https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Harry Potter és ókori Görög istenek témájú fantasy és történelmi szerepjáték kalandtáborok

Megkapni a titokzatos bagoly által hozott levelet? Bevásárolni az Abszol úton? Beosztásra kerülni a Teszlek Süveg által? Roxfortban tanulni? Részt venni egy izgalmas Kviddics bajnokságban? Bagoly Berti féle mindenízű drazsét majszolmi szabadidőben? A házak szellemeivel ebédelni vagy bemerészkedni a Tiltott Rengetegbe? Ezek az élmények nem csak a könyvekben vagy a filmekben várnak, hanem "Harry Potter" táborainkban is! Légy te is részese ennek az életre szóló kalandnak! Történelmi kalandtáborunkban a kalandvágyó gyermekek egy varázslatos fantasy-világba az ókori Görög istenek otthonába az Olümposzra látogathatnak el, ahol a rengeteg játék, vetélkedő, sportesemény, zene, tánc, buli, tábortüzes éneklés mind-mind a fantasy történet izgalmas szálainak mozgatására szolgál, mindez a táborunkra jellemző vidám, önfeledt hangulatban.
Ott alvós
Parádfürdő (Heves), Magyarország
MKB OTP K&H
7-15

Képek

Képek száma: 14.

Részletek

Harry Potter és Viking fantasy és történelmi szerepjáték kalandtáborok

Egyesületünk idén 24. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

Idén négy turnus fantasy és történelmi tábort szervezünk. Az első két Harry Potter táborunk egy hét alatt betelt ezért meghirdetünk egy harmadikat is, és amellett a viking táborba is szeretettel várjuk az érdeklődő gyermekeket.

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot és igazi élményt biztosítsunk, - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak.

Táborainkra általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk. Alsó korhatár az első osztály befejezése, felső korhatár, aki idén végzi a nyolcadik osztályt.

A tábor helyszíne: Parádfürdő

A turnusok időpontjai:

Harry Potter és az Ezeregyéjszaka meséi

Ha volt már gyermeke valamely általunk szervezett Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, bűbájokra és átkokra, rejtélyekre legendás lényekre, boszorkányokra, és varázslókra, egyszóval mindenre, amivel a varázsvilágban találkozhat, és még ennél is többre…egy olyan rejtélyre ami egyedülálló Roxfort történelmében… a kalandra, amely során ellátogatnak az iskolába a kelet bűbájos varázslényei, és még valami más is…de erről majd inkább ott a helyszínen…

2024. július 8-14.

Az Olümposz árnyékában

Kis nyomozóinkat egy varázslatos fantasy-világba az ókori Görög mitológia világába küldi Sirf Univ R. Zoom. ahol találkoznak a Görög istenekkel, és egy kalandos történeten keresztül megismerkedhetnek azok fordulatos és tanulságos és sokszor mulatságos élettörténetével, korszakot meghatározó cselekedeteiket, és sok, az ókori Görög társadalom és demokrácia kialakulásához vezető eseménnyel, miközben betekintést nyerhetnek a kor történelmébe és kultúrájába, játékaiba…

2024. július 20-26.

Harry Potter és az erdő szellemei

Az a kis varázsló vagy boszorkány, aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry Potter egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan egyik legizgalmasabb kalandjainak egyikét. Részt vehet egy ősi rejtély feltárásában, amelyek magvait réges-régen a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola alapításának idején Roxfort alapítói vetették el…

2024. augusztus 1-7.

Elhelyezés:                      Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban

Étkezés:                          napi négyszer, a tábor étkezdéjében

Utazás:                           autóbusszal Budapestről oda-vissza

Jelentkezési korhatár:      7 - 14 év 

Tábori hozzájárulás, amely tartalmazza az utazás, a szállás, a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit: 89 000 Ft.

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

Vezetői ébresztő

Gyermek ébresztő

Mágikus reggeli torna

I. turnus reggeli  - II turnus szobák rendbetétele

II. turnus reggeli  - I turnus szobák rendbetétele

szoba szemle

Ház megbeszélések

Délelőtti program, amely szorosan kapcsolódik a tábor keretmeséjéhez. Ez lehet kirándulás, vetélkedő, sportverseny, szakkör, játékos munkahely, kézműves foglalkozás és bármi olyan, ami a gyermekek számára élvezhető és érdekes, de mindenképpen a keretmese előremozdítása jegyében történik.

ebéd

Délutáni program, amely szorosan kapcsolódik a tábor keretmeséjéhez. Ez lehet kirándulás, vetélkedő, sportverseny, szakkör, játékos munkahely, kézműves foglalkozás és bármi olyan, ami a gyermekek számára élvezhető és érdekes, de mindenképpen a keretmese előremozdítása jegyében történik.

Kviddics

I. turnus vacsora  - II turnus fürdés

II. turnus vacsora  - I turnus fürdés

Esti program, amely szorosan kapcsolódik a tábor keretmeséjéhez. Ez lehet szerepjáték, tábortűz, kirándulás, vetélkedő, sorverseny és bármi olyan, ami a gyermekek számára élvezhető és érdekes, de mindenképpen a keretmese előremozdítása jegyében történik.

pótvacsora

takarodó 

Turnusok

Harry Potter és az Ezeregyéjszaka meséi
89.000 Ft/turnus
2024. júl. 8. - júl. 14.
Az Olümposz árnyékában
89.000 Ft/turnus
2024. júl. 20. - júl. 26.
Harry Potter és az erdő szellemei
89.000 Ft/turnus
2024. aug. 1. - aug. 7.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések Az összes értékelés mutatása (8 darab)

 Nagy Szabrina  5 nincs turnus megadva.  2021-08-27 16:04
Kislányaim többször is voltak táborozni. Nagyon szeretik, mindig örömmel beszélnek róla. Családias hangulat, és ami a lényeg, utána sem hagyják magukra a gyerekeket, különböző programokat találnak ki.
 Mónika, Tibor  5 nincs turnus megadva.  2021-08-26 12:48
Geridásnak lenni egy életérzés - vallja a lányom és a fiam. Hálásak vagyunk, hogy anno megtaláltuk ezt a tábort! Már az első alkalommal egy közösség tagjai lettünk. A gyerekek ódákat zengtek minden egyes pillanatról! Szerepjáték, varázslat, tábort tűz és rengeteg barát!!! Az csak ráadás, a szervezőknek hála, hogy közben magas szintű empatikus készségre, kreativitásra tesznek szert a gyerekek és ráéreznek a csapatban levés, összedolgozás alkotó örömére! Tiszta szívvel, szeretettel ajánljuk!
 Erdős Gabriella  5 nincs turnus megadva.  2021-08-22 19:50
A kislányon harmadik éve ment ebbe a táborba.
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 8 darab)

 Nagy Szabrina  5  2021-08-27 16:04 nincs turnus megadva.
Kislányaim többször is voltak táborozni. Nagyon szeretik, mindig örömmel beszélnek róla. Családias hangulat, és ami a lényeg, utána sem hagyják magukra a gyerekeket, különböző programokat találnak ki.
 Mónika, Tibor  5  2021-08-26 12:48 nincs turnus megadva.
Geridásnak lenni egy életérzés - vallja a lányom és a fiam. Hálásak vagyunk, hogy anno megtaláltuk ezt a tábort! Már az első alkalommal egy közösség tagjai lettünk. A gyerekek ódákat zengtek minden egyes pillanatról! Szerepjáték, varázslat, tábort tűz és rengeteg barát!!! Az csak ráadás, a szervezőknek hála, hogy közben magas szintű empatikus készségre, kreativitásra tesznek szert a gyerekek és ráéreznek a csapatban levés, összedolgozás alkotó örömére! Tiszta szívvel, szeretettel ajánljuk!
 Erdős Gabriella  5  2021-08-22 19:50 nincs turnus megadva.
A kislányon harmadik éve ment ebbe a táborba.
 Emese  5  2021-08-22 19:15 Harry Potter és a Hatalom Kesztyűje (2021-08-02 - 2021-08-08)
Mindenkinek ajánlom, aki egy jó tábort szeretne a gyerekének. Az, hogy Harry Potter vagy bármi más, az szinte mindegy sőt télen is van tábor. Mindig van tábortüzezés, énekléssel, sportos és nem sportos programok. A tábor saját fizetőeszköze a Geri, amiért bizony minden táborlakónak "meg kell dolgozni", de el is lehet jó dolgokra okosan költeni. Nálunk szinte egész évben mást se hallani, hogy ez meg az így meg úgy volt a Táborban és ugye lefoglaltam már a következőt! A barátságok táborokon átívelőek, de az új táborozókat is könnyen befogadják! Étkezés, szállás, szállítás, kommunikáciő a táborvezetővel mind mind kiváló! A kiöregedett táborosok kis képzést követően jöhetnek segíteni a táboroztatásban, ami szintén jó dolog. Nekem az is külön tetszett, mint anyuka, hogy a táborvezető kíváncsi volt rá, már az első tábor előtt, hogy milyen gyereket küldök hozzá, volt lehetőség a gyereket egy picit bemutatni.
 Enikő Márki  5  2021-08-22 16:39 nincs turnus megadva.
A tábor óriási élmény volt a gyermekemnek, csodaszép környezetben. A feltöltődés és kikapcsolódás maximális volt! Minden vezető fantasztikus munkát végzett, változatos programokat találtak ki. Bőséges volt az étel, ital. Jövünk máskor is!!!!
 Kitti Lingura  5  2021-08-22 16:08 A bűvös kard legendája (2021-07-21 - 2021-07-27)
 Szirmai Andrásné  5  2021-08-22 15:05 nincs turnus megadva.
Négy gyermek édesanyja vagyok ,ezért már megjártunk jó néhány tábort,de jóggal mondhatom ,hogy ilyen szuper táborban most először vehetek részt a gyermekeim. Amikor hazajöttek csak meséltek és meséltek..a tábortűzes estékről,énekelték az ott megtanult dalokat,a munkáról amiért tisztelséges fizetést kaptak?,a történelmi időkről ahol jártak,megismert új barátokról és még sorolhatnám. Láttam fájó szívvel búcsuztak a csapat mindegyik tagjától,ezért megkellett igérnem ,hogy jövőre újra mehetnek! A mai világban telefon és mindenféle kütyű nélkül ,örök emlékekkel teli egy hét nagy szó !!!!!Ezért örök hálám a szervezőnek és a csapat összes tagjának,le a kalappal előttük!!!
 Sipos Brigitta  5  2021-08-22 14:17 Harry Potter és a Hatalom Kesztyűje (2021-08-02 - 2021-08-08)
Sok-sok éve jár a lányom Gerida táborokba, és még mindig új élményekkel jön haza a sokadik Harry Potter táborból. Itt nem csak egy heti kalandot kap a gyerek, év közben is rengeteg program vár az egész családra.