https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Színjátszó tábor, Újtelek

Színjátszó táborunk célja, hogy közösséget építsen, barátságokat hozzon létre és mélyítsen el. A sok játék és beszélgetés közben tanuljanak, fejlődjenek is a gyerekek. Lesz hangképzés, beszédtechnika, páros és csoportos jelenetek próbái, ének- és táncórák, amiken keresztül megismerkedünk a színházi munka alapvető mérföldköveivel. A tábor végére zenés előadást készítünk, amit elő is adunk a szülőknek, testvéreknek s a település lakóinak.
Ott alvós
Újtelek (Bács-Kiskun), Magyarország
MKB OTP K&H
9-14

Képek

Részletek

Színjátszó tábor, Újtelek 

A tábor vezetői, Tamás Éva és Józsa Richárd színművészek,  akik sok éve tanítanak,  foglalkoznak gyerekekkel. Táborokat is hosszú évek óta tartanak elsősorban Pécsett és Szeliden.

A Színjátszó tábor 2024. június 30-én kezdődik és július 7 -én pénteken ér véget egy táborzáró előadással. A helyszínre érkezést a szülőknek kell megoldani, vasárnap délután 15 órától jöhetnek a gyerekek.

A tábor ára tartalmazza a szállást, a napi ötszöri étkezést, a kellék – és jelmezszükségletet, az egyenpólót, az ajándék poharat. Az utazás költségeit nem tartalmazza.

Amit biztosítunk:

gyermekfelügyelet, napi ötszöri étkezés, programok, foglalkozások, szabadtéri játékok (labda, ugráló kötél, mini tollas, stb) jelmezek, kellékek és egyéb eszközök, póló az új táborozóknak, sportprogramok (foci, tollas, csocsó stb)Próbák, ének - és beszédórák, táborzáró előadás. 

A szállás közel van a Szelidi-tóhoz, így ha az időjárás is engedi egy nap átmegyünk fürdeni. 

A gyerekek 4 ágyas szobákban lesznek elszállásolva. A próbákat szabadtéri fedett teraszon tartjuk, így szinre egész nap a friss levegőn leszünk. 

A tábor vezetői kivétel nélkül Covid elleni oltással rendelkeznek. Amennyiben a Covid rendelkezések a tábort nem teszik lehetővé, az előleg 90 százaléka kerül visszautalásra. Amennyiben szigorú intézkedések mellett, de lehet tábort tartani, mindent el fogunk követni a lehető legbiztonságosabb működésért (erről külön is küldünk majd tájékoztatót)

Napi programterv

Ébresztő
Torna, csapatépítés, koncertrációs feladatok
reggeli
Énekóra
Próba (részpróbák)
szabadjáték ,

ebéd
Közös pihenő, lazítás,
szövegtanulás
próba (részpróbák)
Kézműves foglalkozás, díszletkészítés
uzsonna
szabadjáték
Vacsora
Esti készülődés
Takarodó

Turnusok

Színjátszó tábor, Újtelek
85.000 Ft/turnus
2024. jún. 30. - júl. 5.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!