https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

23. KÖSZI Nyomkereső Mini detektívtábor - Budapest, Zugló

Figyelem! Riadó minden egységnek! A város több pontján különös rablások történtek, és úgy tűnik, a rendőrség tehetetlen... Fiatal nyomozók jelentkezését várjuk, akik elég szemfülesek, bátrak és találékonyak, hogy megtalálják a rejtély kulcsát. Ha Te is szívesen kipróbálnád magad nyomozóként, Neked találták ki a Nyomkereső Mini detektívtábort! S miközben rejtélyeket fejtesz meg, tábortánc, akadálypálya, sport, Kézműves Palota várnak Rád, úgy, hogy esténként viszont otthon, a saját ágyadban alszol el. De a legjobb talán az, hogy új barátokat szerzel, és csapatoddal megnyerhetitek a tábori kupát is!
Napközis
XIV. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
6-11

Képek

Képek száma: 8.

Részletek

23. KÖSZI Nyomkereső Mini detektívtábor
2024. július 1–5. | Budapest–Zugló
Korosztály: 1–4. osztályosok |
Idei mottónk: Játékok lázadása

A KÖSZI Nyomkereső Mini detektívtábor olyan kisiskolásoknak szól, akik esténként még otthon alszanak, de napközben nagy kalandokra és sok törődésre vágynak. Egy izgalmas, egész héten átívelő játék várja a gyerekeket, mely során használhatják eszüket, ötleteiket, megfigyelőkészségüket, de felszabadultan szórakozhatnak is. Célunk, hogy a gyerekek nyári napjai tartalmasan teljenek, s miközben játszanak, készségeik észrevétlenül fejlődjenek. Az ő érdeklődésükhöz igazodva kínáljuk őket izgalmas rejtélyekkel, szerepjátékkal, furfangos feladványokkal, tánccal, mozgásos programokkal, kézműves feladatokkal. Fontos számunkra, hogy a tábori napok során a gyerekeket személyre szóló figyelem, gondos törődés vegye körbe, segítsük őket új barátokat találni, és az élmények mellett értékekkel gazdagodjanak.

Helyszín: XIV. kerület

A táborhelyszín épülete nagyszerű a tábornak, mert egy jól megközelíthető, csendes utcában helyezkedik el közel a Bosnyák térhez, és barátságos, kerítéssel védett, zöldterületet és sportpályát is tartalmazó tágas udvar áll rendelkezésre.

Költséghozzájárulás és befizetési tudnivalók:

A költséghozzájárulás mértéke: 49 000 Ft.
Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. június 28. 11:59

Légy szemfüles, és fizess csak 39 000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2024. május 31. 23:59

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulás előre befizetendő részét is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük.

Túljelentkezés esetén azokat a jelentkezőket részesítjük előnyben, akik már befizették a költséghozzájárulást, illetve annak első részletét.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket:

● napi ötszöri étkezés,
● programköltség,
● a tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségek,
● a helyszín költsége

A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:

● a lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség,
● tábori póló költsége, amit 3 500 Ft-ért szerezhetsz be
● speciális étrend díja (glutén-, laktóz-, tej-, cukormentes vagy vegetáriánus), amely + 500 Ft/nap

Kedvezmények

A költséghozzájárulást csökkentheted az alábbi három módon:

Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény: 2 500 Ft
A kedvezmény lényege: Amennyiben egy legalább két fős csoport (rokonok, testvérek, barátok, iskolatársak) egyszerre jelentkeztek a táborba, akkor mindegyikőtök 2 500 Ft kedvezményt kap, tehát ennyivel kevesebbet kell utalni.

Ki jogosult igénybe venni: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt régi és új táborózóink is igénybe vehetik.

Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt kizárólag azok vehetik igénybe, akiket a legalább két fős csoport minden tagja kölcsönösen megjelölt a Jelentkezési lap kitöltésekor. A csoport tagjának utólagos megjelölésére nincs lehetőség, tehát feltétlenül egyeztessetek előzetesen. A kedvezményt csak abban az esetben tudjátok igénybe venni, ha a csoport minden tagja be is fizette a költséghozzájárulást. A kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha a csoport egyik tagja nem ebbe, hanem egy másik nyári KÖSZI-táborba jelentkezik.

NOE-kedvezmény: 2 500 Ft
A kedvezmény lényege: Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 2 500 Ft kedvezményt kapsz, ennyivel kevesebbet kell utalni.

Ki jogosult igénybe venni: Bárki, akinek a családja érvényes NOE-tagsággal rendelkezik.

KÖSZI Nagykövet kedvezmény: -10%, -20%, -30%, -40%

A kedvezmény lényege: Miután részt vettél legalább egyszer egy KÖSZI-táborban, el tudod mesélni másoknak (testvérednek, barátodnak) is – akik még nem élték át ezt az élményt – hogy milyen jól érezted magad közöttünk. Ha elhívod őket a következő KÖSZI-táborba, akkor ezáltal KÖSZI Nagykövet leszel, és egy különleges kedvezményben részesülsz.

A csak KÖSZI Nagyköveteknek szóló KÖSZI-pólón kívül minden új ember után kedvezményt kapsz a következő módon:
- ha 1 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 10% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
- ha 2 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 20% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
- ha 3 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 30% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
- ha 4 főt vagy többet hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 40% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból.
Ki jogosult igénybe venni: Bárki, aki már részt vett bármelyik KÖSZI-táborban.
Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: Kérjük, feltétlenül jelezd a Jelentkezési lapon, vagy a jelentkezésed után mihamarabb e-mailben, hogy ki lesz az az új táborozó, aki a te mozgósításodnak köszönhetően jelentkezett a táborba.

FONTOS! KÖSZI Nagykövet csak olyan táborozó lehet, aki régebben már részt vett valamelyik KÖSZI-táborban, s most egy olyan barátját, ismerősét, esetleg osztálytársát vagy testvérét hozza magával, aki azonban még egyszer sem volt KÖSZI táborban.

Hogy vonhatók össze a kedvezmények?

A Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény összevonható a NOE kedvezménnyel, így a költséghozzájárulást csökkentheted akár 5 000 Ft-tal!
Azonban a Nagykövet kedvezmény a fenti Barátkedvezménnyel / Testvérkedvezménnyel és a NOE kedvezménnyel nem vonható össze!

Kincskereső pályázat:

Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a részvételi díj, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a részvételi díjhoz, illetve az utazási költségekhez.

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

A tábori napokon délelőttönként az agyat és kreativitást megmozgató, illetve mozgásos programok várják a gyerekeket, majd bőséges ebéd után választható, hogy nyugodtabb, bensőségesebb programmal vagy szabadtéri sporttal töltik az időt. A délutan folyamán később szerepjátékban és más kreatív játékban vesznek részt.
Minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:

Játékos csapatépítő programok: Detektívrajt (csapatalakulás), Portya (játékos vetélkedő), A titok nyitja (szórakoztató csapatprogram)

Készségfejlesztő programok: Nyomkeresők (Kommunikációfejlesztő szerepjáték), Rendőrakadémia (Logikai és kreatív fejlesztő játék), Kézműves Palota

Szabadtéri és mozgásos programok: Kirándulás, tábortánc, foci, akadálypálya, Capture the flag (számháború feldolgozva)

Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanács (kiscsoportos, interaktív foglalkozás), Mentőakció (mozgásos szerepjáték) Az igazság nevében (lezáró szerepjáték)

Turnusok

23. KÖSZI Nyomkereső Mini tábor
39.000 Ft/turnus
2024. júl. 1. - júl. 5.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések

 Érdi édesanya  5 nincs turnus megadva.  2021-08-26 15:31
A fiam először volt a Köszi táborban, de ősszel újra menni szeretne. Nagyon jól érezte magát, kiváló közösségbe került, ötletes és nagyon találó feladatok, kikapcsolódás, új barátok, sok sok élmény!
 Gery  5 2021-06-28 - 2021-07-02  2021-07-03 18:43
Szuper tábor, szuper nevelők, szuper programok, remélem jövőre is együtt lehetünk :)
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 2 darab)

 Érdi édesanya  5  2021-08-26 15:31 nincs turnus megadva.
A fiam először volt a Köszi táborban, de ősszel újra menni szeretne. Nagyon jól érezte magát, kiváló közösségbe került, ötletes és nagyon találó feladatok, kikapcsolódás, új barátok, sok sok élmény!
 Gery  5  2021-07-03 18:43 25. KÖSZI Napvető mesetábor (2021-06-28 - 2021-07-02)
Szuper tábor, szuper nevelők, szuper programok, remélem jövőre is együtt lehetünk :)