https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

23. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor - Piliscsaba

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborban, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!
Napközis és ott alvós
Piliscsaba (Pest), Magyarország
MKB OTP K&H
8-18

Képek

Képek száma: 7.

Részletek

23. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor

Idei mottónk: Zene nélkül mit érek én?

Turnusok:
Kölyök turnus: 2024. július 14-20. (3-8. osztályosok)
Kamasz turnus: 2024. augusztus 11-17. (7-12. osztályosok)

Béthel Otthon, Piliscsaba

Belegondoltál már, milyen lenne a világ zene nélkül? Szerintünk egy jóval szomorúbb és unalmasabb hely volna,. A zene nemcsak a tánc, a buli, az ünnepi hangulat alapja, de nélküle a sport, a szurkolás, a filmek és annyi más volna jóval szegényebb... De mit tud még a zene, és milyen lenne nélküle élni? Milyen utat járt be a zene története, és milyen zenéket hallgatnak a világ másik oldalán?

Hiszen minden ritmusnak, hangjegynek jelentősége van, s a zene pont olyan sokszínű és változatos, mint magunk...

Hozd el hozzánk idén nyáron a füleidet, az ízlésedet, a zenéidet, s találd a te belső dallamod! Mi elkalauzolunk a zene bámulatos világába - s közben, reméljük, néhány bűnözőnek is elhúzzuk a nótáját...

A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni. A tábor két turnusban is indul, két különböző korosztálynak!

Költségek:
A tábori költséghozzájárulás mértéke:
● napközis táborban: 79 000 Ft
● ottalvós táborban: 99 000 Ft

Jelentkezési és átutalási határidő:

2024. július 11. 11:59 (Kölyök turnus)

2024. augusztus 8. 11:59 (Kamasz turnus)

Légy szemfüles, és fizess csak 89 000 Ft-ot az ottalvós táborra vagy csak 69 000 Ft-ot a napközis táborra!

Szemfüles időszakban jelentkezési és átutalási határidő:

2024. május 31. 23:59 (Kölyök turnus)

2024. június 30. 23:59 (Kamasz turnus)

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulás előre befizetendő részét is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük.

Túljelentkezés esetén azokat a jelentkezőket részesítjük előnyben, akik már befizették a költséghozzájárulást, illetve annak első részletét.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket:

● napi ötszöri étkezés,
● programköltség,
● a tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségek,
● szálláshely költsége, amennyiben ottalvós táborban veszel részt.

A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:

● a lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség,
● ágyneműhuzat költsége, mely 1 500 Ft azoknak, akik nem hoznak hálózsákot vagy ágyneműhuzatot,
● tábori póló költsége, amit 3 500 Ft-ért szerezhetsz be

● speciális étrend díja (glutén-, laktóz-, tej-, cukormentes vagy vegetáriánus), amely +1000 Ft/nap

Kedvezmények

A költséghozzájárulást csökkentheted az alábbi három módon:

Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény: 5 000 Ft
- A kedvezmény lényege: Amennyiben egy legalább két fős csoport (rokonok, testvérek, barátok, iskolatársak) egyszerre jelentkeztek a táborba, akkor mindegyikőtök 5 000 Ft kedvezményt kap, tehát ennyivel kevesebbet kell utalni.

- Ki jogosult igénybe venni: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt régi és új táborózóink is igénybe vehetik.

- Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt kizárólag azok vehetik igénybe, akiket a legalább két fős csoport minden tagja kölcsönösen megjelölt a Jelentkezési lap kitöltésekor. A csoport tagjának utólagos megjelölésére nincs lehetőség, tehát feltétlenül egyeztessetek előzetesen. A kedvezményt csak abban az esetben tudjátok igénybe venni, ha a csoport minden tagja be is fizette a költséghozzájárulást. A kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha a csoport egyik tagja nem ebbe, hanem egy másik nyári KÖSZI-táborba jelentkezik.

NOE-kedvezmény: 5 000 Ft
- A kedvezmény lényege: Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 5 000 Ft kedvezményt kapsz, ennyivel kevesebbet kell utalni.

- Ki jogosult igénybe venni: Bárki, akinek a családja érvényes NOE-tagsággal rendelkezik.

KÖSZI Nagykövet kedvezmény: -10%, -20%, -30%, -40%
- A kedvezmény lényege: Miután részt vettél legalább egyszer egy KÖSZI-táborban, el tudod mesélni másoknak (testvérednek, barátodnak) is – akik még nem élték át ezt az élményt – hogy milyen jól érezted magad közöttünk. Ha elhívod őket a következő KÖSZI-táborba, akkor ezáltal KÖSZI Nagykövet leszel, és egy különleges kedvezményben részesülsz.
A csak KÖSZI Nagyköveteknek szóló KÖSZI-pólón kívül minden új ember után kedvezményt kapsz a következő módon:
- ha 1 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 10% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
- ha 2 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 20% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
- ha 3 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 30% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
- ha 4 főt vagy többet hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 40% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból.

Ki jogosult igénybe venni: Bárki, aki már részt vett bármelyik KÖSZI-táborban.
Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: Kérjük, feltétlenül jelezd a Jelentkezési lapon, vagy a jelentkezésed után mihamarabb e-mailben, hogy ki lesz az az új táborozó, aki a te mozgósításodnak köszönhetően jelentkezett a táborba.

FONTOS! KÖSZI Nagykövet csak olyan táborozó lehet, aki régebben már részt vett valamelyik KÖSZI-táborban, s most egy olyan barátját, ismerősét, esetleg osztálytársát vagy testvérét hozza magával, aki azonban még egyszer sem volt KÖSZI táborban.

Hogy vonhatók össze a kedvezmények?

A Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény összevonható a NOE kedvezménnyel, így a költséghozzájárulást csökkentheted akár 10 000 Ft-tal!
Azonban a Nagykövet kedvezmény a fenti Barátkedvezménnyel / Testvérkedvezménnyel és a NOE kedvezménnyel nem vonható össze!

Kincskereső pályázat:

Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a részvételi díj, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a részvételi díjhoz, illetve az utazási költségekhez. Bővebb inform,ációt a honlapunkon találsz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

Táborozók fogadása, kísérete: A Budapest-Nyugati pályaudvaron biztosítunk találkozási pontot, innen közösen, vezetői kísérettel jutunk el a tábor helyszínére. A pontos időpontokat a tájékoztató levélben fogjuk megírni. Ha vidékről érkezel, és nincs aki elkísérjen Budapesten az érkező vonat-, illetve buszpályaudvarról a találkozóhelyre, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítséget nyújtani, megszervezni a kíséretet. Amennyiben nehézséget jelent Budapestre eljutnod, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a közeli városokból érkező táborozók szüleivel felvesszük a kapcsolatot, hogy tudnak-e a Te kíséretedben is segíteni.

Napközis tábor tudnivalók: A KÖSZI Nyomkereső detektívtábor mindkét turnusában lehetőség van napközis jelleggel is részt venni!

A Nyomkereső detektívtáborok első napján (vasárnap) 14:00 körül van a tábormegnyitó, utolsó nap (szombaton) 14:00 körül van táborzárás, amiről pontosabb információt a tábor előtti tájékoztató levélben írunk majd. A napközisként résztvevő táborozókat megkérjük, hogy reggelenként 7:30 és 8:00 között érkezzenek meg, hogy időben reggelizhessenek. A vacsora általában 18:30-ig tart, de igény esetén hamarabb is jöhetnek a gyerekekért, azonban a teljes táborélmény biztosítása érdekében ezt nem javasoljuk. Ezen felül, ha tudnak és szeretnének, a napközisek is maradhatnak a napi programok végéig, ami általában 21:00-22:00-t jelent. A gyerekek elvitelének időpontjáról, hazamenetelről mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges a táborvezetővel!

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:

Csapatépítő programok: Detektívrajt (bemutatkozó gála), Kitörés (a népszerű csapatos, összefogást és ötletességet igénylő escape game, azaz kiszabadulós játék), Jégtörő-Est (összerázó, csapatépítő este), Vízi Olimpia, Kincsvadászat (játékos, csapatos vetélkedő), Vándorbankett (táncos mulatság), Ki mit tud?

Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)

Készségfejlesztő és ismeretterjesztő programok: Helyszínelők (ötletességet, kreativitást igénylő program, mely során fontos helyet kap az ismeretterjesztés), Agyhegyező (logikai fejtörőkből, gondolkodást fejlesztő játékokból álló csapatos vetélkedő),Szemfényvesztők (ügyességi akadálypálya bekötött szemmel), Kézműves Palota (délutáni kreatívkodás)

Mozgásos programok: Úszás, Foci, Táncház, Keresztények és rómaiak (fogójáték a fénnyel és sötéttel), Éjszakai túra, Kirándulás

Szerepjátékok: A titok nyitja (labirintusjátékot magába foglaló záróprogram),

Kastélyjáték: Az egész táboron átívelő játék egyedülálló a gyerektáborok sorában, hiszen a fiatalok egy teljes hétre nyomozók bőrébe bújnak, és így keresik egy rejtély megfejtését. A csapatverseny során egy képzeletbeli történetbe kerülnek bele, ahol megelevenednek a szereplők, a helyszínek, sőt a jelenetek is, hogy a kis nyomozók csoportjai versenyre keljenek. Tanúkat hallgatnak ki személyesen, emberismeretüket teszik próbára, logikai feladványokat kell megoldaniuk, együttműködési, érvelési, problémamegoldó készségeiket kell alkalmazniuk. A készségfejlesztés mellett izgalmas szórakozást, vidám közösségi élményt nyújt a tábor, melynek végén minden titokra fény derül.

Turnusok

Kölyök turnus - Ottalvós
89.000 Ft/turnus
2024. júl. 14. - júl. 20.
Kölyök turnus - Napközis
69.000 Ft/turnus
2024. júl. 14. - júl. 20.
Kamasz turnus - Ottalvós
89.000 Ft/turnus
2024. aug. 11. - aug. 17.
Kamasz turnus - Napközis
69.000 Ft/turnus
2024. aug. 11. - aug. 17.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések Az összes értékelés mutatása (4 darab)

 Fazekas Dorka  5 2022-08-07 - 2022-08-13  2022-08-14 12:36
Nagymama véleménye: amikor az unokám úgy jön meg a táborból, hogy élete legjobb egy hete volt, akkor én csak azt mondhatom, hogy "KÖSZI" az élményeket, a jó szervezést. Tudom, hogy a Czibor Noelhez is ezt írtam, de tegnap látva a gyerekeket tele élménnyel a sírás határán, hogy vége a tábornak nem tudok mást írni.
 A táborszervező válasza  2022-10-06 17:15
Kedves Dorka! Nagyon köszönjük a visszajelzést, nagyon nagyon örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat a gyerekek
 Czibor Noel  5 2022-08-07 - 2022-08-13  2022-08-14 12:32
Nagymama véleménye: Amikor az unokám úgy jön meg egy táborból, hogy élete legjobb egy hete volt akkor én csak annyit tudok mondani, hogy "KÖSZI" a sok élményt, a jó szervezést.
 névtelen hozzászólás  2 2022-08-07 - 2022-08-13  2022-08-14 08:11
A leírásban sehol nem volt szó áhitatról, imádkozásról és prédikációról, minket nagyon meglepett, hogy ilyen nagy szerepe volt. Ha tudjuk, akkor nem megyünk. Érdemes lenne ezt beleírni a tájékoztatóba. Az étel mínősége elég gyenge volt. A nyomozás tetszett.
 A táborszervező válasza  2022-10-06 17:23
Kedves Hozzászóló! Köszönjük a visszajelzést! A honlapunkon több helyen is feltüntetjük a keresztény szellemiségünket (Táborainkról, Rólunk, Kérdezz-Felelek), illetve a nevünkben is benne van a keresztény szó :) (Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület) Sajnáljuk, hogy ez a része nem nyerte el tetszéseteket. Az ételt mi is rendeljük, de a minőségén igyekszünk javíttatni, köszönjük a visszajelzést! Annak nagyon örülünk, hogy a nyomozást élveztétek :) Bízunk benne, hogy még visszatértek :) KÖSZI csapata
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 4 darab)

 Fazekas Dorka  5  2022-08-14 12:36 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kamasz (2.) turnus - ottalvós (2022-08-07 - 2022-08-13)
Nagymama véleménye: amikor az unokám úgy jön meg a táborból, hogy élete legjobb egy hete volt, akkor én csak azt mondhatom, hogy "KÖSZI" az élményeket, a jó szervezést. Tudom, hogy a Czibor Noelhez is ezt írtam, de tegnap látva a gyerekeket tele élménnyel a sírás határán, hogy vége a tábornak nem tudok mást írni.
 A táborszervező válasza  2022-10-06 17:15
  Nagymama véleménye: amikor az unokám úgy jön meg a táborból, hogy élete legjobb egy hete volt, akkor én csak azt mondhatom, hogy "KÖSZI" az élményeket, a jó szervezést. Tudom, hogy a Czibor Noelhez is ezt írtam, de tegnap látva a gyerekeket tele élménnyel a sírás határán, hogy vége a tábornak nem tudok mást írni.
 Czibor Noel  5  2022-08-14 12:32 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kamasz (2.) turnus - ottalvós (2022-08-07 - 2022-08-13)
Nagymama véleménye: Amikor az unokám úgy jön meg egy táborból, hogy élete legjobb egy hete volt akkor én csak annyit tudok mondani, hogy "KÖSZI" a sok élményt, a jó szervezést.
 névtelen hozzászólás  2  2022-08-14 08:11 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kamasz (2.) turnus - ottalvós (2022-08-07 - 2022-08-13)
A leírásban sehol nem volt szó áhitatról, imádkozásról és prédikációról, minket nagyon meglepett, hogy ilyen nagy szerepe volt. Ha tudjuk, akkor nem megyünk. Érdemes lenne ezt beleírni a tájékoztatóba. Az étel mínősége elég gyenge volt. A nyomozás tetszett.
 A táborszervező válasza  2022-10-06 17:23
  A leírásban sehol nem volt szó áhitatról, imádkozásról és prédikációról, minket nagyon meglepett, hogy ilyen nagy szerepe volt. Ha tudjuk, akkor nem megyünk. Érdemes lenne ezt beleírni a tájékoztatóba. Az étel mínősége elég gyenge volt. A nyomozás tetszett.
 Lné Marika  5  2021-07-26 22:02 20. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kölyök (1.) turnus (2021-07-18 - 2021-07-24)
A kislányom először volt itt. Nagyon tetszettek neki a programok, sok új barátot szerzett. Szeretne jövőre is menni!