https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

HARRY POTTER MÁGUSKÉPZŐ KALANDTÁBOROK

HARRY POTTER MÁGUSKÉPZŐ KALANDTÁBOR XII. kerület legszebb zöldövezetében a HEGYVIDÉKEN Tábor típusa: napközis tábor 2024. Július 01 - 05. 2024. Július 15 - 19. Angolos Hétfőtől péntekig: 8 órától 18 óráig Ajánlott korosztály: 7 – 14 éveseknek IDŐPONTOK a Hegyvidèk legszebb zöldövezetében hatalmas varàzskerttel: Azaz indulás a 9 es 3/4-ik vágányról... TÁBORPROGRAM: Ha elég bátor vagy és már belecsöppentél Harry Potter varázsvilágába, azaz olvastad vagy láttad legalább a Harry Potter első részét, és szívesen eltöltenél egy hetet varázslatos tanárokkal, a könyvekben és a filmben felbukkanó furcsa tárgyakkal és élőlényekkel, varázslatokkal, bájitalokkal és kalandokkal, akkor most itt a lehetőség, hogy velünk tarts Roxfortba! IDÉN ELŐSZÖR ANGOLTANÁRRAL! Ha jelentkeztél Varázslóiskolánkba, már csak figyeld mikor érkezik a meghívód! ÚJ ÁLLANDÓ TÁBORHELYÜNK és intézményünk, a HEGYVIDÉKEN egy hatalmas ősfás, kertes századfordulós villa épületben kapott helyet. A csodálatosan kialakított villa épület egy igazi gyerkőc paradicsom és mesekert, közel a városhoz, de már a Hegyvidék legszebb zöldövezetében.
Napközis
XII. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
7-14

Képek

Képek száma: 9.

Részletek

HARRY POTTER MÁGISKÉPZŐ KALANDTÁBOR TÁBORPROGRAM:

HARRY POTTER MÁGUSKÉPZŐ  KALANDTÁBOROK A HEGYVIDÈKEN
Az idén először ANGOL-MAGYAR tematikával is várunk az egyik héten! 
3 ÈVE, kivàlóra minősített èlménytàbor!
IDŐPONTOK: 
2024. Július 01 - 05. ( magyar)
2024. Július 15 - 19. (angol - magyar)
Tábor típusa: 
napközis tábor
Hétfőtől péntekig: 8 órától 17 óráig
Ajánlott korosztály: 7 – 14 éveseknek
Helyszín: 
A Hegyvidék legszebb zöldövezetében. Mókus és nyuszi lakta ősfás kerttel.
TÁBORPROGRAM:
Élmény - Játék - Kaland 
- Ismeretszerzés - Mágia
Indulás a 9 es 3/4-ik váganyról...
Ha elég bátor vagy és már belecsöppentél Harry Potter varázsvilágába és szívesen eltöltenél egy hetet varázslatos tanárokkal, a könyvekben és a filmben felbukkanó varàzserejű tárgyakkal és élőlényekkel, bájitalokkal és kalandokkal, akkor most itt a lehetőség, hogy velünk tarts Roxfortba!
Ha jelentkeztél Varázslóiskolánkba, már csak figyeld mikor érkezik a meghívód!  
- Minden varázsló és boszorkány tanoncot a Teszlek süveg segítségével beosztunk a neki való a házakba, majd beszerezzük a varázspálcákat és egyéb szükséges felszereléseket!
- A házak tanoncai a hét során együtt kibontakoztatják varázslatos képességeiket és különböző akadályokon, mókás és tanulságos játékokon, szívet, észt és ügyességet próbára tevő dràmajátékokon keresztül segítik egymást a probatételek során.
- A varázslótanoncok rejtélyes feladatokban mérik össze ismereteiket a varázsvilágról és a varázslatos lényekről. 
- Hogyan készül egy Roxforti diàk a nyári varázslatokra? Mielőtt felszálltok a Roxforti Gyorsra, ezt is megtudjàtok még Mugli földön!
- A roxforti diákok részt vesznek a kötelező és a felvett óráikon: 
A rúnaismereten belecsöppennek a rúnák világába, bájitaltan órán elkészítik saját bájitalukat, jóslástanon teából jósolják meg a titokzatos jövőt, legendás lények gondozása órán elkészítik saját mágikus állataikat. 
-Mágiatörténeten utánanéznek a mágia nagyjainak, gyógynövénytanon mandragóralét főznek és ültetnek maguknak varázsnövényeket. A bölcsek kövét kutatva elkészítik saját magikus ásvány ékszerüket. Varázsíràst hívnak élő...
- Repülés órán összmérik erőiket és kitartásukat a kvidicsben, amely után a saját csikeszüket és seprűiket is elkészítik. 
- A szabadidejükben a logikájukat a varázslótársasban és a boszorkánykártyában fitogtatják 
- A sakk alapjait egy méretes sakktáblán is elsajátíják
- Bátorságukat és kalandvágyukat a TILTOTT RENGETEG TÚRÁN bizonyítják, mely során begyűjtik az elkóborolt legendás lényeket a Budai hegyekbe.
- A varázslóvilág megmentéséhez egy valódi BARLANGBA ( vezetett barlantúra)  is be kell merészkedniük, hogy az ott lapuló horcruxot megszerezzék. 
ÉTKEZÉS: 
A házimanóink minden nap háromszor. ottalvós táborban négyszer kápráztatják el a tanoncokat.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk! 
Részvételi díj:
Napközis részvételi díj: (étkezéssel, belépőkkel) 58 000 Ft
NAPIREND:
08:00 - 09:00 Érkezés Mugli földről
09:00 - 09:30 Tízórai
09:30 - 13:00 Roxforti varázsleckék,  SZABADULÓSZOBA, vetélkedők és kalandok, dramajátek, túra, kézműves.
13:00 - 13:30 Ebéd
13:30 - 14:30 HP könyvek társas, sakk...
14:30 - 16:30 Roxforti varázsleckék  kalandok, drámajáték, kézműves alkotás.
16:00 uzsonna
17:00 Indulás Mugli földre.
A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi díj: 58 000 Ft/ 5 nap/fő

Foglaló: 25 000 Ft fizetendő a jelentkezést követő 7 napon belül, átutalással

Személyes befizetés lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni.

A részvételi díj tartalmaz minden költséget: a múzeumi belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal.

Kedvezmények:

o             ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt Tündérkert táborba és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő

o             Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő

o             Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény: 2000 Ft/hét/fő

o             Nagycsaládos kedvezmény: 3000 Ft/hét/fő/gyermek

(3 gyermek jelentkezése esetén)

A kedvezmények nem vonhatók össze.

Étkezés:

Étkezés naponta három alkalommal

Kedves Szülők!

Az elmúlt évtizedben sikerült olyan táborokat létrehoznunk a 7 - 14 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Évről-évre úgy tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. Nagy öröm számunkra, hogy a szülők jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve, korosztályi bontásban gondoskodunk Róluk és alakítjuk ki számukra a programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is. Különös figyelmet fordítunk a tábor higiénikus és biztonságos környezetére.

A tematikus programok összeállításánál, a választott témaköröknél, arra törekedtünk, hogy a gyermekek tevékenyen, rengeteg tapasztalattal gazdagodva töltsék a szünetet. Bármelyik választott tábor alatt valamennyi műveltségterület helyet kap a kalandokban, így a gyerekekkel az életkoruknak megfelelő szinten, komplex módon, táboroztatásban jártas szakemberekkel művészet és testnevelés szakos pedagógusokkal járjuk körül a témaköröket. Az óvodás korosztály számára óvodapedagógus mindig van a csapatban.

A gyerekek eredendően szoros kapcsolatban állnak a természettel, nagyon jól érzik magukat a szabadban,  jóban vannak a sokféle élőlénnyel – figyelgetik a növényeket, a körülöttünk lévő teremtett világot. Célunk, hogy a tábor alatt sokat tartózkodjunk a szabadban, hogy képesek legyenek újra észrevenni azt a sok-sok csodát, ami körülvesz minket! Bízunk benne, hogy játékaink során  sikerül a figyelmüket ráirányítani arra, hogy a művészetek új kaput nyitnak a világra, hogy milyen jó a mozgás és a játék, hogy milyen jó újra közösségbe lenni és hogy milyen fontos feladatunk óvni, védeni ezt a csodálatos bolygót. 

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

NAPIREND:

08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék

08:30 - 09:00 reggeli/tízórai

09:00 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék,  kézműves alkotás.

13:00 -14:00 ebéd

14:00 társas tér

14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, varázslóiskola, kirándulás, játék, kézműves alkotás.

16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos)

17:00 - 18:00 igény szerint szabad játék

Pénteken 16:30-tól a hét zárásaként kiállítást és bemutatót tartunk, melyre szeretettel várjuk a szülőket is!

 A napközis táborokba igény esetén reggeli ügyeletet biztosítunk!

Étkezés:

Étkezés naponta három alkalommalHázias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk.

Turnusok

HARRY POTTER MÁGUSKÉPZŐ KALANDTÁBOROK
58.000 Ft/turnus
2024. júl. 1. - júl. 5.
HARRY POTTER MÁGUSKÉPZŐ KALANDTÁBOROK
58.000 Ft/turnus
2024. júl. 15. - júl. 19.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!

Tábor értékelések

 névtelen hozzászólás  3 nincs turnus megadva.  2021-08-09 11:22
Azzal kezdeném, hogy a hölgyek nagyon kedvesek, gyerekcentrikusak, tényleg odafigyelnek a rájuk bízott gyerekekre, ezért a gyerekek is imádják őket! Ami viszont negatív, hogy a meghirdetett programból egyedül a fagyizás valósult meg, se a mesemúzeum, se a skanzen, se a batikolás! Gyakorlatilag bent voltak a tábor helységben szinte végig! Bent viszont valóban volt ének, zene, mese, játék, tehát ha úgy lett volna meghirdetve, hogy benti, nem kimozdulós tábor, egy szavam nem lehetne, nem is lenne hiányérzetünk, de mivel nem igy volt meghirdetve, igy kicsit csalódott vagyok, én mint szülő! A gyerek ebből nem vett észre semmit, mert direkt nem mondtunk neki előre semmit, hogy ne érje csalódás! Értékelés : a pedagógusok, a foglalkozások 5 csillag, a programok 1 csillag
 névtelen hozzászólás  3 nincs turnus megadva.  2021-08-07 17:56
Azzal kezdeném, hogy a hölgyek nagyon kedvesek, gyerekcentrikusak, tényleg odafigyelnek a rájuk bízott gyerekekre, ezért a gyerekek is imádják őket! Ami viszont negatív, hogy a meghirdetett programból egyedül a fagyizás valósult meg, se a mesemúzeum, se a skanzen, se a batikolás! Gyakorlatilag bent voltak a tábor helységben szinte végig! Bent viszont valóban volt ének, zene, mese, játék, tehát ha úgy lett volna meghirdetve, hogy benti, nem kimozdulós tábor, egy szavam nem lehetne, nem is lenne hiányérzetünk, de mivel nem igy volt meghirdetve, igy kicsit csalódott vagyok, én mint szülő! A gyerek ebből nem vett észre semmit, mert direkt nem mondtunk neki előre semmit, hogy ne érje csalódás! Értékelés : a pedagógusok, a foglalkozások 5 csillag, a programok 1 csillag
 A táborszervező válasza  2021-09-07 17:43
Kedves Táborozó, Örülünk, hogy a pedagógusokat és a foglalkozásokat kitűnőre értékelte. Miis úgy láttuk, hogy a gyermekek remekül érezték magukat. Abatikolást sajnos nem értjük,hiszen a táborban a Mesetáborban készült batikolt pólókról és a pólókat viselő gyermekekről rengeteg fotónk is készült. Azt el tudom képzelni, hogy a srácok nem szerettek volna batikolni és nálunk egyetlen foglalkozás sem kötelező! Amibiztos, hogy a batikolás nem maradt el! A táborban rengeteg kicsi gyermek jelentkezett. Az életkori sajátosságokhoz igazodva az egész napos kirándulásokat több szülő kérésére előtt meghajplva nem szorgalmaztuk. A Skanzenbe kijutás a legtöbb táborozónak már fárasztó utazás lett volna. Amenniben jövőre velünk tartotok a Skanzenes kirándulást természetesen térítésmentesen tudjátok pótolni bármelyik mesés vagy hagyományőrző tematikájú táborunkban. Viszont meglátogattuk aMátyás király játszóteret a Budavári Palotában, ahol rengeteg mesét hallgattak ésígéretünkhöz híven a Millenáris Zöld Péter interaktív játszóterét, ahol el is játszottuk a mesét... Bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk! a Táborvezetők
Elrejt

Tábor értékelések (összesen: 2 darab)

 névtelen hozzászólás  3  2021-08-09 11:22 nincs turnus megadva.
Azzal kezdeném, hogy a hölgyek nagyon kedvesek, gyerekcentrikusak, tényleg odafigyelnek a rájuk bízott gyerekekre, ezért a gyerekek is imádják őket! Ami viszont negatív, hogy a meghirdetett programból egyedül a fagyizás valósult meg, se a mesemúzeum, se a skanzen, se a batikolás! Gyakorlatilag bent voltak a tábor helységben szinte végig! Bent viszont valóban volt ének, zene, mese, játék, tehát ha úgy lett volna meghirdetve, hogy benti, nem kimozdulós tábor, egy szavam nem lehetne, nem is lenne hiányérzetünk, de mivel nem igy volt meghirdetve, igy kicsit csalódott vagyok, én mint szülő! A gyerek ebből nem vett észre semmit, mert direkt nem mondtunk neki előre semmit, hogy ne érje csalódás! Értékelés : a pedagógusok, a foglalkozások 5 csillag, a programok 1 csillag
 névtelen hozzászólás  3  2021-08-07 17:56 nincs turnus megadva.
Azzal kezdeném, hogy a hölgyek nagyon kedvesek, gyerekcentrikusak, tényleg odafigyelnek a rájuk bízott gyerekekre, ezért a gyerekek is imádják őket! Ami viszont negatív, hogy a meghirdetett programból egyedül a fagyizás valósult meg, se a mesemúzeum, se a skanzen, se a batikolás! Gyakorlatilag bent voltak a tábor helységben szinte végig! Bent viszont valóban volt ének, zene, mese, játék, tehát ha úgy lett volna meghirdetve, hogy benti, nem kimozdulós tábor, egy szavam nem lehetne, nem is lenne hiányérzetünk, de mivel nem igy volt meghirdetve, igy kicsit csalódott vagyok, én mint szülő! A gyerek ebből nem vett észre semmit, mert direkt nem mondtunk neki előre semmit, hogy ne érje csalódás! Értékelés : a pedagógusok, a foglalkozások 5 csillag, a programok 1 csillag
 A táborszervező válasza  2021-09-07 17:43
  Azzal kezdeném, hogy a hölgyek nagyon kedvesek, gyerekcentrikusak, tényleg odafigyelnek a rájuk bízott gyerekekre, ezért a gyerekek is imádják őket! Ami viszont negatív, hogy a meghirdetett programból egyedül a fagyizás valósult meg, se a mesemúzeum, se a skanzen, se a batikolás! Gyakorlatilag bent voltak a tábor helységben szinte végig! Bent viszont valóban volt ének, zene, mese, játék, tehát ha úgy lett volna meghirdetve, hogy benti, nem kimozdulós tábor, egy szavam nem lehetne, nem is lenne hiányérzetünk, de mivel nem igy volt meghirdetve, igy kicsit csalódott vagyok, én mint szülő! A gyerek ebből nem vett észre semmit, mert direkt nem mondtunk neki előre semmit, hogy ne érje csalódás! Értékelés : a pedagógusok, a foglalkozások 5 csillag, a programok 1 csillag