https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gaming

Kreatív Életmódtábor Békéscsabán

Nálunk az élmények gyűjtése mellett a gyermeked rálát a belső értékeire, megerősödik az önmagába vetett hite és játékos formában hasznos tudással, tapasztalatokkal gazdagodik az egészség, együttműködés, empátia, pénzügyi tudatosság területein, mindezt egy szeretetteli közegben.
Ott alvós
Békéscsaba (Békés), Magyarország
MKB OTP K&H
9-15

Képek

Képek száma: 6.

Részletek

Kreatív Életmódtábor Békéscsabán

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy felejthetetlen és fejlődéssel teli nyári élmény részese legyen, akkor jó helyen jársz! Táborainkban az érzelmek felismerése, kifejezése, az önismeret, az egészség, a pénzügyi tudatosság, a hála, az elfogadás, az empátia és az együttműködés állnak a középpontban.

Minden nap tele lesz élményekkel, kalandokkal és kihívásokkal, melyek során a gyerekek felfedezhetik belső értékeiket, rájöhetnek képességeikre, és megtapasztalhatják, miben jók valójában.

A programok változatosak és izgalmasak lesznek: személyiségfejlesztő játékok, kreatív alkotások, mozgás és relaxáció, szabadulószoba, Cashflow társasjáték, álomtabló készítés, beszélgetések, barátkozás és szórakozás a szabad levegőn, valamint a medence mellett.

Várunk minden 9 és 15 éves korú gyermeket, akik szeretnének fejlődni és egy fantasztikus közösség részévé válni. És ami a legjobb: mindezt úgy fogják átélni, hogy észre sem veszik, csak neked fog feltűnni, milyen nagyot léptek előre a tábori élmények hatására!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy gyermeked egy felejthetetlen nyarat töltsön velünk!

Korosztály:

9-15 év (a jelentkező elmúlt 8 éves, de még nem töltötte be a 15. életévét)

Turnusok:

2024. július 9-12.

2024. augusztus 13-16.

Hívószavak: közösség, szeretet, bátorság, álmok, érzelmek, elcsendesedés, kézműveskedés, kaland, nyomozás

Részvételi díj: 59 000 Ft / fő

A részvételi díj mindegyik tábor esetében tartalmazza az utazást Budapestről vonattal, a szállást, napi 3 étkezést, kreatív, fejlesztő foglalkozásokat, részvételt a tábor programjain.

Az előleg összege 12 000 Ft, melyet a jelentkezés beérkezését követően kiállított díjbekérő alapján 2 héten belül szükséges utalni, a fennmaradó összeget pedig .

Ami még fontos lehet:

Helyszín: Békéscsaba

A táborhelyszín Békéscsabán egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolunk, tűzrakónál gyújtunk tábortüzet, a medencénél pihenünk.

Táborozók fogadása, kísérete: A nem békéscsabai táborozóknak a Budapest-Keleti pályaudvaron biztosítunk találkozási pontot, innen közösen, vezetői kísérettel jutunk el a tábor helyszínére. A pontos időpontokat a tájékoztató levélben fogjuk megírni. A hazautazás hasonlóképp történik.

Általános információk:

A szülőnek a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal kell igazolnia a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát. A nyilatkozat mintáját megküldjük, amit kérjünk hozzon magával a gyermek a táborba.

Érvényes személyazonosító igazolvány kötelező a romániai határátlépés miatt.

A tábor nyilvános rendezvénynek minősül, ahol fénykép, illetve videofelvételek készülnek, amelyek megjelenthetnek a social media felületeken.

Napi programterv

Reggel 8 órától indulnak a programok.

Minden nap sportolunk a szabadban.

A táborban naponta más - más témával foglalkozunk:

Kedd: Kreativitás, alkotás

Szerda: Pénzügyi tudatosság, egészség

Csütörtök: Elfogadás, empátia, jócselekedet

Péntek: Boldogság

A csütörtöki napot Szalontán, Böjte Csaba Árva gyerekeknél töltjük, ahová adományokat viszünk és együtt játszunk a gyerekekkel.

Napi 3x-i étkezés biztosított - friss és egészséges ételek, gyümölcsök, magok és limonádék, háziszörpök.

Ebéd után csendes pihenő, hogy aztán délután újult erővel játszunk újra.

Természetesen a gyerekeknek lesz lehetőségük kötetlen beszélgetésre, barátkozásra.

Turnusok

Kreativ Életmódtábor Békéscsabán
59.000 Ft/turnus
2024. júl. 9. - júl. 12.
Kreativ Életmódtábor Békéscsabán
59.000 Ft/turnus
2024. aug. 13. - aug. 16.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!