https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

Csapó 1! FILMKÉSZÍTŐ, ALKOTÓ ÉLMÉNYTÁBOR

Ebben a táborunkban a gyerekek betekintést nyerhetnek az alkotás digitális világába. -Megismerkedhetnek a történet és filmalkotás izgalmaival és megpróbáltatásaival. -Kipróbálhatják magukat íróként, színészként, rendezőként. -Mozgóképet festhetnek mozivászonra. -Ellátogathatnak a Korda filmstúdióba, ahol személyesen találkozhatnak a filmipar rejtelmeivel. -A tábor végén hazavihetik sajátgyártású kifilmjüket, és egy ajándék élményfilmet, ami az alkotás folyamatairól készült.
Napközis
XII. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
5-14

Képek

Részletek

Csapó 1! Filmkészítő, alkotó élménytábor

Digitális alkotótábor!

Cím: Budapest, XII. Kerület

Tábor típusai: Napközis Hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig

Időpont: 2024. Július 22 - 26.

PROGRAM ÍZELÍTŐ:

Idén először!

Ebben a táborunkban a gyerekek betekintést nyerhetnek az alkotás digitális világába.
-Megismerkedhetnek a történet és filmalkotás izgalmaival és megpróbáltatásaival.
-Kipróbálhatják magukat íróként, színészként, rendezőként.
-Mozgóképet festhetnek mozivászonra.
-Ellátogathatnak a Korda filmstúdióba, ahol személyesen találkozhatnak a filmipar rejtelmeivel.
-A tábor végén hazavihetik sajátgyártású kifilmjüket, és egy ajándék élményfilmet, ami az alkotás folyamatairól készült.

Részvételi díj: 58 000 Ft

Foglaló fizetendő a jelentkezést követő 7 napon belül bankszámlánkra. Személyes befizetés is lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni. A részvételi díj tartalmaz minden költséget: a múzeumi belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori, illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal. (amennyiben megszűnik az ingyenes utazása a diákoknak)

A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni.
A részvételi díj tartalmaz minden költséget: a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal, amennyiben nem marad ingyenes a diákoknak Budapesten az utazás.

Kedvezmények:
o ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt táborunkban és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő
o Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő
o Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény:
2000 Ft/hét/fő
o Nagycsaládos kedvezmény:
3000 Ft/hét/fő/gyermek (3 gyermek jelentkezése esetén)
a kedvezmények nem vonhatók össze.

Kedves Szülők!
Az elmúlt évtizedben sikerült olyan táborokat létrehoznunk a 4-14 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Évről-évre úgy tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. Nagy öröm számunkra, hogy a szülők jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve, korosztályi bontásban gondoskodunk Róluk és alakítjuk ki számukra a tematikus programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is.

Különös figyelmet fordítunk a tábor higiénikus és biztonságos környezetére.

A tábor a családi nyaralást követő második legjobb dolog a nyáron, ami a gyermekével történhet”

A tematikus programok összeállításánál, a választott témaköröknél, arra törekedtünk, hogy a gyermekek tevékenyen, rengeteg tapasztalattal gazdagodva töltsék a szünetet. Bármelyik választott tábor alatt valamennyi műveltségterület helyet kap a kalandokban, így a gyerekekkel az életkoruknak megfelelő szinten, komplex módon, táboroztatásban jártas szakemberekkel művészet és testnevelés szakos pedagógusokkal járjuk körül a témaköröket. Az óvodás korosztály számára óvodapedagógus mindig van a csapatban.
A gyerekek eredendően szoros kapcsolatban állnak a természettel, nagyon jól érzik magukat a szabadban, jóban vannak a sokféle élőlénnyel – figyelgetik a növényeket, a körülöttünk lévő teremtett világot. Célunk, hogy a tábor alatt sokat tartózkodjunk a szabadban, hogy képesek legyenek újra észrevenni azt a sok-sok csodát, ami körülvesz minket! Bízunk benne, hogy játékaink során sikerül a figyelmüket ráirányítani arra, hogy a művészetek új kaput nyitnak a világra, hogy milyen jó a mozgás és a játék és hogy milyen fontos feladatunk óvni, védeni ezt a csodálatos bolygót.

NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROK, különleges, nyári kalandok a Hegyvidèken!

Szeretettel várunk Benneteket 2024 nyarán!

Napi programterv

NAPIREND:

08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék
08:30 - 09:30 reggeli/tízórai
09:30 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek: hangszeres muzsika, tánctanulás, kirándulás, játék, kerti medencézés, kézműves alkotás.
13:00 -14:00 ebéd
14:00 mesés pihenő
14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek:angszeres muzsika, tánctanulás, kirándulás, játék, kerti medencézés, kézműves alkotás.
16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos)
17:00 - 18:00 igény szerint szabad játék A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk!

Pénteken 16:00-tól a hét zárásaként interaktív mesés táncházat tartunk, melyre szeretettel várjuk a szülőket is!

A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.

Étkezés:

Étkezés, napköziseknek naponta három alkalommalÉtkezés, bentlakásos táborozóknak naponta négy alkalommalHázias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk.

Turnusok

Csapó 1! FILMKÉSZÍTŐ, ALKOTÓ ÉLMÉNYTÁBOR
58.000 Ft/turnus
2024. júl. 22. - júl. 26.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!