövés-fonás, csuhé és gyékény tárgy készítés, a TŰZZOMÁNC, a gyöngyszövés, a nemezelés és az üvegfestés tudományát! Saját pólót is batikolhatsz és a kézi szitázás ( textilfestés) alapjaiban is beavatunk ahol saját textiltáskád egyedi mintázatát valósíthatod meg!

Tapasztald meg milyen csodálatos élmény, ha kezed nyomán életre kelnek a tárgyak! Újrahasznosító műhelyünkben szitázz és batikolj saját egyedi táskát vagy pólót!

Az idén először Király-Szőcs Erika rajztanár, művészetpedagógussal az élményfestészet is teret hódít a táborban. Vászonra festheted egy általad választott híres festmény másolatát!

A tábor alatt a gyerekek megtanulják e mesterségek alapfogásait, történetüket, eredetüket, a kézműves alapanyagok és festèkek előkészítésének technikáit. Napjainkban nagy teret hódítanak a természetes alapanyagokból készült játékok, eszközök, díszítő tárgyak.

A résztvevők megismerkednek a természetben fellelhető anyagokkal, felhasználási módjaikkal. A gyerekeknek olyan anyagok megmunkálására is lehetőségük nyílik, amivel az iskolában biztosan nem találkoznak. A saját alkotásaikból, ahogy ez évek óta nagy kedvence a családoknak, a tábor utolsó napján egy házi kiállításra várjuk a szülőket. Természetesen a kiállítás megtekintése után minden kincset hazavihetnek.

NAPIEND:

08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék
08:30 - 09:30 reggeli/tízórai
09:30 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, múzeum, alkotás, kirándulás.
13:00 -14:00 ebéd
14:00 pihenő, társas, mese
14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kézműves alkotás, drámajàték, kirándulás
16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos)
17:00 - 18:00 igény szerint ügyelet

A kedvezmények nem vonhatók össze. A HEGYVIDÈKI táborainkba hetente maximum 25 fő napközis táborozót tudunk fogadni.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A TÁBORRA:
A jelentkezés visszaigazolása után a tábort csak írásban lehet lemondani.
A foglalót és 25 nappal a tábor megkezdése előtt a táborozás díját nem áll módunkban visszafizetni, de az év folyamán bármelyik családi programunkon vagy táborunkban felhasználható!

A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk!

SZERETETTEL VÁR 10 héten 10 féle tematius tàborral.
#vàranyár #napközistàbor #kalandtábor #élmènytábor #hegyvidèk #12kerület #mindenamigyerek #nyàritàbor #legjobbtábor #kézműves #tűzzománc #alkotótábor #élményfestés

A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

Bemutatjuk a táborok HEGYVIDÉKI helyszínét:

A XII. Kerület legszebb zöldövezetében, csodaszép mesebeli környezetben, egy csodás villa èpületben külső és belső játéktérrel, udvari játékokkal, nagy ősfás kerttel. A helyszín egy óvoda, bölcsi és nagyobbaknak közösségi tér.  Tágas közösségi helyiségekkel,  világos szobákkal, jól felszerelt konyhával várjuk az 5-14 éves kor közötti gyerkőcöket! A gyermekek életkorának megfelelően családias, kis létszámú csoportokban napközis és bentlakásos (ott alvós) táboraink közül választhatnak a családok. Egész nyáron különleges programokkal fogadjuk a kalandra éhes, alkotni, játszani, sportolni vágyó gyermekeket! Hegyvidèki táborainkba hetente maximum 25 fő napközis táborozót és 8 fő bentlakásos gyermeket tudunk fogadni. Mesterségünk Címere táborunk csak napközis tábor.

Közlekedés: pl. A Széll Kálmán tértől a 155/ 156-os busszal 8 perc utazás. A busz a Fészek utcànàl a háztól 20 m-re tesz le. 

Személyes befizetés lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni.

A részvételi díj tartalmaz minden költséget: belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal.

Kedvezmények:

o             ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt táborunkban és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő

o             Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő

o             Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény: 2000 Ft/hét/fő

o             Nagycsaládos kedvezmény: 3000 Ft/hét/fő/gyermek

(3 gyermek jelentkezése esetén)

A kedvezmények nem vonhatók össze.

Étkezés:

Étkezés, napköziseknek naponta három alkalommal

Házias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk. Vegetárius, vegán étkezést, ételérzékenységet feltétlenül kérjük megjelölni a jelentkezési lapon!

Kedves Szülők!

Az elmúlt évtizedben sikerült olyan táborokat létrehoznunk a 4-14 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Évről-évre úgy tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. Nagy öröm számunkra, hogy a szülők jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve, korosztályi bontásban gondoskodunk Róluk és alakítjuk ki számukra a programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is. Különös figyelmet fordítunk a tábor higiénikus és biztonságos környezetére.

A tematikus programok összeállításánál, a választott témaköröknél, arra törekedtünk, hogy a gyermekek tevékenyen, rengeteg tapasztalattal gazdagodva töltsék a szünetet. Bármelyik választott tábor alatt valamennyi műveltségterület helyet kap a kalandokban, így a gyerekekkel az életkoruknak megfelelő szinten, komplex módon, táboroztatásban jártas szakemberekkel művészet és testnevelés szakos pedagógusokkal járjuk körül a témaköröket. Az óvodás korosztály számára óvodapedagógus mindig van a csapatban.

A gyerekek eredendően szoros kapcsolatban állnak a természettel, nagyon jól érzik magukat a szabadban,  jóban vannak a sokféle élőlénnyel – figyelgetik a növényeket, a körülöttünk lévő teremtett világot. Célunk, hogy a tábor alatt sokat tartózkodjunk a szabadban, hogy képesek legyenek újra észrevenni azt a sok-sok csodát, ami körülvesz minket! Bízunk benne, hogy játékaink során  sikerül a figyelmüket ráirányítani arra, hogy a művészetek új kaput nyitnak a világra, hogy milyen jó a mozgás és a játék, hogy milyen jó újra közösségbe lenni és hogy milyen fontos feladatunk óvni, védeni ezt a csodálatos bolygót. 

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

NAPIREND

08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék

08:30 - 09:30 reggeli/tízórai

09:30 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, kerti strandolás, kézműves alkotás.

13:00 -14:00 ebéd

14:00 mesés pihenő

14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, kézműves alkotás

16:00 – 17:00 uzsonna (folyamatos)

17:00 - 18:00 igény szerint szabad játék

Pénteken 16:30-tól a hét zárásaként kiállítást rendezünk alkotásainkból, melyre szeretettel várjuk a szülőket is!

A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.

Étkezés:

Étkezés, napköziseknek naponta három alkalommal

Házias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk.

Turnusok

MESTERSÉGÜNK CÍMERE! művészeti, kézműves és ÉLMÉNYFESTŐ alkotótábor
58.000 Ft/turnus
2024. júl. 1. - júl. 5.
MESTERSÉGÜNK CÍMERE! művészeti, kézműves és ÉLMÉNYFESTŐ alkotótábor
58.000 Ft/turnus
2024. júl. 22. - júl. 26.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések

 Erila  2 nincs turnus megadva.  2022-07-04 09:33
 Vanda  5 2021-07-19 - 2021-07-23  2021-07-24 08:32
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 2 darab)

 Erila  2  2022-07-04 09:33 nincs turnus megadva.
 Vanda  5  2021-07-24 08:32 Mesterségünk Címere! Művészeti, kézműves alkotótábor sok muzsikával (2021-07-19 - 2021-07-23)