https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Minecraft, Roblox, Youtube, játékkészítés, programozás, MI és Android, fotó, videó itt mindent megtalálsz!

Programozó táborok - Minecraft táborok - Roblox táborok - Digitális alkotótáborok - Robotika táborok - Felfedező táborok - Itt mindent megtalálsz egy helyen, rengeteg turnussal!
Napközis
XI. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
7-15

Képek

Képek száma: 6.

Részletek

Minecraft, Roblox, Youtube, játékkészítés, programozás, MI és Android, fotó, videó itt mindent megtalálsz!

Bővebb információ a táborokról és jelentkezés: https://www.logiscool.com/hu/camps/browse?school=ujbuda

Készen áll a gyermeked a kalandra, hogy menő témákkal találkozzon és hasznos tudást szerezzen? Válassz több mint 30 izgalmas digitális alkotó vagy programozási téma közül, amelyeket az iskolában biztos nem tanítanak!

Fedezd fel a Logiscool programozó és digitális táborait és ismerd meg a digitális világ titkait. Programjaink egész naposak vagy félnaposak, elérhetőek helyszínen vagy online, sőt tanteremben vagy magánóra keretein belül is! A legjobb megoldás a tech- és játékszerető gyerekek szabadidejének kitöltésére minden esetben!

PROGRAMOZÓ TÁBOROK
A gyerekek szórakozás közben megismerkedhetnek a programozással és az algoritmikus gondolkodással, a vizuális kódolással, a játéktervezéssel vagy akár az alkalmazások létrehozásával.
"Hacker" Programozótábor
Android APP
Kodu 3D játéktervezés

MINECRAFT TÁBOROK
A gyerekek játszhatnak, alkothatnak és programozhatnak táborainkban a kezdő szinttől a szakértő játékosokig.
Minecraft - Mars Mission
Minecraft City of Heroes
Minecraft Design
Minecraft PRO

ROBLOX TÁBOROK
A következő szintre emeljüka Robloxot! A gyerekek felfedezhetik a magával ragadó játékalkotó motorját, a Roblox Studio-t, amely a tervezésre vagy akár a játékkészítésre is összpontosít.
ROBLOX Game Design
Roblox Game “Hacker” Tábor

DIGITÁLIS ALKOTÓTÁBOROK
Ezekben a táborokban a gyerekek a legújabb modern eszközök segítségével fejezhetik ki magukat, és saját online tartalmakat készíthetnek.
Junior Designer
Kalandjáték Készítő
Kreatív Mobil Fotó és Videó Tábor
Video Production Tábor
Youtube Studio – Online tartalomgyártás

ROBOTIKA TÁBOROK
A különböző táborokban a gyerekek megtanulják a jövőbeli mérnöki kihívások bonyolultságát, miközben saját robotjaikat építik.
LEGO BOOST
LEGO SPIKE Adventures
LEGO WeDo Future
LEGO Wedo Space

FELFEDEZŐ TÁBOROK
Ezek a táborok sokféle izgalmas témát kínálnak, ahol minden nap egy új kaland robotokkal, gaminggel vagy kreatív kihívásokkal.
Gaming felfedezőtábor
Junior felfedezőtábor Bee-Bottal
Junior felfedezőtábor LEGO WeDo-val
Kreatív felfedezőtábor

A jelentkezéshez kattintsanak az alábbi linkre:

https://www.logiscool.com/hu/programs/camps?school=ujbuda

Szabadidős program:

A programozás mellett közkívánatra idén is az Újbuda Centerben található Cyberjump trambulin park, Laser park, Kondorosi utcai Strand, Gellért hegyi csúszda park, Bikás park, kincskeresés, szabadulószoba, tollas, asztalitenisz, foci, kosárlabda, sorjátékok, számháború, stb. Hamisítatlan „cool” hangulat és még rengeteg izgalmas program vár a gyerekekre Logiscool Újbuda táborunk szabadidős részében!

Célunk, hogy a "szakmai programok", a kódolás mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Az agyuk megtornáztatása mellett figyelünk arra, hogy a mozgás, a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek.

A táborok lebonyolításának részletes leírása, az árak és kedvezmények az alábbi oldalon érhetők el:

https://www.logiscool.com/hu/locations/ujbuda/camps

Szeretettel várjuk jelentkezéseiteket!

Érkezés és távozás: Érkezés 7:45-től lehetséges és legkésőbb 17:00-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Árak

RÉSZVÉTELI DÍJAK

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY MÁRCIUS 1-IG!

Amennyiben a tábor előlegének díja 2024.03.01-ig befizetésre kerül, a tábor kedvezményes díja: 74.900 Ft

Az egész napos tábor díja tartalmazza a tematikus, élményalapú képzést, a délutáni programokat, valamint az étkezéseket.

KEDVEZMÉNYEK

10% testvérkedvezmény (abban az esetben, ha mindegyik testvér a Buda-Újbudai iskolában vesz részt nyári táborban)
5% többhetes kedvezmény (abban az esetben, ha a diák iskolánkban több turnuson is részt vesz. A második táborhéttől érvényesíthető)

BEFIZETÉS

A jelentkezés beérkezése után automatikus levelet küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre, a díj befizetéséhez szükséges információkkal. A regisztrációt csak abban az esetben tudjuk fenntartani, ha a jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül beérkezik az előleg összege. Átutaláskor a közlemény rovatba kérjük, írjátok be a gyermek nevét, és a tábor időpontját, hogy utalásotok beazonosítható legyen. A díj beérkezése után, az összegről pénzügyi befizetést nem igénylő számla fog kiállításra kerülni. A tábor kezdete előtt kollegáink kiállítják a végszámlát is. Az érvényesíthető kedvezmények a végszámlán szereplő összegből kerülnek levonásra.

Amennyiben a tábor megtartása egyéb okokból meghiúsul, a befizetett összeg visszautalásra kerül.

SZÉP KÁRTYA

Táborainkat OTP, MKB és K&H szépkártyákkal is lehet fizetni az alábbi feltételekkel. A SZÉP kártyával kifizetett előlegeket a visszaélések elkerülése érdekében iskoláinknak nem áll módjában visszafizetni. Különösen felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a SZÉP kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében a SZÉP kártyáról felhasznált összegek készpénzre, számlapénzre, egyéb készpénzt helyettesítő fizető eszközre nem válthatók át. Szép Kártyás fizetés esetén nem áll módunkban további kedvezményeket nyújtani.

Foglalásukkal fentiek tudomásul vételét jelzik. Megértésüket köszönjük!

Táborszervező

Logiscool Újbuda
Cím: 1116 Budapest Fehérvári út 108-112.
Iskolavezető : Egyed Andrea
Telefon: +36709841308
E-mail: hello.ujbuda@logiscool.com
Web: https://www.logiscool.com/hu/camps/browse?school=ujbuda

Turnusok

Részletek és jelentkezés a táborszervező weboldalán közvetlenül!
74.900 Ft/turnus
2024. jún. 24. - aug. 26.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések

 Béla  5 2020-06-15 - 2020-06-19  2020-06-22 22:08
8 éves fiam volt a Minecraft, Mars misszió táborban, és nagyon élvezte! A gépezés mellett volt sok szabadidős, mozgós program is, igazán légedettek vagyunk!
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 1 darab)

 Béla  5  2020-06-22 22:08 Minecraft - Mars Misszió (2 - 8. osztályos diákok számára) - egész nap (2020-06-15 - 2020-06-19)
8 éves fiam volt a Minecraft, Mars misszió táborban, és nagyon élvezte! A gépezés mellett volt sok szabadidős, mozgós program is, igazán légedettek vagyunk!