https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Harry Potter Varázstábor

Szeretnéd a legizgalmasabb nyári élményt a gyermekednek? Várjuk szeretettel az igazi Harry Potter rajongókat a Varázsvilág legérdekesebb próbáira. Akármennyire mozogsz otthonosan a varázsvilágban, ezt a tábort garantáltan élvezni fogod, kezdők és profik egyaránt.
Napközis
III. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
6-12

Képek

Képek száma: 15.

Részletek

Harry Potter és a Tűz serlege tábor

Üdvözöljük a Harry Potter Varázstábor bemutatkozó oldalán! Ez a tábor nagyszerű lehetőséget kínál azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a Harry Potter könyveket és filmeket, és szeretnének átélni egy varázslatos nyári kalandot.

A tábor során a gyerekek bűvésztrükköket és kísérleteket tanulhatnak, amelyek között olyanok is szerepelnek, mint az izgalmas Alohomora (zárnyitó) varázslat vagy a tűzijáték. Emellett olyan kreatív tevékenységekkel is foglalkozunk, mint a sárkánytojás-készítés vagy a bájitaltan ( gyermekkoktélok és parfümök keverése)

A tábor szerves részét képezik a Harry Potter könyvekben és filmekben bemutatott kalandok is. A gyerekek megismerhetik a híres Tri-Wizard Tournament (Trimágus Tusa) próbáit és kipróbálhatják magukat a különböző kihívásokban. Emellett izgalmas játékokkal, mint például a Quidditch vagy a virtuális valóság találkozhatnak. VR sisakjaink a élethűen mutatják meg, hogy milyen tűzlabdát megidézni vagy pillangóvá változtatni tárgyakat. 

Medencénkben is rengeteg kaland és szórakozás vár, a teljes kikapcsolódás, pancsolás és habparty mellett. Kirándulásaink során felfedezzük az erdő rejtelmeit és legendás állatokat is megfigyelünk (élő állatok). A táborozók olyan barátokat szerezhetnek, akikkel kalandjaikat és élményeiket megoszthatják, miközben megismerik és kiélvezik a varázslatos világ minden csodáját.

A zenerajongók sem maradnak élmény nélkül: aki szeretne, próbálkozhat furulyán, zongorán, hárfán játszani. Táncos program is lesz, elektronikus táncszőnyeggel, nyári bált és táncversenyt is rendezünk. 

Minden tábori nap számos szórakoztató és oktató programmal és tevékenységgel teli, amelyek segítségével a gyerekek további ismereteket szerezhetnek és fejlődnek a kognitív képességeik. A tábori stábunk szakképzett és tapasztalt pedagógusokból, sportedzőből, informatikusból, bűvészből áll, akik a legjobb és legérdekesebb programokat biztosítják a gyerekeknek.

Napi 3x étkezést biztosítunk és mellé minden nap egy kis nyalánkságot. 

Ha a gyerek szereti a Harry Potter-t és az izgalmas kalandokat, akkor a Harry Potter Varázstábor tökéletes választás a nyári szünetre. Nem kell ismerni feltétlenül a filmeket vagy a könyveket, anélkül is teljes élményt nyújt a tábor. Érdemes baráttal vagy barátnővel érkezni a még teljesebb élmény érdekében.

Napi programterv

Érkezés 7:30-8:30 között.

1. nap: Bölcsek köve

Programok: Teszlek süveg házbeosztás, Quiddich Világkupa, medencézés, pancsolás, VR és bájitaltan, Bölcsek köve megszerzése 

2. nap: Titkok kamrája

Programok: Baziliszkusz legyőzése, ismerkedés a kígyókkal, sötét varázslatok kivédése óra, varázspárbaj, bájitaltan

3. nap: Az aszkabani fogoly

Programok: Sirius megmentése, dementorok legyőzése, bátorságpróba, átváltozástan óra

4. nap: Tűz serlege

Programok: habparty, vízicsata (bombák és vizes varázspálcák), bájitaltan és VR,  bűvészmutatvány, este tűzijáték, aki szeretne ezen az estén egyszer itt alhat az esti buli kedvéért. 

5. nap: Főnix rendje

Programok:A jóslatok megszerzése, Harry Potter labirintus, próbák, házkupa kiosztása, táborzáró buli

Turnusok

Harry Potter Varázstábor
70.000 Ft/turnus
2024. júl. 1. - júl. 5.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!