https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Aprócukrász napközis nyári gasztro gyerektábor

Apró cukrászoknak szóló kezdő és haladó szintű nyári cukrász táborunk, egy felejthetetlen élményt és időtöltést jelenthet a 7-14 éves gyermekeknek a nyári szünidőben. Cukrász táborunk tele sütéssel-főzéssel, „cukrászkodással”, játékokkal, szórakoztató programokkal és igazi kreatív kulináris élményekkel. Minden héten, a hét 5 napján a gyerekek betekintést kapnak a profi cukrászok munkájába, hiszen az ő vezetésükkel saját kezűleg készíthetik el a finomabbnál finomabb édességeket és desszerteket, édes és sós süteményeket. A kis cukrászmesterek profi cukrászaink vezetésével vidám hangulatban, de komoly munkával tanulják meg az édességek elkészítési technikáit és titkait, akár kedvet kapva ennek a csodás szakmának a további gyakorlására.
Napközis
IX. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
7-14

Képek

Képek száma: 15.

Részletek

Aprócukrász napközis nyári gasztro gyerektábor

Ebben az évben is igazi kulináris és kreatív élményt nyújtó cukrász tábort szervezünk, melyben a készségfejlesztő programokkal kiegészítve, teljes mértékben a gyermekekre fókuszálva szeretnénk maradandó élményt nyújtani számukra!

Eddigi 7 éves működésünk alatt több mint 3250 felnőtt és köztük gyermek résztvevőnek tartottunk cukrász és hobbicukrász oktatást a jelenlegi 31 féle tematikában, 7 profi cukrász oktatónk közreműködésével. Visszatérő jelentkezőink száma, és az ő javaslataik számunkra meghatározóak, így igényeiket alapul véve alakítjuk ki folyamatosan fejlődő kínálatunkat. Ennek értelmében az igények hívták életre már tavaly is ezt a gyermekeknek szóló nyári cukrász tábort is, mely megoldást jelenthet a szülőnek, boldog és igazi élményekben gazdag napokat pedig a kis cukrászmestereknek.

A gyerekcukrász tábor bízunk benne, hogy felejthetetlen élmény lesz a gyerekek számára, ahogy saját maguk alkothatják meg az édességeket. A tematikát úgy építettük fel, hogy a kisebbek és nagyobbak is megtalálják az ügyességüknek megfelelő tevékenységet. Erről szakmailag felkészült oktató csapatunk gondoskodik a hét minden napján.

Ezúton kérjük a tisztelt szülőket, amennyiben lehetséges, legfőképpen a cukrászat, sütés-főzés iránt érdeklődő gyermekeiket küldjék a nyári táborba, hiszen ez mindenkinek alapvető érdeke, mivel a gyermekük is ebben az esetben fogja igazán jól érezni magát!

Aprócukrász-  Alap szintű tematika

A cukrász táborban a kezdő kis cukrászok popcake és cupcake készítést és díszítést tanulhatnak, linzereket sütnek, töltenek és mártanak, édes és sós teasüteményeket sütnek. Egyszerű, de nagyszerű kekszek, sütemények, kevert és omlós tészták kerülnek a sütőkbe, amelyek készítése a gyerekeknek is szórakoztatóak, és amelyeket a kis cukrászok otthon is el tudnak majd készíteni a család legnagyobb örömére. Szaftos brownie különböző feltétekkel, csokoládés cookies ( a legjobb finomság az uzsonnás táskába), omlós tészta kekszek, pillecukor ( a gyerekek kedvenc édessége).

A virágcserép torta egy igazi kis csoda, a gyerekek formázzák, burkolják és díszítik a kis tortácskájukat, kókuszgolyó alapból állatfigurákat készítenek (csiga,süni,katica,stb.), kópé linzert készítenek, és idény jellegű gyümölcsökkel töltött gyümölcskosarakat formáznak és sütnek saját készítésű krémekkel.

A gyermekek kalácsot fonnak és sütnek, csokis és fahéjas csigát, brióst készítenek, valamint saját pizzát készítenek a tésztával együtt!

Marcipán figurák készülnek, és az utolsó napon hamburger bucit sütnek, valamint egy saját kis tortát töltenek és díszítenek a család legnagyobb örömére!

Az alap szintű cukrász tábor már 7 éves kortól ajánlott, akik pedig ügyesek és élvezték az alap szintű tábort, jelentkezhetnek a haladó tematikára is. A haladó tematikát akár kezdőként is javasoljuk, de inkább 10 éves kortól.

Aprócukrász - Haladó szintű tematika

A nyári haladó gasztro tábort az új jelentkezők közül a kicsit nagyobbaknak, 10 és 14 éves kor között ajánljuk. A haladó cukrász tábor ideje alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek a profi cukrászok és egy igazi desszert műhely működésébe. A kis cukrászmesterek, öt napon át ismerkednek a cukrász szakmával szakképzett oktatók/ cukrászmesterek segítségével. Többek között a hét során többféle színű és ízű macaronokat készítenek, sütnek brióst és kalácsot, ahol megtanulják a kalácsfonást is, készítenek pitéket és tartokat, készítenek égetett tésztákat ( képviselő fánk, profitterol, ekler fánk), készítenek tiramisut, valamint sós süteményeket ( croissant, pogácsa, vajas tésztából finomságokat. A hét utolsó napján elkészítenek egy saját 10 szeletes eper tortát, ahol a piskótát is a gyerekek sütik az édességhez.

A gyerekekhez minden nap másik cukrász érkezik, így valódi profiktól tanulhatják meg a cukrászmesterség titkait. A gyerekek maguk készítik el a finom kézműves csokoládékat és süteményeket, elsajátítják az alapvető konyhai műveleteket, sokat tanulnak az összetevőkről és azok felhasználásáról. A programokra természetesen lányokat és fiúkat egyaránt várunk. 

A Táborminősítő által bevizsgált és ajánlott tábor!

Napi programterv

Napi tematika:

érkezés

reggeli

délelőtti cukrász oktatás

ebéd

délutáni cukrász oktatás

uzsonna, gyümölcs

távozás

Turnusok

Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Haladó tematika
99.900 Ft/turnus
2024. jún. 24. - jún. 28.
Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Alap tematika
99.900 Ft/turnus
2024. júl. 1. - júl. 5.
Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Haladó tematika
99.900 Ft/turnus
2024. júl. 8. - júl. 12.
Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Alap tematika
99.900 Ft/turnus
2024. júl. 15. - júl. 19.
Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Haladó tematika
99.900 Ft/turnus
2024. júl. 22. - júl. 26.
Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Alap tematika
99.900 Ft/turnus
2024. aug. 12. - aug. 16.
Aprócukrász nyári gasztro gyerektábor - Haladó tematika
99.900 Ft/turnus
2024. aug. 19. - aug. 23.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!