https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

ÁLLATI KALANDOK Természetjáró alkotótábor

Kreatív rajztáborunkban budai kalandozásokra hívunk, békaperspektívából és madártávlatból figyeljük a minket körbevevő természetet, és az ott élő állatokat. Délelőttönként a szabadban alkotunk szénnel és pasztellel, míg délután síkban és térben rajzolunk, festünk és mintázunk változatos színes technikákkal ismerkedve. Táborunkba a természetet és kirándulást, és a kreatív alkotást egyaránt szerető gyerekeket várunk. Célunk a kreativitás fejlesztése, a változatos eszközök, szokatlan nézőpontok megismertetése, oldott közösségi élmény nyújtása a művészettel és a természettel való ismerkedés által.
Napközis
XI. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
7-14

Képek

Képek száma: 7.

Részletek

ÁLLATI KALANDOK Természetjáró rajzos alkotótábor

Kreatív táborunkban budai kalandozásokra hívunk, békaperspektívából és madártávlatból figyeljük a minket körbevevő természetet. Délelőttönként bebarangoljuk a Normafa, a Gellért hegy és a Kopaszi-gát ösvényeit, megnézzük hogyan láthatják Budapestet felülről szárnyas barátaink, a margitszigeti kisállatkertben őzekről, sasokról, gólyákról készítünk portrékat. A séták során szénnel és pasztellel dolgozunk, majd délután a tábor helyszínén színes technikákkal alkotunk síkban és térben. Festünk, rajzolunk, agyagból mintázunk.
Napközis tábor, naponta 9-16 óra között.
JELENTKEZÉS: A jelentkezési űrlapot követően válaszlevélben küldjük a bankszámlaszámmal, ahová a tábori előleget várjuk. Az összeg beérkezésekor válik a jelentkezés véglegessé, a számlát ekkor küldjük. A részvételi díj maradékát a tábor első reggelén rendezhetik. A tábor kezdő napja előtti visszamondható a jelentkezés, és az előleget visszautaljuk.

HELYSZÍN: Budapest, XI. kerület

IDŐPONT: 2024 július 1-5 naponta 9-16 óra között. További felügyeletet előre egyeztetve fél óránként 2500 Ft térítés ellenében biztosítunk.

TÁBORVEZETŐ: Király Fanni  Ferenczy Noémi-Díjas ötvös iparművész, rajztanár

RÉSZVÉTELI DÍJ: 55000 Ft Testvérkedvezmény:2000 Ft Előleg jelentkezéskor kapott bankszámlára utalással: 20000 Ft. A részvételi díj tartalmazza a napközis táborban felhasznált művészeti alapanyagok költségét, a tízórait, és az éttermi ebédet.

Napi programterv

ÉRKEZÉS: 9-9 30 óra között a művészeti foglakozás helyszínére

DÉLELŐTT: 9 30-12 óra között szabdtéri kirándulás, tízórai elfogyasztása, rajzolás a természetben a vázlatfüzetbe: Gellérthegy, Budai Arborétum, Budai hegyek, Feneketlen tó, Kopaszi-gát, Margitsziget

EBÉD: 12-13 óra között egy közeli étteremből hozatott menü. (ételallergiát a jelentkezési lapon kérjük jelezni)

DÉLUTÁN: 13-16 óra között kreatív alkotómunka a művészeti tábor helyszínéül szolgáló  tágas lakásban.. Kérjük a gyerekekért 16 óráig jöjjenek, további felügyeletet előre egyeztetett feltételekkel, és díjazás fejében vállalunk.

Turnusok

ÁLLATI KALANDOK Természetjáró rajzos alkotótábor
55.000 Ft/turnus
2024. júl. 1. - júl. 5.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!