https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Láblógatós tábor a Bakonyban

Láblógatós kalandtábor 9-14 éves gyermekek részére a városlődi Iglauer parkban, valamint egész napos programokkal a szomszédos Sobri Jóska kalandparkban. Elhelyezés 4 ágyas bungalókban, vadregényes környezetben. A tábor ára tartalmazza a szállást, teljes ellátást, felügyeletet, szabadidős programokat, valamint a kalandpark belépőinek árát is, mellyel az ott található játékok és a strand korlátlanul használható. Ezenkívül még izgalmas erdei gyalogtúra, éjszakai csillagnézős túra, tábortűz, közös sütögetés, számháború, közösségi játékok, valamint jókedv és vidámság is várja a táborozókat. Testvéreknek, 4 fős csapatoknak, és tavalyi Láblógatósoknak díjkedvezmény.
Ott alvós
Városlőd (Veszprém), Magyarország
MKB OTP K&H
9-14

Képek

Képek száma: 34.

Részletek

Láblógatós tábor a Bakonyban

Nyári Láblógatós kalandtábor 9-14 éves gyermekek részére teljes ellátással egy városlődi Iglauer parkban, valamint egésznapos programokkal a szomszédos kalandparkban, korlátlan játékhasználattal és strandolással.

HELYSZÍNEK

Városlőd
Láblógatós táborunk Veszprémtől 20 kilométerre, a 8-as számú főút mellett lévő Városlődön kap helyet, a mesebeli szépségű Üveg-hegy oldalában elhelyezkedő Iglauer Parkban. Az arborétumszerű árnyas parkban hatalmas platánok, ősi kínai páfrány- és égig nyúló amerikai duglaszfenyők tövében kaptak helyet a szálláshelyül szolgáló bungalók.

Kalandpark
Táborhelyünk szomszédságában található az alig 2 Km-es erdei ösvényen megközelíthető, Kislőd település mellett elterülő bakonyi kalandpark, ahol a kalandok földön, vízen és levegőben várnak ránk. Közel 50 játékelemet, megannyi élményt és szórakozási lehetőséget kínál a kalandvágyóknak. Ezek közül legnépszerűbbek a Drótkötélpályák, Airbike, Extrém hinta, Hullámvasút, Hófánk, Hajócsúszda, Bob pálya, Ejtőgép, 3D karika és természetesen a strand és a vízi akadálypályák. A kijelölt strand részen a vízmélység 1 méter, így azok is kedvükre lubickolhatnak, akik nem tudnak úszni.
Időnk nagy részét itt fogjuk eltölteni, strandolással és korlátlan játékhasználattal. Kérjük nézze meg a fotógalériát.

SZÁLLÁS

Láblógatós táborunk bázisa a park hatalmas fái között megbúvó, hegyoldalban sorakozó bungalókban lesz. A szálláshelyek 4 személyesek, 2-2 emeletes ággyal, ruhásszekrénnyel és egy kis asztallal, székekkel. A szálláshoz ágyneműt biztosítunk (lepedő, paplan, párna + huzat), tisztálkodás a modern, közös vizesblokkban lehetséges.
A hely klímája nyáron rendkívül kellemes, a bungalókból pedig gyönyörű panoráma nyílik a hegyoldalra és a táborra. A fiúk és a lányok külön bungalókban lesznek elhelyezve (testvérek esetén is). Koedukált elhelyezés csak a Csapatkedvezménnyel, 4 fő részére lefoglalt bungalókban lehetséges, szülői beleegyezéssel.

ELLÁTÁS, ÉTKEZÉS

Teljes ellátást biztosítunk, a reggelit és a menza jellegű meleg ételt (ami általában a vacsora szokott lenni) a helyi étteremből hozatjuk, melyet kiadagolva kapnak a gyerekek és a tábor étkezőjében fogyasztanak el. Napközbenre – amikor a kalandparkban vagyunk vagy túrázunk – hidegélelem csomagot adunk: szendvics, péksütemény, gyümölcs, müzliszelet. Előzetes megbeszélés alapján a konyha az egyedi étkezési igényeket is figyelembe tudja venni (pl. ételallergia, vegetáriánus, diabetikus étrend).
Az étkezéshez az evőeszköz biztosított, viszont az esti sütögetéshez a táborlakók az otthonról hozott saját evőeszközeiket használják (műanyag tányér, villa, pohár) kérjük ezeket hozzák magukkal. Nyársbotot nem kell hozni, azt mi adunk a gyerekeknek a sütögetés idejére.

LÁBLÓGATÓS PROGRAMOK

- ismerkedés, beszélgetések
- játékok földön, vízen, levegőben és strandolás a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban
- számháború
- kártya, foci, társasjátékok
- filmvetítés
- erdei gyalogtúra pihenőkkel
- éjszakai csillagnézős túra
- tábortűz, közös sütögetés
- láblógatás, jókedv és vidámság :)

A kalandparkban a játékokat a gyermekek szabad időbeosztásban, önállóan (nem csoportosan megyünk egy-egy játékhoz), de folyamatos felügyelettel és segítséggel vehetik igénybe, viszont egyes játékelemek használata magassághoz, illetve testsúlyhoz kötött:

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

A Láblógatós tábor díja: 89,000 Ft /fő /turnus

Testvérkedvezménnyel: 84,000 Ft /fő /turnus
A kedvezményes ár csak testvérekre vonatkozik, legalább két testvér esetén.

Csapatkedvezménnyel: 84,000 Ft /fő /turnus
Amennyiben egy teljes 4 fős bungalót egy 4 fős csapat foglal le magának (barátok, osztálytársak közös elhelyezése – koedukáltan is lehet, szülői beleegyezéssel).

Láblógatós kedvezménnyel: 84,000 Ft /fő /turnus
Azok vehetik igénybe, akik tavaly is részt vettek a Láblógatós táborban.

A kedvezmények nem összevonhatók. Egy bungalóban maximum 4 főt tudunk elhelyezni, a tábor díja Csapatkedvezmény esetén is egyénileg fizetendő. A tábor ára tartalmazza a szállást, teljes ellátást, felügyeletet, szabadidős programokat, valamint a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark belépőinek az árát is, mellyel az ott található játékok és a strand korlátlanul használható.

JELENTKEZÉS A LÁBLÓGATÓS TÁBORBA

Jelentkezési határidő: 2024. július 1.

A jelentkezés a Jelentkezési lap elküldése, és az előleg vagy a teljes tábori díj 10 napon belüli befizetése után válik véglegessé.

Az előleg összege 30 000 Ft /fő /turnus

Előleg helyett a tábor teljes díja is kifizethető egy összegben. Előlegfizetés esetén a fennmaradó összeget legkésőbb 2024. július 1-ig kérjük befizetni.

A turnusok létszáma korlátozott, így a helyek előbb is betelhetnek, ezért részvételi szándékát kérjük mielőbb jelezze.

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS

Érkezés, regisztráció, szálláshely elfoglalása vasárnap 16-18 óra között. Este vacsora, közös sütögetés a tábortűznél, ismerkedés.
Táborzárás péntek 12 óra, reggelit és tízórait kapnak a gyerekek.
Kérjük a szülőket, hogy az érkezési és a távozási időpontokat lehetőség szerint igyekezzenek betartani.

ORVOSI ELLÁTÁS

A park és a kalandpark területén az elősegély ellátás biztosított, valamint az erdei gyalogtúránkon is lesz nálunk elsősegély csomag. A játék közben előforduló kisebb baleseteket helyben el tudjuk látni (pl. horzsolások fertőtlenítése, bekötözése). Orvosi ellátást igénylő esetekben a városlődi és az ajkai rendelőintézetekkel kapcsolatban állunk, a nap bármely szakában tudnak segíteni. Bármilyen probléma esetén a szülőt értesítjük.
A rendszeres gyógyszerszedést kérjük jelezzék, hogy azt a táborvezetők ha szükséges, felügyelni tudják.

TURNUSOK

Minden turnus vasárnap 16 órakor kezdődik és pénteken 12 órakor ér véget (5 éjszaka).

I. turnus: 2024. július 14-19.
II. turnus: 2024. július 21-26.

Kérjük hogy részvételi szándékukat mielőbb jelezzék, mert csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.
Köszönjük ha barátainak, ismerőseinek is ajánlja a Láblógatós tábort!

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

A Láblógatós táborban nincs szigorú napirend, viszont néhány időponthoz itt is alkalmazkodni kell:

08:00 - Ébresztő, egy kis reggeli mozgás, utána reggeli.

10:00 - Napközbeni programok: kalandok földön, vízen, levegőben a kalandparkban, starndolás, illetve erdei gyalogtúra, kirándulás, számháború.

18:00 - Vacsora, meleg étkezés (leves + főétel), utána esti programok: éjszakai csillagnézős túra, tábortűz, közös sütögetés, szabad program.

22:00 - Takarodó

Turnusok

Láblógatós tábor
89.000 Ft/turnus
2024. júl. 14. - júl. 19.
Láblógatós tábor
89.000 Ft/turnus
2024. júl. 21. - júl. 26.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések

 Simon Kata  5 2021-07-25 - 2021-07-30  2022-08-02 17:52
Elöszőr járt itt a lányunk, aki 13 éves és edzett táborozó :) Szinte azonnal talált magának barátokat, a Tanárnők rendkívül kedvesek és barátságosak mind gyerekkel, mind szükőkkel. Kár, hogy jövőre kinővünk a táborozásból.... :(
 A táborszervező válasza  2022-08-02 20:11
Kedves Kata! Köszönjük a visszajelzést, örülünk hogy Sára jól érezte magát nálunk a Láblógatós táborban. A szobatársak kiválasztásánál figyelembe vesszük a korosztály is, nekünk is jó érzés ha barátságok szövődnek a táborunkban. A jövő év miatt nem kell aggódni, hiszen még éppen hogy csak 14 éves lesz Sára, szeretettel várjuk vissza a barátnőkkel együtt 2023-ban is! ;) Üdv: Zsuzsa
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 1 darab)

 Simon Kata  5  2022-08-02 17:52 Láblógatós tábor - III. turnus (2021-07-25 - 2021-07-30)
Elöszőr járt itt a lányunk, aki 13 éves és edzett táborozó :) Szinte azonnal talált magának barátokat, a Tanárnők rendkívül kedvesek és barátságosak mind gyerekkel, mind szükőkkel. Kár, hogy jövőre kinővünk a táborozásból.... :(
 A táborszervező válasza  2022-08-02 20:11
  Elöszőr járt itt a lányunk, aki 13 éves és edzett táborozó :) Szinte azonnal talált magának barátokat, a Tanárnők rendkívül kedvesek és barátságosak mind gyerekkel, mind szükőkkel. Kár, hogy jövőre kinővünk a táborozásból.... :(