https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

25. Jubileumi KÖRLÁNC Élménypedagógiai Tábor a Börzsönyben

Tökéletes nyári kalandra vágysz? Csatlakozz hozzánk a 25. KÖRLÁNC Élménypedagógiai Táborba! JÁTÉK - ÉLMÉNY Vár rád egy fantasztikus, gazdag programkínálat: túrázás, akadálypálya, számháború, vizes játékok, éjszakai túra tesz majd próbára, de sok más szellemi és mozgásos élménypedagógiai játékkal tesszük maradandóvá a nyaradat! Nem maradhat el egy kis kézművesség sem, meg persze szükségünk lesz a segítségedre a tábor mindennapi életében is! A 25. KÖRLÁNC táborban számtalan izgalom és felejthetetlen élmény vár rád, ne hagyd ki!
Ott alvós
Borsosberény (Nógrád), Magyarország
MKB OTP K&H
8-14

Képek

Képek száma: 5.

Részletek

25. KÖRLÁNC Élménypedagógiai Tábor a Börzsönyben

Idén már 25. alkalommal szervezzük meg a KÖRLÁNC Élménypedagógiai Tábort a Börzsönyben, Borsosberényben. A hagyományos tábori kereteket felhasználva, de modern módszereket alkalmazva gondoskodunk a táborozók nyaralásáról. A játék- és az élménypedagógia elvei mentén szervezzük a programjainkat. 

Miért jó, ha táborba megy valaki?

Nyáron a gyerekeknek élményekkel és kalandokkal teli kikapcsolódásra van szüksége, amelyeket a táborunk tökéletesen biztosít számukra. A táborban való részvétel lehetőséget ad új barátok szerzésére, a szociális készségek fejlesztésére és az önállóság megtanulására. Emellett a tábori programok sokfélesége és változatossága révén a gyerek érdeklődési körétől függően különböző élményekkel gazdagodhat, és új képességeket sajátíthat el.

Azok számára, akik a fél életüket a gép előtt töltik, furcsa lesz, hogy anélkül is ki lehet bírni valahogy.

A résztvevők

Kb. 18 fő 8-14 éves tanuló részvételével szervezzük meg ezt a kis családias hangulatú tábort. 

Az utazásról

Vonattal utazunk a táborba, felszállási lehetőség Budapesten, Vácott és Cegléden lesz.

A szállásról

Egy nagy kerttel rendelkező épületben lesz a szállásunk Borsosberényben (börzsönyi turistaház). Az utca utolsó háza, a szomszédban már erdő van. A tábor biztonságos, védett helyen van. A táborozók egyedül nem hagyhatják el a tábor területét, pénzköltési lehetőség nincs, csak az utazás alatt fogunk fagyizni. A szálláson a táborozók négy szobában vannak elhelyezve az emeleten. A felnőttek szobája, az étkező és a konyha a földszinten található. Zuhanyzó minden szinten. 

Az étkezésről

Reggelire mindent kipakolunk, és mindenki azt reggelizik, amit szeretne. A tejtermék és a pékáru minden reggel frissen érkezik. A meleg ételt kiszállítják a táborba egy közeli étteremből. Minden nap készítünk valamilyen desszertet (palacsinta, gyümölcssaláta, máglyarakás, fagyi vagy hasonló). A főétkezések között kirakott édes és sós nasi! 

A programokról

Délelőtt, ebéd után és este vacsora után is vannak programok. Mozgásos programok pédául:

- kirándulás a környéken, 

- látogatás egy kecskesajt- készítő farmon

- akadálypálya,

- sportjátékok: kubb, petanque, (ezeket majd megtanulod), frizbi egy óriási réten

- vizes játékok.

Sok -sok közös játék, amelyeken az élménypedagógiai módszereket alkalmazzuk: hogy színesebbé tegyük a tábort "tábori olimpia", "bolt", "kincsvadászat", "rekord-döntés", "tábori jótevő", "ki mit tud", és más hasonló projektek közül választunk majd. Gyakran felkínálunk különböző lehetőségeket a táborozóknak, és szavazással beleszólhatnak a tábor további alakulásába.

Rossz idő esetén, vagy este benti csoportos játékokkal, logikai játékokkal és társasjátékokkal keltjük fel a táborozók érdeklődését.

Minden táborban van valamilyen kézműves foglalkozás: pl. pólófestés, gyertyamártás, üvegfestés, stb.

A táborozók aktívan részt vesznek a takarításban, a mosogatásban, a tálalásban. Egy kis házimunka nem árt :-) 

KEDVEZMÉNYEK:

Testvérkedvezmény! Ha valaki a testvérével jön, mindketten 10% kedvezményt kapnak a tábor részvételi díjából!

Hűségkedvezmény! Ha valaki már volt valamelyik táborunkban további 10% kedvezményt kap!

Előjelentkezési kedvezmény! Ha valaki március 10- ig jelentkezik 10% kedvezményt kap!

A KEDVEZMÉNYEK ÖSSZEVONHATÓK! ÍGY AKÁR 30%-KAL OLCSÓBBAN IS LEHET JÖNNI TÁBOROZNI!

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

- Ébresztő (akik az étkezésnél segítenek nekik egy kicsit hamarabb kell kelni, mint a többieknek!)
- Reggeli (ilyenkor mindent kipakolnuk, ami van, szóval lehet válogatni, mindenki azt reggelizik, amit szeretne, persze a Nutella hamar el szokott fogyni!)
- Délelőtti program (Ebédig különféle feladatokat szervezünk, vagy különböző feladatokat kapnak a táborozók, amelyeket csapatban oldanak meg, lsd. a fenti részben)
- Ebéd (Egy cég kiszállítja a meleg ebédet, addig megterítünk, étkezés után mosogatnak a kijelölt naposok, a többieknek szieszta)
- Délután (Hosszabb ideig tartó programok, készülődés az utolsó esti programra, kinti játékok)
- Vacsora (Hideg vacsora, mint reggel, vagy meleg mint ebédkor)
- Esti program (Esti játékok bent a közös helyiségben)
- Fürdés, takarodó, lámpaoltás
A programokat egy széles repertoárból válogatjuk ki az időjárásnak, és a táborozók kedve, összetétele alapján! Persze vannak már jól bevált fix programjaink, hiszen ez már mégis a 25. ilyen jellegű táborunk!

Turnusok

25. KÖRLÁNC Élménypedagógiai Tábor a Börzsönyben
69.000 Ft/turnus
2024. júl. 7. - júl. 12.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!