https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

SPORT Lovas és íjász tábor a HEGYVIDÉKEN Exatlonnal, stranddal és olimpiával

SPORT, LOVAS - ÉS ÍJASZ TÀBOR A HEGYVIDÈKEN 1 nap Pilisi lovas kiándulásos ottalvással, másnap strandolással! Helyszín: a XII. kerület gyerekparadicsomában! Hatalmas kert egy mesebeli századfordulós villàval. sport - egészség - közösség - játék Egy teljes hét az egészséges, élménydús testmozgás jegyében! Feledhetetlen kalandok várnak Rád a nyár legmozgalmasabb táborában. Néhány sporttevékenység, melyek a tábor remek adottságai és a táborunk által használt sportpályák miatt megvalósulnak: Lovaglás és íjászat a hagyományőrző lovas oktatókkal, ismerkedő sportjátékok. Labdajátékok: röplabda, kosárlabda, foci. A vízi sportok kedvelőinek strandolás. A tollas és a pingpong meccsek minden táborunk kedvenc tevékenységei. Figyelem! Ovis gyerkőcöket is várunk szeretettel 5 éves kortól, külön sporttevékenységekkel, óvónénivel.
Napközis és ott alvós
XII. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
5-14

Képek

Képek száma: 19.

Részletek

Sport lovas - és íjász tàbor a HEGYVIDÉK gyerkőcparadicsomában! Lovaglással ( ottalvós nappal) a Pilisben, Olimpiával, straddal, Exatlonnal.

Időpontok:

2024.  Július 29 - Augusztus 02.
Napközis tábor, 1 napos ottalvós kirándulással a Pilisi Fakók Lovas Íjász Egyesülettel

Ajánlott korosztály: 5 – 14 éveseknek

Helyszín: XII. kerület, Hegyvidèk

SPORT, LOVAS ÉS ÍJÁSZ ÉLMÉNYTÁBOR A HEGYVIDÈKEN
Exatlonnal, stranddal, 1 nap ottalvós kirándulással a Pilisbe

Tábor típusa: napközis és ottalvós tábor
Hétfőtől péntekig: 8 órától 18 óráig
Ajánlott korosztály: 6– 14 éveseknek

Helyszín: 1125 Budapest Szarvas Gábor út 2., a HEGYVIDÈK legszebb zöldövezetében, hatalmas kerttel.

SPORT TÁBOR PROGRAM:

Egy teljes hét az egészséges, élménydús testmozgás, lovaglás, ijászat jegyében!
Lovas, íjász foglalkozásainkat a Pilisi Fakók lovas, íjász Egyesült oktatói tartják.

Feledhetetlen kalandok várnak Rád a nyár legmozgalmasabb Tündérkert táborában.
A sport táborban garantált, hogy a gyerekek testileg, lelkileg feltöltődnek. Táborunk három alappillérre épül: a sportra, az egészséges életmódra és a kreatív mozgáson, csapatjátékokon keresztül a képességek fejlesztésére. Fontos számunkra, hogy a gyerekek a tevékenységek, változatos foglalkozások közben jól szórakozzanak és élvezzék az együtt töltött időt.

A táborozók több csapatsportot is megismerhetnek és kipróbálhatnak, melyek során megtapasztalják a közös győzelem élményét és megtanulnak örülni a másik csapat sikereinek!

Néhány sporttevékenység, melyek a tábor remek adottságai és a táborunk által használt sportpályák miatt megvalósulnak: LOVAS és ÍJASZ edzések a Pilisi Fakók Egyesülettel. Ismerkedő sportjátékok, Tündérkert Exatlon játékos akadálypályák és olimpiai játéknap. Labdajátékok: röplabda, foci. A vízi sportok kedvelőivel 1 STRANDNAP. A tollas és a pingpong meccsek minden táborunk kedvenc tevékenysége.

A különböző csapatjátékok, közösségi játékok segítenek a gyerekek egyéni fejlődésében, együttműködésben és a közösségi érékek megtapasztalásában.
Előkerülnek a régi közkedvelt csapatjátékok is: méta, számháború, Adj király katonát…
A játékok során a gyerekek nemcsak a csapatban való együttműködést és összetartást fejleszthetik, hanem a saját maguk testi képességeit is. Étkezéseinkhez együtt készítjük el a friss salátákat és rengeteg gyümölcsöt fogyasztunk. Az együttmozgás, közös tevékenységek és sportolás közben új barátságok kötődnek.
A szabadidőben kikapcsolódásként sporthoz köthető kézműves tevékenységek, sporteszközök készítése és hatalmas társasjáték partik várják a gyerkőcöket.

Örömmel adjuk hirül, hogy az idén a SZÉP KÁRTYA elfogadó hely lettünk! Az idén a Szép kártya bármelyik zsebéből lehetőség van táborbefizetésre!

A részvételi díj tartalmaz minden költséget: strand belépőt a kirándulások költségét, foglalkozások és a 2 nap lovaglás és ottalvós kirándulás díját és a napi háromszori, illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal. (amennyiben megszűnik az ingyenes utazása a diákoknak)

❣Kedvezmények: ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt Tündérkert táborba és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő
Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő
Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény: 2000 Ft/hét/fő
Nagycsaládos kedvezmény: 3000 Ft/hét/fő/gyermek (3 gyermek jelentkezése esetén)

Táborainkba hetente maximum 25 fő napközis táborozót tudunk fogadni.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A TÁBORRA:
jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor(ok) foglaló díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő e-mailt küldünk) A jelentkezés a foglaló befizetésével válik véglegessé. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni. A jelentkezés visszaigazolása után a tábort csak írásban lehet lemondani. A foglalót és 20 nappal a tábor megkezdése előtt a táborozás díját nem áll módunkban visszafizetni, de az év folyamán bármelyik családi programunkon vagy táborunkban felhasználható!

NAPIEND:
08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék
08:30 - 09:30 reggeli/tízórai
09:30 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, lovaglás, strandolás, íjjászat, kézműves alkotás.
13:00 -14:00 ebéd
14:00 mesés pihenő
14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, strandolás, kézműves alkotás.
16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos)
17:00 - 18:00 igény szerint szabad játék A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk!

Részvételi díj:
Foglaló fizetendő a jelentkezést követő 7 napon belül bankszámlánkra. Személyes befizetés is lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni. A részvételi díj tartalmaz minden költséget: belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori, illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal. (amennyiben megszűnik az ingyenes utazása a diákoknak)

Kedvezmények: ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt táborunkban és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő

Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő
Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény: 2000 Ft/hét/fő
Nagycsaládos kedvezmény: 3000 Ft/hét/fő/gyermek (3 gyermek jelentkezése esetén)
A kedvezmények nem vonhatók össze. A Városmajorban táborainkba hetente maximum 20 fő napközis táborozót tudunk fogadni.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A TÁBORRA:
jelentkezni online jelentkezési lap kitöltésével és a kiválasztott tábor(ok) foglaló díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő e-mailt küldünk) A jelentkezés a foglaló befizetésével válik véglegessé. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni. A jelentkezés visszaigazolása után a tábort csak írásban lehet lemondani. A foglalót és 20 nappal a tábor megkezdése előtt a táborozás díját nem áll módunkban visszafizetni, de az év folyamán bármelyik családi programunkon vagy táborunkban felhasználható!

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

NAPIrEND:

08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék

08:30 - 09:30 reggeli/tízórai

09:30 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek: lovaglás, íjászat. sportjájátékok, strandolás, exatlon

13:00 -14:00 ebéd

14:00 mesés pihenő

14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, lovsglás, íjàszat, kirándulás, játék, strandolás, kézműves alkotás.

16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos) 17:00 - 18:00 igény szerint szabad játék A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk!

A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.

Étkezés:

Étkezés, napköziseknek naponta három alkalommal. Házias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk.

Turnusok

SPORT Lovas és íjász tábor a HEGYVIDÉKEN Exatlonnal, stranddal és olimpiával
68.000 Ft/turnus
2024. júl. 29. - aug. 2.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!